返回列表 發帖
簽名被屏蔽

人地其實係唔係想行韓國風格嫁~~~
jaytang 發表於 2020-2-28 22:17

星2全場CTO
https://youtu.be/-cDq9maci4w
第十三周 冠軍 阿茲與海默

草蜢果首咁鬼難聽,chok起碼聽得入耳但完全唔hit
onstar 發表於 2020-2-28 22:45
衰鬼咁先係出位,完全無限制
https://youtu.be/-cDq9maci4w
第十三周 冠軍 阿茲與海默

親密距離真係好襟聽

心之科學係因為sammi幫手先至尊?

想黃淑蔓同sammi合作唱歌多d
onstar 發表於 2020-2-28 22:27

淑蔓「花椒」做後生版sammi幾好,可以錄翻給自己的信(給廿年前的我mix)。
Elio喜歡上別人了

淑蔓「花椒」做後生版sammi幾好,可以錄翻給自己的信(給廿年前的我mix)。 ...
黃家正 發表於 2020-2-28 23:19

話說我睇咗部戲兩次 兩次都唔覺得後生版係淑蔓 係咪我眼花
Jason Playlist 2020 Week 12
#1 親愛的巨人 | 林欣彤

原來太后播咗mami
好難得
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 13 (28/3/2020)

1. 銀河修理員 - Dear Jane  2. 阿茲與海默 - 黎曉陽  3. 水刑物語 - 柳應廷  4. 重聚那一天 - Pandora  5. 平凡海賊王 - 劉卓軒

莊正 獨立後新歌Will (not) see you soon上架

第 9 週 903 專業推介 (29/02/2020)
RK  LW Songs       Singers
01  14  玩具成熟時     吳業坤
02  12  遊樂        陳明憙
03  08  拼命無恙      林家謙
04  06  阿茲與海默     黎曉陽
05  17  日光        梁釗峰 / 陳仕燊
06  03  附近的人      Yellow!
07  07  零分        Jude
08  05  我說不可以     洪嘉豪
09  11  仙水        羅力威
10  ne  正式開始      陳卓賢
11  ne  善良        謝霆鋒
12  ne  親愛的巨人     林欣彤
13  04  你可能未必不喜歡我 許廷鏗
14  16  不能回家      謝雅兒
15  ne  在尋找什麼?    李拾壹
16  13  約你跳舞      應智越
17  ne  I'm Flying Maid    Sunset Or Rise Featuring : The Flying Maid
18  ne  找到一個人     曾樂彤
19  15  喜劇收場      洪卓立
20  09  無得比       余香凝

Eliminated:
LW Songs       Singers
01  未知道       陳健安
02  我在陽台上看你   謝安琪
10  原罪        鄧小巧
18  愛斯基摩人之吻   馮允謙
19  世界中心繼續轉   林一峰
20  在名為未來的波浪裡 原子邦妮

本週共 6 首新上榜歌。

評分人數

Music Picks Week 13 (28/3/2020)

1. 銀河修理員 - Dear Jane  2. 阿茲與海默 - 黎曉陽  3. 水刑物語 - 柳應廷  4. 重聚那一天 - Pandora  5. 平凡海賊王 - 劉卓軒

MAMI 真係上唔到
903 真係垃圾榜嚟。

走去加無得比都唔上DIAMOND MINE

01  14  玩具成熟時     吳業坤
kwanie 發表於 2020-2-29 00:04

坤903最後一冠
償還過~才情願~

係903眼中曾樂彤仲好過Serrini
為咗錢你班垃圾咪又係跪
扮乜黃呀

係903眼中曾樂彤仲好過Serrini
為咗錢你班垃圾咪又係跪
扮乜黃呀
hehehaha 發表於 29/2/2020 00:13
係喎唔記得商台出到聲嗌窮添

01  14  玩具成熟時     吳業 ...
kwanie 發表於 2020-2-29 00:04

咩事啊隻臭g
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 13
1. 未知道 2. 你可能未必不喜歡我 3. 阿茲與海默

水物語用earphone 聽
jer 把聲比音樂冚死咗

奶共電台
BARF

MAMI 真係上唔到
903 真係垃圾榜嚟。

走去加無得比都唔上DIAMOND MINE
kwanie 發表於 2020-2-29 00:06

鬼叫班高層係藍, 得DJ係黃
上NWB或加Jay Fung都冇咁嬲

上年上到一個禮拜已經要還神
Long's Music Picks 2020 WK12
1. 在尋找甚麼
2. 街燈
3. 阿愁

即係你恨錢都咪做到咁出面啦好無
WK10 而家頭兩首都有落廣告
好心你啦 :o)

G持手足
齊來Loop莊正

莊正 莊正 莊正

個榜頭尾果幾首都好難聽
Mami唔洗為上唔到垃圾榜而可惜
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #13]
01 水刑物語 / 柳應廷 02 一所懸命 / 盧瀚霆 03 黑鏡 / 黎曉陽

EEG全面進場

11>01

羅生門走勢
SSN Chart (27 Mar)
1. 孤 獨 的 對 岸 (1 Week No.1) - 林 奕 匡
2. 水 刑 物 語 - 柳 應 廷
3. will (not) see you soon - 莊 正

靠lemon同啲四線歌手就想重振英皇盛世?

希望善良冠完即out

改左名?之前好似叫梁佑嘉
Btw Abella new try 唔錯
Hoyin 發表於 2020-2-28 14:16

kelly把聲有d似佢

希望善良冠完即out
yinjai 發表於 2020-2-29 01:27

男金至尊最男 Ready

話說我睇咗部戲兩次 兩次都唔覺得後生版係淑蔓 係咪我眼花
JasOh103 發表於 2020-2-28 23:37

我睇咗三次,乜後生版同淑蔓好似樣咩?

男金至尊最男 Ready
艾石仔 發表於 2020-2-29 01:41

至尊比曾樂彤啦
想睇佢上台爆粗
"嘩Dllm個獎真係比我ga"

睇好 零分 上十大

另會播放本周勁歌金榜冠軍歌─ 胡鴻鈞<沒身份妒忌>的MV。

竟然唔係唱live

另會播放本周勁歌金榜冠軍歌─ 胡鴻鈞的MV。

竟然唔係唱live
matt0605 發表於 2020-2-29 02:23

勁歌唔需要唱Live 以後多好多歌手可以冠
Elio喜歡上別人了

莊正 莊正 莊正
HOTMAN 發表於 2020-2-29 00:49

"香港依家真係好亂啊"

找到一個人>>>>>>Diamond Mine?????!!!!!

LMAO!
JIM’S MUSIC SELECTION 2020
WK13: 特登 / 低半度 (2 Weeks No.1) / 再度

如果 Diamond Mine 係 903 無冠,真心覺得 903 可以摺咗佢

坤903最後一冠
LoveMirkay520 發表於 2020-2-29 00:10

如果入星夢就是最後一冠
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

另會播放本周勁歌金榜冠軍歌─ 胡鴻鈞的MV。

竟然唔係唱live
matt0605 發表於 2020-2-29 02:23

應該是武漢肺炎取消咗live
重燃原來消失的感覺

如果 Diamond Mine 係 903 無冠,真心覺得 903 可以摺咗佢
賴爽 發表於 2020-2-29 09:25

係連榜都上唔到
WK13: 特登 / 低半度 (2 Weeks No.1) / 再度

希望善良冠完即out

是否Lemon成功上了神枱歌手
重燃原來消失的感覺

係連榜都上唔到
放空 發表於 2020-2-29 09:31

WEEK 9 應該上到?

WEEK 9 應該上到?
賴爽 發表於 2020-2-29 09:40

你睇番上面 kwanie post 咗

睇好 零分 上十大
wyhlf2 發表於 2020-2-29 02:03

睇死冠軍都上唔到
我在乎~~~~我在乎~~~~~

勁歌唔需要唱Live 以後多好多歌手可以冠
黃家正 發表於 2020-2-29 04:00

祖生不逢時
償還過~才情願~

希望善良冠完即out

所以希望大家一齊燈

檸檬男金 尊歌穩袋
903高層根本唔夠膽逆蛋蛋意
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

祖生不逢時
LoveMirkay520 發表於 2020-2-29 10:06

諗起女皇 "成就了登上懸崖峭壁的女子"
重燃原來消失的感覺

收皮啦903
收皮啦班DJ
Serrini拎金音獎就出po抽水
出歌你就唔上
扮乜9支持香港歌手
趕哂班人去台灣發展
垃圾

收皮啦903
收皮啦班DJ
Serrini拎金音獎就出po抽水
出歌你就唔上
扮乜9支持香港歌手
趕哂班人去台灣發展
垃 ...
bagfgfcde 發表於 2020-2-29 10:21

垃圾就繼續係到生存

莊正 獨立後新歌Will (not) see you soon上架
hehehaha 發表於 2020-2-29 00:02

轉左公司?

水物語用earphone 聽
jer 把聲比音樂冚死咗
kwanie 發表於 2020-2-29 00:24
mixing好似出出地事
但係暫時都係最鍾意呢首
ak果首都還好
anson lo果首好陳偉霆feel... 連埋個mv睇可能會好d
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #13]
01 水刑物語 / 柳應廷 02 一所懸命 / 盧瀚霆 03 黑鏡 / 黎曉陽

見到 903 個三甲真係懷疑人生,三首都係屎嚟 lol