返回列表 發帖
簽名被屏蔽

勁歌金榜@2020/03/07
RK  LW  Songs       Singers
01  02  我為我堅強      谷婭溦
02  05   ...
lu12 發表於 2020-3-3 18:30

Group-A-mate 呢首咁難聽都有冠
>>>二〇一九年度全女班音樂流行榜頒獎典禮<<<
完滿結束,多謝支持,女歌手金獎:謝安琪

簽名被屏蔽

tvb竟然斷坤哥四台冠
matt0605 發表於 2020-3-3 18:49

可能等坤哥加盟星夢後首波主打先冠
>>>二〇一九年度全女班音樂流行榜頒獎典禮<<<
完滿結束,多謝支持,女歌手金獎:謝安琪

簽名被屏蔽

譚嘉儀無冠呀
onstar 發表於 2020-3-3 18:59

點會呀幾首冇冠喇喎,點都要冠下啦

簽名被屏蔽

馬明無冠、黃心穎又無冠,譚嘉儀好慘
onstar 發表於 2020-3-3 19:06

朱晨麗都無冠就差唔多

簽名被屏蔽

吳業坤都無冠咁慘?
onstar 發表於 2020-3-3 19:10

真係好慘 就咁樣斷咗四台冠

吳業坤都無冠咁慘?
onstar 發表於 2020-3-3 19:10

抵死
全壇狂賀白河喜來登被ban

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

真係好慘 就咁樣斷咗四台冠
chachacharlie 發表於 2020-3-3 19:12

慘條毛 首歌一冠都唔值
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 13
1. 未知道 2. 你可能未必不喜歡我 3. 阿茲與海默

多謝hkwilliamsiu話叫tvb out左坤
onstar 發表於 2020-3-3 18:54

一身鬆哂
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

慘條毛 首歌一冠都唔值
帥小寶` 發表於 2020-3-3 19:25

當然一冠都唔值 只係想話連tvb都唔冠 好好笑

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

佢主演大醬園果兩首可能都無冠
onstar 發表於 2020-3-3 19:16

CM會員給咁多零, 肥圖一定會比似水流年冠
重燃原來消失的感覺

似水流年>>>>玩具xxx

星夢群星錄同心抗疫歌了
光復香港 時代革命

你燈死吳業坤
onstar 發表於 2020-3-3 19:38

(超勁重鎚^INFINITY)玩具成熟時成為2020年第一首4台冠
酷愛903 發表於 2020-2-22 20:03

我是估中咗tvb無冠。
燈死個位叫酷愛903

燈神仲有無嘢可以切
重燃原來消失的感覺

星夢群星錄同心抗疫歌了
kaman921 發表於 2020-3-3 19:45

譚嘉儀又無份,佢係咪被冷落了

當然一冠都唔值 只係想話連tvb都唔冠 好好笑
chachacharlie 發表於 2020-3-3 19:33

玩具成熟時都有7位會員比五分
重燃原來消失的感覺

玩具成熟時都有7位會員比五分
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-3 19:58

會否你本身有7個cm account?!

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

何生真係好錫Aka 四首上晒 仲要兩首冠軍歌

簽名被屏蔽

今年金曲金《疫境同行》

無金曲金獎發脾氣走左
onstar 發表於 2020-3-3 20:24

你講笑吧?真噶?

勁歌金榜@2020/03/07
RK  LW  Songs       Singers
01  02  我為我堅強      谷婭溦
02  05   ...
lu12 發表於 2020-3-3 18:30

麻利ig story好似直線抽擊第8位

alex12341234 發表於 2020-3-3 20:34

我以為迷魂陣只係似火熱動感la la la,乜仲似senorita?

多謝hkwilliamsiu話叫tvb out左坤
onstar 發表於 2020-3-3 18:54

突然間覺得自己是肥圖上身
重燃原來消失的感覺

alex12341234 發表於 2020-3-3 20:34

笑死 支持麻利

睇黎塗壁上到

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

你感動到肥圖out左吳業坤好勁
onstar 發表於 2020-3-3 22:05

我是跟據這幾年數據分析,肥圖是唔會比坤Gor 咁容易四台冠。
重燃原來消失的感覺

我覺得迷魂陣似草蜢    三分鐘放縱 成日唱 來吧......
onstar 發表於 2020-3-3 22:07

迷魂陣是用番火熱動感的format ,但是眼高手低的作品。
重燃原來消失的感覺

阿茲與海默播得好勁
希望有十大!! 求集氣!

阿茲與海默播得好勁
希望有十大!! 求集氣!
rickychan0809 發表於 2020-3-3 22:30

阿茲與海默回顧左好多香港獨有嘅特色support 黎曉陽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

kay 有心事嗎?
Fb 打咗段嘢
出新歌未呢

謎底解開了
原來我一直忘了關上窗簾

這幾天晚上關了窗簾
便一覺睡到天光了

感謝大家關心
抱歉讓大家擔心了
光復香港 時代革命

本帖隱藏的內容需要積分高於 101 才可瀏覽

點樣樣
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 13 (28/3/2020)

1. 銀河修理員 - Dear Jane  2. 阿茲與海默 - 黎曉陽  3. 水刑物語 - 柳應廷  4. 重聚那一天 - Pandora  5. 平凡海賊王 - 劉卓軒

kay 有心事嗎?
Fb 打咗段嘢
出新歌未呢

謎底解開了
原來我一直忘了關上窗簾

這幾天晚上關了窗簾
便一覺睡 ...
kaman921 發表於 2020-3-3 22:47

好心派得一首得一首喇兩三個月先一首
等緊solo project 啊
(派 《只想死於你身邊》都可以 因為十世都唔派一首