返回列表 發帖
軒仔要潛水到幾時

903淨係播一所懸命

兩首都出現喎loll
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 13
1. 未知道 2. 你可能未必不喜歡我 3. 阿茲與海默

零分好hit,好多人ig fb share
最歌封盤?

軒仔要潛水到幾時
PEACH 發表於 2020-3-4 13:40

祖祖今日有新歌啦又,唔知今次又派唔派呢?
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

祖祖今日有新歌啦又,唔知今次又派唔派呢?
星勤 發表於 2020-3-4 14:21

派都唔荒上
國語劇歌...

派都唔荒上
國語劇歌...
PEACH 發表於 2020-3-4 14:46

頂多997上吓幾week
償還過~才情願~

零分好hit,好多人ig fb share
最歌封盤?
軒的話 發表於 2020-3-4 14:19

They give one every month now?

They give one every month now?
kin888 發表於 2020-3-4 15:13

咁鬼寸既衰鬼

笑死

I like this very much
Honey, you’re now officially one of the frontrunners for 最mean會員
Jason Playlist 2020 Week 12
#1 親愛的巨人 | 林欣彤

I like this very much
Honey, you’re now officially one of the frontrunners for 最mean會員{: ...
JasOh103 發表於 2020-3-4 15:27

一月最歌係邊首
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

903淨係播一所懸命
kio0909 發表於 2020-3-4 13:58

竟然係一所懸命跑出仲估水刑物語先係903杯茶
但係明明水刑物語係音樂平台係3首之中點播率最高
係都要賴有主見咁

我說不可以暫時跑出

我說不可以暫時跑出
chachacharlie 發表於 2020-3-4 15:50

係時候冠啦

係時候冠啦
帥小寶` 發表於 2020-3-4 15:55

認同 冠完就快啲落啦

希望附近的人唔好出現,thanks
2020 霏.共和 KFMUSIC Choice 第13週
冠軍歌: Diamond Mine - Serrini
亞軍歌: 阿茲與海默 - 黎曉陽
季軍歌: 再度 - 謝安琪

竟然係一所懸命跑出仲估水刑物語先係903杯茶
但係明明水刑物語係音樂平台係3首之中點播率最 ...
zab5343 發表於 2020-3-4 15:31

果然Viu係想捧A.Lo做Mirror第3人

jasontai123 發表於 2020-3-4 16:09

Anson lo班fans自己整埋派台禮物送俾班dj
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

Viu Tv 邊有咁多quota....緊係排隊架啦
唔到最尾一日都唔知邊個ap 高

善良 冠完就消失
仲以為谷十大

Kfmusic 發表於 2020-3-4 16:08

點解呀bb 我係你附近的人喎

speedman 發表於 2020-3-4 16:11

希望Serrini 啲fans學下人自己整埋派台禮物送俾班dj

jasontai123 發表於 2020-3-4 16:09

個樣吸引眼球
雖然基基地但少女中女都會鍾意

我說不可以暫時跑出
chachacharlie 發表於 2020-3-4 15:50

再拖就爆AP,冠佢先正常
強烈抗議黑警濫捕鄭麗瓊!!

咦而家女金係咪JUDE?
kwanie 發表於 2020-3-3 23:29

計埋第十周都係kay領先

希望Serrini 啲fans學下人自己整埋派台禮物送俾班dj
hehehaha 發表於 2020-3-4 16:39

今晚番去整
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

今晚番去整
mosesming 發表於 2020-3-4 17:00

SM玩具??

今晚番去整
mosesming 發表於 2020-3-4 17:00

送Diamond?

SM玩具??
帥小寶` 發表於 2020-3-4 17:07

皮鞭
鑽石

SM玩具??
帥小寶` 發表於 2020-3-4 17:07

SM玩具成熟時

皮鞭
鑽石

mosesming 發表於 2020-3-4 17:10

想收

SM玩具成熟時
Kfmusic 發表於 2020-3-4 17:16

好煩 咪亂tag歌

再拖就爆AP,冠佢先正常
酷愛903 發表於 2020-3-4 16:50

助攻洪嘉豪十大?!

SM玩具成熟時
Kfmusic 發表於 2020-3-4 17:16

Supper moment 唱玩具成熟時
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

皮鞭
鑽石

mosesming 發表於 2020-3-4 17:10

我要呢個ok thanks

speedman 發表於 2020-3-4 16:11

mirror班fans好似仲成日fb sd msg煩班DJ
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

零分應該今個星期低位
之後下星期冠

Anson Kong 播咗, 仲差阿Jer
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

Anson Kong 播咗, 仲差阿Jer
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-4 17:29

慘 真係覺得Jer係三首最好 但唔播

Kfmusic 發表於 2020-3-4 16:08

出左

睇viutv谷人既模式似係人氣>>>>>唱功
阿jer好似最危喎
cymusic 發表於 2020-2-27 18:49

不過睇定d先啦
我覺得阿Jer會上到一兩個星期既 只係priority低d啫
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #13]
01 水刑物語 / 柳應廷 02 一所懸命 / 盧瀚霆 03 黑鏡 / 黎曉陽

洪嘉豪首個十大竟然係呢首......
JIM’S MUSIC SELECTION 2020
WK13: 特登 / 低半度 (2 Weeks No.1) / 再度

放空 發表於 2020-3-4 18:32

上年局勢導致903揀唔到乜歌入十大,今年都要擺定個基本盤係度以防萬一

上年局勢導致903揀唔到乜歌入十大,今年都要擺定個基本盤係度以防萬一 ...
lu12 發表於 2020-3-4 18:45

似係世界劇團2.0 無乜可能十大

似係世界劇團2.0 無乜可能十大
帥小寶` 發表於 2020-3-4 18:46

Dream my dreams 2.0
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

放空 發表於 2020-3-4 18:32

有可能只係谷唱作人...
十大今年比蕾嬸

Dream my dreams 2.0
speedman 發表於 2020-3-4 18:49

值過DMD!

簽名被屏蔽

上年局勢導致903揀唔到乜歌入十大,今年都要擺定個基本盤係度以防萬一 ...
lu12 發表於 2020-3-4 18:45

今年應該比上年更靜
要諗定男金換人