返回列表 發帖
希望佢既出現可以整頓下CM既風氣
一班淫會員可以改邪歸正
cymusic 發表於 2020-3-1 19:08

有無你份?

提名呢位新會員做最mean會員
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 18:59

未頒可能已經bam左

有無你份?
hehehaha 發表於 2020-3-1 19:19

肯定無我份

有無你份?
hehehaha 發表於 2020-3-1 19:19
no la of coz
身為版主要以身作則
CM每個版主都好pure
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

最近 30 天發帖 排行榜       
hehehaha        562
帥小寶`        507
bagfgfcde        391
chanchan0909        315
John        234
kwanie        220
k ...
b01091018 發表於 2020-3-1 15:09

我好似死左11個月咁

嘉豪係完美咖

身為版主要以身作則
cymusic 發表於 2020-3-1 19:21

我反而覺得CM每個版主都特別yum!
每講一句野都係有另類意義!
刷邊球扮pure其實講yum野!
你話CM每個版主都好pure
即係CM每個版主都好唔pure!

你話CM每個版主 ...
hehehaha 發表於 2020-3-1 19:25
呢句出係你口中好無說服力 !
本身yum既人一定會覺得其他人係扮pure講yum野
明明pure既人係唔會覺得自己講緊yum野
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

明明pure既人係唔會覺得自己講緊 ...
cymusic 發表於 2020-3-1 19:30

好有同感
啲人成日屈我

你話CM每個版主 ...
hehehaha 發表於 2020-3-1 19:25

我都認同所有版主都係淫嘅

嘉豪係完美咖
RVHOCPC 發表於 2020-3-1 19:22

妖女呢咁?

妖女呢咁?
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 19:33

係無敵咖

身為版主要以身作則
cymusic 發表於 2020-3-1 19:21

少年你太年輕
最多你可以話新任版主好pure
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

樓上好多許生...
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

少年你太年輕
kevinlai1621 發表於 2020-3-1 19:35
好彩我係新任版主

少年你太年輕
kevinlai1621 發表於 2020-3-1 19:35

又tag愛將既少年的你....

少年你太年輕

又tag愛將既少年的你....
JasOh103 發表於 2020-3-1 19:36

感覺套戲好heavy, 其實唔係好有興趣

明明pure既人係唔會覺得自己講緊 ...
cymusic 發表於 2020-3-1 19:30

每個有理想既pure CM版主都曾經希望令到CM變得更好
可惜每個pure既版主最後都成為一個yum版主
CM每個版主都特別yum
不無道理

每個有理想既pure CM版主都曾經希望令到CM變得更好
可惜每個pure既版主最後都成為一個yum版主
CM每個版主 ...
hehehaha 發表於 2020-3-1 19:39
最衰都係d yum會員成日講yum野
搞到pure既版主都變成一個yum版主

支持新會員 基夫之親 繼續髮力 !
CM需要你呢類咁敢言既會員

最衰都係d yum會員成日講yum野
搞到pure既版主都變成一個yum版主
cymusic 發表於 2020-3-1 19:41

咁你地唔啱啦
學哂依家香港警察d衰野
著住套制服但唔守法唔克制!

cymusic 發表於 2020-3-1 19:42

全力支持佢成為最mean會員!

cymusic 發表於 2020-3-1 19:42

kary首歌好hit

基夫之親

今年邊個出榜? 最yum個個版主?

hehehaha 發表於 2020-3-1 19:47

係上屆最pure會員銀獎得主

上面好多許廷鏗 搞到我覺得許廷鏗都好淫

hehehaha 發表於 2020-3-1 19:47

最yum係邊個版主?

上面好多許廷鏗 搞到我覺得許廷鏗都好淫
weiquan 發表於 2020-3-1 19:48

其實無上面, 後句應該都成立

其實無上面, 後句應該都成立
kevinlai1621 發表於 2020-3-1 19:49

可惜我太pure

最yum係邊個版主?
Kfmusic 發表於 2020-3-1 19:48

Siu X !

係上屆最pure會員銀獎得主
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 19:47

i don't know her

First day chart is coming!

最近 24 小時發帖 排行榜
01 RVHOCPC 99
02 bagfgfcde 80
03 hehehaha 62
04 帥小寶` 55
05 jasonng 45
06 JasOh103 38
07 cymusic 32
08 chanchan0909 18
09 kwanie 16
10 chachacharlie 15

ok, 第一日就唔係到, 可以退出

04 帥小寶` 55
06  ...
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 20:53

多謝支持楊千嬅

04 帥小寶` 55
06  ...

成個榜都好pure!
証明邪真係不能性正

成個榜都好pure!
証明邪真係不能性正
hehehaha 發表於 2020-3-1 21:05

肯定冠軍最pure

任務完成 要退位了

04 帥小寶` 55
06  ...
C 字頭佔三席,成績好好

chanchan0909 發表於 2020-3-1 21:40

小弟不才 初次入榜

小弟不才 初次入榜
chachacharlie 發表於 2020-3-1 21:41
我地都係 cha 開頭,多多指教

04 帥小寶` 55
06  ...
上年好似入過一次第10位 今年進步咗

chanchan0909 發表於 2020-3-1 21:40
好榮幸 haha
小弟不才 初次入榜
chachacharlie 發表於 2020-3-1 21:41
你最後衝刺好勁

你最後衝刺好勁
cymusic 發表於 2020-3-1 21:50

唔係囉

有第三位
希望3 + 3 + 3 等於Fa

ok, 第一日就唔係到, 可以退出
kevinlai1621 發表於 2020-3-1 20:58
你都係專心計分啦
想睇你出榜多d

唔係囉
chachacharlie 發表於 2020-3-1 21:51
係喎你係個榜出咗先繼續髮力
加油 !
聽日要翻工應該上唔到榜了

你都係專心計分啦
想睇你出榜多d
cymusic 發表於 2020-3-1 21:56

今期有d阻滯
  放心, 我訓前一定有