返回列表 發帖

黃心穎死性不改再黐人夫 泥鯭陪行寵物店做阿四

去年4月,《蘋果》獨家踢爆「安心偷食」轟動娛樂圈,許志安火速開記招流淚道歉,之後獲老婆鄭秀文原諒,避走美國的黃心穎潛水8個月後,於12月14日返港在機場爆喊,有傳為復出試水溫,惟事業未有起色之際,耐不住寂寞的黃心穎姣心又起,「安心偷食」還未滿1周年,黃心穎竟再次被捕獲偷會人夫,今次男主角是樂隊RubberBand的鼓手泥鯭(黎萬宏)。

昨日下午3時許,讀者李小姐在海怡工廈的寵物店,見到黃心穎和泥鯭孖咇買寵物用品,透過「爆相爆片」直擊過程,李小姐接受電話訪問說:「開頭認唔到黃心穎,只係認到泥鯭,兩個一路行一路睇寵物嘢,又傾買乜,因為店裏面有狗仔吠得好大聲,黃心穎喺度睇狗仔,我趁機行到好埋一齊睇,聽到佢講嘢,先認得佢係黃心穎。」從讀者提供的相片,黃心穎和泥鯭都戴了口罩遮樣,不過,心穎卻被身上的白色衞衣出賣,事關她在社交網貼過着同一件衫的相片,有圖有真相。

李小姐指黃心穎和泥鯭睇狗糧,又睇飲水器:「泥蜢問店員有冇『處方糧』,店員話冇,要喺醫生度買,兩個傾買咩,黃心穎把聲好姣,一路行一路有講有笑,泥鯭負責推車仔,睇佢哋買嘅嘢,似養咗隻新寵物咁,最後黃心穎負責埋單畀錢,離去時泥鯭就搬一箱大紙盒,黃心穎攞住兩袋shopping bag,泥鯭幫佢搬咁多嘢,唔該都冇講一句,明顯係『好朋友』。」

問到兩人有否避忌?李小姐表示:「黃心穎有周圍望人,但泥鯭就警惕低,店裏面客人唔夠10個。佢哋舉動唔親密,但感覺好似情侶咁行街買嘢,呢個組合幾奇怪,人哋係人夫,點解又同人夫行街,兩個大纜都扯唔埋,同安仔嗰時一樣,冇諗到佢哋會一齊行街。我有朋友話泥鯭住將軍澳,見過泥鯭同老婆放狗。」

有「翻版林海峰」之稱的泥鯭,2017年向拍拖多年的圈外女友阿欣求婚成功,在社交網晒求婚戒指放閃,有指兩人於去年結婚,但對私生活低調的泥鯭,卻一直沒有公佈喜訊,真正結婚日期卻是謎。
https://hk.entertainment.appledaily.com/entertainment/20200212/EV3UHFWR4HGPDFPLE3SQUFUR54/

個人感想 : 黃心穎二奶師真識食

真係cls
呢條女幾時__
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

活著活像浦銘心~~

心穎再次上報

如果係真嘅rubberband 就散band飛咗泥蜢架啦
再將我相信的如煙火般綻放

覺得佢同泥鯭係真愛
祝福心穎
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

活著活像浦銘心~~
hehehaha 發表於 2020-2-12 18:55

真人版蒲銘心

泥鯭為保護黃心穎更回覆《蘋果》稱自己目前單身:「多謝關心,我目前係單身,之前的確係諗住結婚,但最終結唔成,上年已經分開了,只係我一向都prefer低調處理私人事,所以冇特別公佈,呢個時世,希望大家關注疫情,小心身體!」
此外,黃心穎亦以短訊回覆《蘋果》,解釋只是一個有養唐狗經驗的朋友陪我買寵物用品,對於泥鯭的感情事,3年前跟女友求婚,有指兩人於去年結婚,她說:「他的感情事交番畀佢自己回應吧。」
-----------------------------

泥鯭為保護黃心穎更回覆《蘋果》稱自己目前單身:「多謝關心,我目前係單身,之前的確係諗住結婚,但最終結 ...
~love1314~ 發表於 2020-2-12 19:21

牙John仲有機!
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

條女咁癲
泥鯭唔好牙

夠主動丫馬
男人呢啲嘢 明嘅 好難推
訓喺到 幫你搞惦哂

浦銘心
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

蒲(精)穎心

今晚要睇黃心穎套tbb 劇丫

所以 别自負到 任讓自己 每滴風駛盡

呢條女真係好煩
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

一個小子 發表於 2020-2-12 20:34

乜仲有人睇中央台咩
咩劇?
再將我相信的如煙火般綻放

比較好奇係 點解佢咁鍾意音樂人?
上次係把口夠靈活?
今次係隻手夠快?
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

即係佢真係同sum wing一齊?

《蘋果》去年獨家踢爆「安心偷食」轟動娛樂圈,
許志安急開記招爆喊道歉,事後獲老婆鄭秀文原諒
,避走美國的黃心穎潛水8個月後,於12月尾返港
在機場喊晒,有傳她一直想復出試水溫,回港稱主
要陪家人的黃心穎,耐不住寂寞的心,「安心偷食
」未滿1周年,黃心穎疑與「人夫」兼樂隊
RubberBand的鼓手泥鯭(黎萬宏)選較為偏僻的
海怡工廈一間寵物店行孖咇睇寵物用品。

泥鯭於2017年求婚成功,在網上貼出與女友的合照
,女友大晒求婚戒,二人拍拖以來,就算外出也不
會拖手,泥鯭低調做「人夫」,亦難得晒恩愛,不
過昨日卻被讀者發現泥鯭與黃心穎陪行寵物店做阿
四,黃心穎疑死性不改再黐人夫。

泥鯭為保護黃心穎,回覆《蘋果》稱自己目前單身
:「多謝關心,我目前係單身,之前的確係諗住結
婚,但最終結唔成,上年已經分開了,只係我一向
都prefer低調處理私人事,所以冇特別公佈,呢個
時世,希望大家關注疫情,小心身體!」

黃心穎亦以短訊回覆《蘋果》,解釋只是一個有養
唐狗經驗的朋友陪我買寵物用品,對於泥鯭的感情
事,3年前跟女友求婚,有指兩人於去年結婚,她
說:「他的感情事交番畀佢自己回應吧。」
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

比較好奇係 點解佢咁鍾意音樂人?
上次係把口夠靈活?
今次係隻手夠快? ...
liebe 發表於 2020-2-12 20:46

心穎鍾意音樂
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

Chicken Wing: I've got a blank space baby
And I'll write your name

暗黃??
利申:唔係鏡粉

心心
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

黃心穎食安仔導致sammi 拎大獎,
唔知rubberbad 個獎會唔會俾19 moment 拎左

乜仲有人睇中央台咩
咩劇?
kaman921 發表於 2020-2-12 20:43

唔睇ttb 會心煩 多疑
仲慘過中肺炎

其實係音樂上交流?心穎鍾意唱歌!

牙John仲有機!
JayantL 發表於 2020-2-12 19:27

JOHN子要先結婚先有機囉~

心穎都幾鍾意rock野

一個小子 發表於 2020-2-12 20:34

丫鬟仲未播完?
舞來舞去 不日內開始錄音。

個女人都幾勁, 咁都可以一年一新聞

心穎BB成日用淫魔法
DM多仔多到覆唔哂

明明系想食人老公 就同mi去健身
想食泥鯭 才養唐狗

條女都調轉黎講

心穎BB成日用淫魔法
mosesming 發表於 2020-2-13 08:55

手足

泥鯭家下唔係人夫 心穎bb係咪會同佢say goodbye

有趣有趣

泥鯭家下唔係人夫 心穎bb係咪會同佢say goodbye
小伙子. 發表於 2020-2-13 13:53

6 號快 D 避
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

原來法證下星期做
希望心穎唔好觸景傷情

最組有湧浪
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

逼到泥鯭公佈status

6 號快 D 避
b01091018 發表於 2020-2-13 18:18

rb其他三位都係人夫

要食不如食波叔
近呢幾年仲衰過以前俾嚟俾去都係嗰兩位
班人越嚟越bad taste 執得笠未

要食不如食波叔
UserinCMF 發表於 2020-2-13 23:55

689呢

689呢
John 發表於 2020-2-14 00:32

心穎同你結婚好無 ?

6 號快 D 避
b01091018 發表於 2020-2-13 18:18

林海峰危險d

rb其他三位都係人夫
小伙子. 發表於 2020-2-13 23:31

(一堆男人)一個女人和浴室
DM多仔多到覆唔哂

(一堆男人)一個女人和浴室
mosesming 發表於 2020-2-14 11:12

Tim Lui睇路
叱咤樂壇女歌手金獎 謝安琪!!!
至尊唱片大獎 the album
叱咤唯一大滿貫女歌手

689呢
John 發表於 2020-2-14 00:32

食柒婆老公囉

祝福心穎早日坐正

Tim Lui睇路
kaytse 發表於 2020-2-14 14:49

原來tbb 特登搵條yam 娃去d 反_ 勢力到破壞

丫鬟仲未播完?
黃家正 發表於 2020-2-13 07:26

原來黃小姐仲有劇上ga 咩