返回列表 發帖
都唔知睇中佢啲乜
帥小寶` 發表於 2020-2-12 22:42

係咪要問羊生

上年夠以為壓part2

點知播播下咪又係拎埋
abcxyz302006 發表於 13/2/2020 13:26
你都痴筋贏緊百幾ap 又叫壓
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 8 (22/2/2020)

1. 未知道 - 陳健安  2. 阿茲與海默 - 黎曉陽  3. 在尋找什麼 - 李拾壹  4. 什麼都可 - SiS 樂印姊妹  5. 原罪 - 鄧小巧

kwanie 發表於 2020-2-13 13:31

上年偷情果陣播得咁hea

情感的廢墟又唔上

鬼估到之後又係咁播
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

Infinity & Eternity

上年偷情果陣播得咁hea

情感的廢墟又唔上

鬼估到之後又係咁播 ...
abcxyz302006 發表於 13/2/2020 13:36
嗰陣已經領先緊 -_-

寂寞就如 其實寂寞之後已經 240 次
點輸-_-
Music Picks Week 8 (22/2/2020)

1. 未知道 - 陳健安  2. 阿茲與海默 - 黎曉陽  3. 在尋找什麼 - 李拾壹  4. 什麼都可 - SiS 樂印姊妹  5. 原罪 - 鄧小巧

嗰陣已經領先緊 -_-
kwanie 發表於 2020-2-13 13:42

果陣冇贏緊咁多下話

Cf 聽日出新歌同sunny合唱喎
pooh1460 發表於 2020-2-13 13:42

幾新鮮喎個配搭

應該要首首播到十大
SSN Chart (21 Feb)
SSN Chart 2019全年總結 歌曲第一名: 2019 - LMF 歌手第一名: 陳健安、林二汶、Dear Jane
1. 愛 斯 基 摩 人 之 吻 (1 Week No.1) - 馮 允 謙
2. 阿 茲 與 海 默 - 黎 曉 陽
3. 正 式 開 始 - 陳 卓 賢

幾新鮮喎個配搭
abcxyz302006 發表於 13/2/2020 13:44

VERY FRESH!

做乜姐你地

Mag有新歌
叫親愛的巨人
年頭果然係二三線歌手搶ap好機會
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

Mag有新歌
叫親愛的巨人
年頭果然係二三線歌手搶ap好機會
hehemamama 發表於 2020-2-13 14:15

希望今年會有女銅!

Cf 聽日出新歌同sunny合唱喎
pooh1460 發表於 2020-2-13 13:42

炒哂車
之前個個話白金漢
HINZ TOP 20 Week 3
01 重生 - 陳健安
02 心之書 - 小塵埃
03 相信一切是最好的安排 - 陳蕾

Sunny把聲好J過釗鋒
期待日光
仲有Mag子既親愛的巨人

我地kay 粉唔貪心架!

18年: 係時候要讓番個女金出嚟啦, gin lee 下年先啦仲有大把機會!
19年: 我唔貪心架~ the album 拎埋今年至尊碟! Kay 兩連霸下年退出都無所謂~ 要讓下俾其他人!
20年: kay 年頭已經2首冠軍歌啦! 今年仲唔係佢3連霸女金?!最好the album 3 parts 都拎晒至尊碟!

唔貪心架我地唔貪心架! 美祖拎幾多女金我地kay就拎番幾多次女金啦! 反正美祖嗰11次本身都係我地kaykay 拎架!
JIM’S MUSIC SELECTION 2020
WK08: 背光旅行 (1 Week No.1) / 拼命無恙 / 我說不可以

還番哂啲冠俾美淫
舊年得1冠真係CLS
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 09
1. 彼個所在 2. 原罪  3. 莫名哀傷

勁歌金榜@2020/02/15
RK  LW  Songs       Singers
01  02  你喜歡說謊      HANA
02  03  爸 ...
lu12 發表於 2020-2-13 10:20

Jason琴日錄咗勁歌唱爸爸的禮物,應該有冠

18年: 係時候要讓番個女金出嚟啦, gin lee 下年先啦仲有大把機會!
19年: 我唔貪心 ...
放空 發表於 2020-2-13 14:56

唔通你係洗衣王國分身?
你唔好代表我

其實呢堆嘢都係酒店會員派膠
唔駛講到你哋kay粉個個都係咁既
相信大部分kay粉比較期待今年solo project 同 concert dvd

你做咩學呀邊個啫

勁歌金榜@2020/02/15
RK  LW  Songs       Singers
01  02  你喜歡說謊      HANA
02  03  爸 ...
lu12 發表於 2020-2-13 10:20

05同10,唔會兩首都有冠掛?

你做咩學呀邊個啫
abcxyz302006 發表於 2020-2-13 15:03

成日見佢喺到發表膠論就覺得煩
有無得永久ban 佢同小麗呀
WK08: 背光旅行 (1 Week No.1) / 拼命無恙 / 我說不可以

其實呢堆嘢都係酒店會員派膠
唔駛講到你哋kay粉個個都係咁既
相信大部分kay粉比較期待今年solo project  ...
aussie2013 發表於 2020-2-13 15:03

明明成個post有4個人講阿kay拎女金 有3個都唔係kay fans
咁都有得屈kay fans貪心  唔通1d14又係kay fan??
仲要拉埋美祖黎講

Kay姐又女金,睇黎年頭已經封盤,Fiona就算數啦
1d14 發表於 2020-2-13 10:51

今年女金正式封盤
我等我在 發表於 2020-2-12 23:07
應該係903唔想 The Album Part 3 攞至尊碟,
又想Kay繼續女金,
所以宜家冠咗陽台,
之後 Part 3 就播少啲 ...
Pure. 發表於 2020-2-13 08:42

好似以前容祖祖咁
1月已經知邊個會女金
劇本年年一樣
John 發表於 2020-2-13 13:18

明明成個post有4個人講阿kay拎女金 有3個都唔係kay fans
咁都有得屈kay fans貪心  唔通1d14又係ka ...
kayzzz 發表於 2020-2-13 15:09

唔好理佢喇
佢成日扮支持祖祖攻擊kay
膠既程度同酒店難分軒輊

Jason琴日錄咗勁歌唱爸爸的禮物,應該有冠
LLLC 發表於 2020-2-13 15:00

明明大家都唔玩頒獎禮,點解寰亞同Sony成日都攝到一兩首冠翻嚟,華納就無咁嘅待遇

不論陽台冠定死位, 希望Kay下首派台歌係來自佢solo project

Sunny把聲好J過釗鋒
期待日光
仲有Mag子既親愛的巨人
kelvinho726 發表於 2020-2-13 14:52

硬係覺得呢首<日光>會同釗鋒首<月亮不代表我的心>同濕趴首<月亮代表我受了傷的心>有關係
人群是那麼像羊群

明明大家都唔玩頒獎禮,點解寰亞同Sony成日都攝到一兩首冠翻嚟,華納就無咁嘅待遇 ...
sunnyay1231 發表於 2020-2-13 15:32

華納唔玩勁歌榜
償還過~才情願~

juno:在聽,新曲混音中

零分衝緊上死位咁喎

今年女金睇個勢係aga

硬係覺得呢首會同釗鋒首同濕趴首有關係
choix 發表於 2020-2-13 16:32

今晩床前明
一吻柔和如
梁詠琪接棒三台冠軍主打《平安夜》(打打氣版)- 林家謙 x 林若寧合力打造 // 2018 梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會:圓滿落幕
http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

零分衝緊上死位咁喎
帥小寶` 發表於 2020-2-13 17:38

睇好《零分》有十大
梁詠琪接棒三台冠軍主打《平安夜》(打打氣版)- 林家謙 x 林若寧合力打造 // 2018 梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會:圓滿落幕
http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

今年女金睇個勢係aga
hehehaha 發表於 2020-2-13 17:42

Gin Lee 會強勢回歸

今年女金睇個勢係aga
hehehaha 發表於 2020-2-13 17:42

支持港版Ariana Grande明荃派三首歌爭女金
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

Gin Lee 會強勢回歸
放空 發表於 2020-2-13 17:59

Gin lee已經過氣
上年連獎都廢事爭

明明大家都唔玩頒獎禮,點解寰亞同Sony成日都攝到一兩首冠翻嚟,華納就無咁嘅待遇 ...
sunnyay1231 發表於 2020-2-13 15:32

華納會上勁歌,但唔玩勁歌金榜,寰亞同sony上勁歌,玩勁歌金榜,但唔玩頒獎。只有環球絕跡tvb

華納會上勁歌,但唔玩勁歌金榜,寰亞同sony上勁歌,玩勁歌金榜,但唔玩頒獎。只有環球絕跡tvb ...
阿mark 發表於 2020-2-13 18:35

環球得唱片合約嗰班歌手可以亮相TVB,但係冇得唱歌
償還過~才情願~

Mag ig 有十幾秒既 《親愛的巨人》聽
好聽

好聽
kelvinho726 發表於 2020-2-13 18:41

溫情歌又多一首,沙士打氣歌is coming!!

Gin lee已經過氣
上年連獎都廢事爭
hehehaha 發表於 2020-2-13 18:03

係咪雪藏緊?

年頭講定

今年903似谷alfred
8年前佢憑喜帖街win曬,前年上年佢仲巴閉,用一條村+一道門搞掂,今年又來料,佢係Kay 山林道!!

年頭講定

joey2009 發表於 2020-2-13 19:17

似谷on仔多d喎
重生都要攞返出黎binc

好聽
kelvinho726 發表於 2020-2-13 18:41

Mag有邊首你會覺得唔好聽

年頭講定

joey2009 發表於 2020-2-13 19:17

男金   講定先

Mag有邊首你會覺得唔好聽
hehehaha 發表於 2020-2-13 19:21

有嫁 我唔鍾意番梘

零分衝緊上死位咁喎
帥小寶` 發表於 2020-2-13 17:38

擺明真.死位啦!!
RIP KOBE BRYANT

擺明真.死位啦!!
酷愛903 發表於 2020-2-13 19:55

Jude要多謝你

細so終於破派台荒播Jay Fung

係要等到冠軍週之後先播

幻國仲係唔肯放全條片上youtube想點