返回列表 發帖
Mad 好老土
聽個melody好似返咗80年代咁
上流行經典50年唱嘅話一定唔知係新歌

嘩! 我迦好多HATER
人地玩復古又要話你知咩 LOL

鍾雪係唔撈定係阿檸同Oscar开返咪呢
小伙子. 發表於 2020-2-20 10:24

阿檸應該放事假
梁詠琪接棒三台冠軍主打《平安夜》(打打氣版)- 林家謙 x 林若寧合力打造 // 2018 梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會:圓滿落幕
http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

其實比較埋銀銅 會唔會發現
其實同金既情況都係差唔多
無論第一年表現如何 推到二線以上根本就好少

只 ...
liebe 發表於 2020-2-20 10:37

側田衛蘭好過泳兒

janice 2009最高銷量,同埋2017女金,

側田2017男銅,泳兒咩都無

8年前佢憑喜帖街win曬,前年上年佢仲巴閉,用一條村+一道門搞掂,今年又來料,佢係Kay 山林道!!

aga今日出新歌但係宣布紅館取消

小伙子. 發表於 2020-2-20 12:05

之後環球可能又宣佈kelly 7月紅館
償還過~才情願~

之後環球可能又宣佈kelly 7月紅館
LoveMirkay520 發表於 2020-2-20 12:11

咁有信心7月武漢肺炎就完?
支那必須亡國

廢禮又柒左⋯⋯

反OT Aga新歌真係唔想再聽

廢禮又柒左⋯⋯

反OT Aga新歌真係唔想再聽
sophia121 發表於 2020-2-20 12:14

又咩事?
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

1月1 aga贏2:0 呢個月就到gingin贏2:0

講紅館場次
Jason Playlist 2020 Week 12
#1 親愛的巨人 | 林欣彤

又咩事?
liebe 發表於 2020-2-20 12:15

訪問Aga但播左曾樂彤個jungle⋯⋯之後Aga電話未駁通要等

1月1 aga贏2:0 呢個月就到gingin贏2:0

講紅館場次
JasOh103 發表於 2020-2-20 12:17

唔知GINGIN心裡面諗緊咩呢

eggsteven 發表於 2020-2-20 12:24

唔怪得咁快出歌

唔怪得咁快出歌
艾石仔 發表於 2020-2-20 12:24

AGA已經再錄緊新歌喇~bye 馬拉姐姐

頭先ig live有見到馬拉姐姐有比心心

「唔該哂阿迦 過去2年辛苦了 可以翻返去唱作人catergory 等師姐我返嚟坐銀望金啦」

頭先ig live有見到馬拉姐姐有比心心
henry168 發表於 2020-2-20 12:30

嗯..仲有個環球同事都比心心 SUPPORT

cm天后aga一出新歌就咁多人討論,馬拉煎可放心返鄉下
hanhanhan 發表於 2020-2-20 12:34

但你睇呢page gin出現率仍然高
大家都想睇佢地2姊妹互鬥,返鄉下就睇唔到

Gin Gin唔係拎左身分證咩?返乜大馬

Gin Gin唔係拎左身分證咩?返乜大馬
HOTMAN 發表於 2020-2-20 12:39

可能要隔離番唔到香港

4月演唱會AGA都取消
小明又喺4月開 睇怕都要取消
光復香港 時代革命

我ga好慘
咁搞法下半年紅館會塞到爆炸
對上一個香港歌手系浦銘心?
我祈求美雅拎女銅一定要發生

小伙子. 發表於 2020-2-20 12:05

取消 定 延期?

Poor aga

佢首新歌我仲接受到 真粉喔

歌好聽,演繹得唔好,後面好似用緊k歌app唱緊咁
mrshadowll 發表於 2020-2-20 10:29

衰鬼 又幾似喎

hanhanhan係邊個人既分身

Nathan 發表於 2020-2-20 13:08

小麗
光復香港 時代革命

Gin 都開到紅館演唱會都好彩
Aga 仲要揀咗喺呢個時期開 巳經無得開
光復香港 時代革命

小麗
kaman921 發表於 2020-2-20 13:08

佢無論點轉分身
一留言就feel到一定係佢
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

取消 定 延期?

Poor aga

佢首新歌我仲接受到 真粉喔 ...
kayzzz 發表於 2020-2-20 13:00

延期 sor

小麗
kaman921 發表於 2020-2-20 13:08

實在太明顯
其實佢都洗唔到cm人腦
何必又喺到Hea 然後一到年尾攻擊所有人
下年年頭又開過新acc

拼命無恙會唔會又係製造懸念?

佢無論點轉分身
一留言就feel到一定係佢
mosesming 發表於 2020-2-20 13:11

你估佢想轉分身咩
開極新account都俾人ban

實在太明顯
其實佢都洗唔到cm人腦
何必又喺到Hea 然後一到年尾攻擊所有人
下年年頭又開過新acc ...
liebe 發表於 2020-2-20 13:15

精神分裂病真係嚴重得好緊要
光復香港 時代革命

有威脅性有影響力的人先會令垃圾妒忌同使橫手
垃圾留言無建設性有鬼人睬它
垃圾又話唔睇tvb轉頭又睇 ...
hanhanhan 發表於 2020-2-20 13:25

希望今次是真的女會員
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

但你睇呢page gin出現率仍然高
大家都想睇佢地2姊妹互鬥,返鄉下就睇唔到 ...
Nathan 發表於 2020-2-20 12:37

呢兩頁GinGin曝光率多到爭啲以為Gin有份出新歌
「Gin寫歌」,「Gin Lee拍MV」,「喘息空間」,「Gin Lee就快有新歌」,「Gin俾心心AGA」,「Gin拎左身分證」
CM天后

呢兩頁GinGin曝光率多到爭啲以為Gin有份出新歌
「Gin寫歌」,「Gin Lee拍MV」,「喘息空間」, ...
sunnyay1231 發表於 2020-2-20 13:35

咁代表Gin Gin 紅, 可以有咁多話題.
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

精神分裂病真係嚴重得好緊要
kaman921 發表於 2020-2-20 13:19

醫嚟都晒藥費
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

Nathan 發表於 2020-2-20 13:08

定henhenhen

延期 sor
小伙子. 發表於 2020-2-20 13:11

咁延去幾多號
Jason Playlist 2020 Week 12
#1 親愛的巨人 | 林欣彤

咁延去幾多號
JasOh103 發表於 2020-2-20 14:54

Kingjer 話係取消

環球好似話aga取消再申請檔期

MAD 令我諗起HANA 唱CHOTTO 等等..
一樣咁冇氣  完全食唔到個BEAT
快劍俠 發表於 2020-2-20 01:54

CHOTTO等等... 我好記得官恩娜唱得好好

睇黎Gin Lee就快有新歌,估2月底或3月頭
Garfield 發表於 2020-2-20 01:19

希望都係自戀快歌, 打擊Aga隻老土Mad

Aga首快歌作得好適合佢
Chorus無咩高音 唱live都唔怕走音