返回列表 發帖
男銅
艾石仔 發表於 2020-2-19 10:39 PM

唔係下話? 咁快?
估唔到新人金魔咒佢都打得破
太平公主

唔係下話? 咁快?
估唔到新人金魔咒佢都打得破
jaytang 發表於 19/2/2020 23:27
鄧小巧女銀都攞埋啦仲魔咒:o)
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 13 (28/3/2020)

1. 銀河修理員 - Dear Jane  2. 阿茲與海默 - 黎曉陽  3. 水刑物語 - 柳應廷  4. 重聚那一天 - Pandora  5. 平凡海賊王 - 劉卓軒

其實係隻碟第9 plug, 有死位已經偷笑
cmho 發表於 2020-2-19 22:56

王宛之啲碟咪重多Plug?
如果我擁有海

鄧小巧女銀都攞埋啦仲魔咒:o)
kwanie 發表於 2020-2-19 23:40

好似依家拎新人金先有運行咁
反而近五年拎銀銅好多沉哂

肯比死位佢都待佢不錯,話晒第n plug
回復  henhenhen
PoonOn 發表於 2020-2-19 23:02

以半隻碟計兩冠兩亞成績
算係咁
但你話待遇最好就一定唔係

無人LI首都還好,
布穀鳥大反擊竟然上到榜第14位,
充電器都有上榜第8位,

天然呆竟然有四台冠,
黃昏點唱機 ...
jaytang 發表於 2020-2-19 19:53

按音樂質素嚟講 容太后除咗呢d 仲有大把唔值上榜既歌
但按帶挈傷台搵廣告錢既角度 上頭老闆話要畀上榜 下面班打工仔都只能照做...

樂迷心知肚明啦 不過都過眼雲煙喇
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

hehehaha 發表於 2020-2-19 23:47

淑蔓都okay嘅
JIM’S MUSIC SELECTION 2020
WK13: 特登 / 低半度 (2 Weeks No.1) / 再度

Aga 聽日派歌
Gin lee 聽朝拍mv
WK13: 特登 / 低半度 (2 Weeks No.1) / 再度

Aga 聽日派歌
Gin lee 聽朝拍mv
放空 發表於 2020-2-19 23:56

Aga 係自戀快歌

903 好似所有播得嘅歌都播晒咁滯
Music Picks Week 13 (28/3/2020)

1. 銀河修理員 - Dear Jane  2. 阿茲與海默 - 黎曉陽  3. 水刑物語 - 柳應廷  4. 重聚那一天 - Pandora  5. 平凡海賊王 - 劉卓軒

但按帶挈傷台搵廣告錢既角度 上頭老闆話要畀上榜 下 ...
liebe 發表於 2020-2-19 11:50 PM

果一年, 布殼鳥都上到榜已經係搞笑...
太平公主

但按帶挈傷台搵廣告錢既角度 上頭老闆話要畀上榜 下 ...
liebe 發表於 2020-2-19 23:50

09/12/14 啲歌廢到

hehehaha 發表於 2020-2-19 11:47 PM

係??
你講開又好似係喎~~
903係唔係想自己先破左個咒佢等大家冇咁驚..
00-10年代果D真係拎金必死咁濟..

03 林一峰/鄭融、04 劉浩龍、05 側田、06 泳兒、07 洪卓立/李卓庭、08 GEM、09 李治廷/Chita、12 羅力威/Kimberley
以上果D去哂邊?
太平公主

作為AGA腦殘粉既我已愛上MAD❤️❤️

09/12/14 啲歌廢到
放空 發表於 2020-2-20 12:06 AM

09/12照拎女金
14照拎女銀

盡顯皇后之勢

太平公主

係??
你講開又好似係喎~~

...
jaytang 發表於 2020-2-20 00:09

漏左叱叱絕緣體關家姐
Btw MAD 好正喎

難得有快歌
903仲唔勁播
MAD會唔會太低音

呢首歌都幾啱貨車播

呢首歌都幾啱貨車播
kwanie 發表於 2020-2-20 00:17

2020s Yumiko

henry168 發表於 20/2/2020 00:17
揸住架大貨車裡面全部都係米同廁紙然後播呢首都幾好FEEL

AGA首新歌都ok正,起碼無重複自己唔再係無期 / Tonight嗰堆悶歌

係咪得我一個覺得首歌可以融姨首死不了的

Kelly Lets Celebrate d Friend

難聽到咁都咁多人吹奏 可能依家個standard真係低到出首快歌都話正
歌曲 http://poll.fm/5qbaq 专辑 http://poll.fm/5qbah 组合 http://poll.fm/5qbal 女歌手 http://poll.fm/5qban 男歌手 http://poll.fm/5qbam

henry168 發表於 20/2/2020 00:17
接舞吧舞吧又幾夾

AGA首新歌仲衰過Let's Celebrate...

冇人講細眼新歌 終於幾好聽喎

MAD 定 喘息空間

睇黎Gin Lee就快有新歌,估2月底或3月頭

鍾雪最後八集
3月903節目表可能大執

MAD 令我諗起HANA 唱CHOTTO 等等..
一樣咁冇氣  完全食唔到個BEAT

MAD 定 喘息空間
艾石仔 發表於 2020-2-20 01:14

喘息空間個唱腔高好多班

Mad個chorus乜乜驕傲好低音,期待睇佢live點唱同跳老套舞。
I talk a lot of BS.

係??
你講開又好似係喎~~

...

得GEM 發展得最好 <3

鍾雪最後八集
steven 發表於 2020-2-20 01:45

會唔會係畀返個節目阿檸同oscar?

Mad個chorus乜乜驕傲好低音,期待睇佢live點唱同跳老套舞。
angelicdestiny 發表於 2020-2-20 02:05

如果係kary唱估計至尊
如果我擁有海

漏左叱叱絕緣體關家姐
Btw MAD 好正喎
henry168 發表於 2020-2-20 00:11

其實兩三日就會被洗腦
如果我擁有海

首歌幾正,但aga唱得都幾難聽

鍾雪最後八集
steven 發表於 2020-2-20 01:45

希望祖祖轉行做DJ
Week 10 ERadio 華語榜
1. 正式開始 - 陳卓賢  |  2. 莫名哀傷 - 陳慧敏  |  3. 本能寺 - 陳柏宇  |  4. 善良 - 謝霆鋒  |  5. 阿茲與海默 - 黎曉陽

得GEM 發展得最好
tsoihl 發表於 2020-2-20 02:40

仲有william偉霆 <3

睇黎今WK903似坤哥冠多D,呢首磨得最耐且尋晚艾粒有播...4台冠叫糊??
強烈抗議黑警濫捕鄭麗瓊!!

唔好意思 今次AGA首歌暫時唔太鍾意
好似鹹水歌咁 有D老氣

鍾雪係唔撈定係阿檸同Oscar开返咪呢

歌好聽,演繹得唔好,後面好似用緊k歌app唱緊咁
https://youtu.be/-cDq9maci4w
第十三周 冠軍 阿茲與海默

嘩AGA新歌好難聽-_-

係??
你講開又好似係喎~~

...

其實比較埋銀銅 會唔會發現
其實同金既情況都係差唔多
無論第一年表現如何 推到二線以上根本就好少

只不過側田衛蘭泳兒 開咗個超靚既頭
後來後勁不繼 令到普遍人都有咁既感覺?

喘息空間個唱腔高好多班
快劍俠 發表於 2020-2-20 01:56

Twins的空間勁老土
起碼MAD都算有層次

今個星期應該冠CM寵兒林家謙
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

睇黎今WK903似坤哥冠多D,呢首磨得最耐且尋晚艾粒有播...4台冠叫糊??
酷愛903 發表於 2020-2-20 10:17

燈神唔好燈坤gor
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

Mad 又係林若寧寫
2020 霏.共和 KFMUSIC Choice 第13週
冠軍歌: Diamond Mine - Serrini
亞軍歌: 阿茲與海默 - 黎曉陽
季軍歌: 再度 - 謝安琪