返回列表 發帖

#Cool Cafe 發帖榜 2020#

大家好
我係hehe
我係haha
我哋係hehehaha

三月之歌 莊正 Will (Not) See You Soon

情侶大獎提名:
mosesming + John

原來已經三月啦

希望拎到三月之歌

咁快又一年......

今天係我做柳柳粉既第14日
雖然做左柳柳粉唔係好耐,但係真係好明白大家知Jer點解咁有才華都未出Solo既感受
牙柳呢一位寶藏男孩真係好好
佢既聲音真係好似歌詞咁 ‘’光線引我再次回眸  聲線領我再往前游‘’
真係好治愈人心
新歌MV拍得好好!牙柳就算落水都係咁現仔!!
歌詞既''鯨魚生吞''真係好震撼 好有意境
真係一首好好既歌同MV!
相信呢首歌一定會紅!

話咁快又一年

版主係咪負責報榜

情侶大獎提名:
mosesming + John
hehehaha 發表於 2020-3-1 05:51

JasOh103 + kayzzz

bagfgfcde 發表於 2020-3-1 09:05

星勤 + 艾石仔

星勤 + 艾石仔
hehehaha 發表於 2020-3-1 09:08

onstar + iamsingingwong and his fds

咁快又到3月
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

Keep dreaming!
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

終於入到黎

星勤 + 艾石仔

Horrible...

最想攞白果太獎
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

Horrible...
stephybest 發表於 2020-3-1 10:52

stephybest + 艾石仔

今年有冇最pure會員大獎呀

版主係咪負責報榜
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 09:04

唔係 我黎開POST嫁咋

stephybest + 艾石仔
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 11:50

Better but not the best.

星勤 + 艾石仔

諗起都覺得

今年有冇最pure會員大獎呀
jasonng 發表於 2020-3-1 12:20

我覺得呢個我都有得爭

我覺得呢個我都有得爭
RVHOCPC 發表於 2020-3-1 13:04

你要復出爭獎有人阻到你咩

想食野

想食野
Kfmusic 發表於 2020-3-1 13:11

想開餐
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

個個祖兒上身咁發力
睇黎都上唔到榜
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

個個祖兒上身咁發力
睇黎都上唔到榜
cymusic 發表於 2020-3-1 13:32

全身暑假

你要復出爭獎有人阻到你咩
kevinlai1621 發表於 2020-3-1 13:08

都無退出過

留名

吳雨霏老公好正

吳雨霏老公好正
帥小寶` 發表於 2020-3-1 15:02

吳雨霏正d

最近 30 天發帖 排行榜       
hehehaha        562
帥小寶`        507
bagfgfcde        391
chanchan0909        315
John        234
kwanie        220
kevinlai1621        177
JasOh103        166
616.1314        154
b01091018        148

考慮少啲講啲冇乜用嘅說話
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

吳雨霏正d
jasonng 發表於 2020-3-1 15:06

蔡健雅仲正

蔡健雅仲正
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 15:11

邊方面呀? 整餅?

邊方面呀? 整餅?
jasonng 發表於 2020-3-1 15:20

係整麵包呀!
人地特登去法國學
某啲地獄廚神完全比唔上 lor

係整麵包呀!
人地特登去法國學
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 15:21

我諗母愛已經幫Kary戰勝咗佢對廚房嘅恐懼

係整麵包呀!
人地特登去法國學

想食tanya

整嘅麵包

係整麵包呀!
人地特登去法國學

牙霏燒廚房

係整麵包呀!
人地特登去法國學

法國啲麵包真係好高質
同其他歐洲國家係另一個level咁

Gurl, what are you smoking?

想拎組合金
hehehaha係一個三人組合黎

Gurl, what are you smoking?
kayzzz 發表於 2020-3-1 16:19

唔知 Honey / what are you smoking / Get real! / BARF! / LMAO!!! 有冇機會贏到噴言獎

自從各大個post臭晒之後就好似少咗留美言

加上叱咤連討論價值都冇埋
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

自從各大個post臭晒之後就好似少咗留美言

加上叱咤連討論價值都冇埋 ...
JayantL 發表於 2020-3-1 18:16

個分身日日係到發up瘋都好難有討論氣氛

提名呢位新會員做最mean會員

完全唔知想點
首先份詞九唔搭八
大路嘅 EDM 已經玩爛晒
首歌仲要任何轉折點都冇 十分之悶
同埋所謂「我說不的氣概」
從歌者把聲上完全搵唔到
似比阿媽篤去做家務唔肯做多啲
基夫之親 發表於 2020-3-1 18:55

今年竟然一版都冇
CM已flow

bagfgfcde 發表於 2020-3-1 18:59
希望佢既出現可以整頓下CM既風氣
等一班淫會員可以改邪歸正
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

bagfgfcde 發表於 2020-3-1 18:59

同祖兒高峰期一樣一出聲就無得輸