返回列表 發帖
但係rosa把聲係好深刻嘅記憶點
Kfmusic 發表於 2020-3-2 14:25

最深刻嘅記憶點咪係 今晚返風, 今晚好凍

花姐仲話Mirror會有小組歌
幾時有咁多錢做歌
cymusic 發表於 2020-3-2 13:13

keung anson lo係咪就係小組歌
WYTV Music Award 2019(完整名單)
2020.01.05 (SUN)

聖經與字典個劇情係咪喺戲院
音樂底有陣戲院聲

林嘉欣把聲幾好丁
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 13
1. 未知道 2. 你可能未必不喜歡我 3. 阿茲與海默

字典聖經正啊

受字入面造個心 我說不可以
https://youtu.be/-cDq9maci4w
第十三周 冠軍 阿茲與海默

搭單一問
佢今個月倫敦演唱會有無取消?
唔多覺佢有宣傳
荷蘭、巴黎站都好似冇乜宣傳
反而大馬同溫哥華 ...
森姆@結論 發表於 2020-3-2 09:45

倫敦d飛去得好慢,不過我唔少frd去睇。應該唔會取消掛,美祖IG顯示已經係歐洲,英國case唔多,暫時無活動要取消。
Elio喜歡上別人了

牙欣有啲高音差少少 但都ok既

黑盒明明就好好聽
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

黑盒明明就好好聽
mosesming 發表於 2020-3-2 17:15

講真Rosa 唱得唔係好差啊

黑盒 (instrumental) 明明就好好聽
mosesming 發表於 2020-3-2 17:15
>>>二〇一九年度全女班音樂流行榜頒獎典禮<<<
完滿結束,多謝支持,女歌手金獎:謝安琪

黑盒個曲其實好好聽..
但VOCAL 非常SHIT. (JUNO 比ROSA 唱得更SHIT)

黑盒個曲其實好好聽..
但VOCAL 非常SHIT. (JUNO 比ROSA 唱得更SHIT)
快劍俠 發表於 2020-3-2 17:27

的確係ROSA >>> JUNO

講真Rosa 唱得唔係好差啊
chachacharlie 發表於 2020-3-2 17:21

啱呀 嗰句 今晚^^好^^凍^^ 明明勁有feel 聽到我打哂冷震

原來Diamond Mine又有機會上唔到

啱呀 嗰句 今晚^^好^^凍^^ 明明勁有feel 聽到我打哂冷震

原來Diamond Mine又有機會上唔到 ...
UserinCMF 發表於 2020-3-2 18:02

諗下Juno爆高音 重有feel

兩個都唔唱得 就咪二重唱啦 好un耳
Fiona is back;)

黑盒個曲其實好好聽..
快劍俠 發表於 2020-3-2 17:27

多謝支持我Rosa

keung anson lo係咪就係小組歌
kevinlai1621 發表於 2020-3-2 14:28
應該係
幾個成員合唱既歌 花姐話陸續有黎
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #13]
01 水刑物語 / 柳應廷 02 一所懸命 / 盧瀚霆 03 黑鏡 / 黎曉陽

簽名被屏蔽

應該係
幾個成員合唱既歌 花姐話陸續有黎
cymusic 發表於 2020-3-2 18:56

如果小組歌ap計入Mirror就...

簽名被屏蔽

HOTMAN 發表於 2020-3-2 19:11

咁玩哂啦 唔會嘅

上到榜先算啦

至尊唱片

上到榜先算啦
UserinCMF 發表於 2020-3-2 19:31

都係嘅

多謝支持我Rosa
hehehaha 發表於 2020-3-2 18:54

幾時plug歌同serrini爭最女?
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

王菀之肯出歌未

王菀之肯出歌未
帥小寶` 發表於 2020-3-2 21:58

又係上年錄咗冇派
首歌好似叫 碧玉

又係上年錄咗冇派
首歌好似叫 碧玉
hehehaha 發表於 2020-3-2 22:02

餓左佢新歌好耐

王菀之肯出歌未
帥小寶` 發表於 2020-3-2 21:58

爭至尊歌好過爭女金啦

你講寰亞同sony?
onstar 發表於 2020-3-2 19:00

四大唱片都係了。
泳兒洪卓立吳浩康羅力威除新城咪就係得tvb先有獎

Mami上榜啦好嗎

爭至尊歌好過爭女金啦
stephybest 發表於 2020-3-2 23:36

王菀之只係拎得三次叱咤十大真係好過份
Fiona都4次
Kary 6次

Serrini上返死線上面

艾粒同太后都播咁都上唔到全個廣播道返屋企係咁
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 13 (28/3/2020)

1. 銀河修理員 - Dear Jane  2. 阿茲與海默 - 黎曉陽  3. 水刑物語 - 柳應廷  4. 重聚那一天 - Pandora  5. 平凡海賊王 - 劉卓軒

Fiona都4次
Kary 6次
hehehaha 發表於 2020-3-2 23:55

Gin Lee 1次仲唔合理!!!!!!!!

Fiona都4次
Kary 6次

所以美之連妃既level都冇……

Fiona都4次
Kary 6次

Ellen 0次
Shiga 1次
我祈求美雅拎女銅一定要發生

所以美之連妃既level都冇……
stephybest 發表於 2020-3-3 00:04

Aga原來都3次
好癲

Ellen 0次
Shiga 1次
787491313 發表於 2020-3-3 00:06

最勁先得個爛鬼唱作銅
好嘔心

Shiga 徐浩唱零分都正過Jude
我祈求美雅拎女銅一定要發生

四大唱片都係了。
泳兒洪卓立吳浩康羅力威除新城咪就係得tvb先有獎
阿mark 發表於 2020-3-2 23:37

Sherman被遺忘了

Sherman被遺忘了
matt0605 發表於 2020-3-3 00:41

SHERMAN 係 903 都起碼拎過十大...

SHERMAN 係 903 都起碼拎過十大...
hissorhk 發表於 2020-3-3 00:54

暗星黎講佢算係最叻個個

Ellen 0次
Shiga 1次

Sherman 1次Janice 0次
Weekly Pick(s):
The Hertz - 末日快車 // 許廷鏗 - 荒廢之綠洲

Ellen 0次
Shiga 1次

SHIGA 有拎過咩?

SHIGA 有拎過咩?
hissorhk 發表於 2020-3-3 01:04

說一句

又到左凌晨時份 同大家報下kkbox實時激烈戰況
#1 Mad
#2 字典 與 聖經
#3 果子
#4 喜劇收場
#5 善良
#6 找到一個人

報導完畢

#1 Mad
#2 字典 與 聖經

#3 果子
#4 喜劇收場
#5 善良
#6 找 ...
HOTMAN 發表於 2020-3-3 01:14

得呢兩首合理

#1 Mad
#2 字典 與 聖經
#3 果子
#4 喜劇收場
#5 善良
#6 找 ...
HOTMAN 發表於 2020-3-3 01:14

果子好聽嘅
但出現係呢個位置好似好尷尬