返回列表 發帖
必睇
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

想聽勇敢中國人 京嬋春夢 用愛將心偷 凍咖啡 銀河 閃爍登場 自由女神 一輩子守候 阿姐有話兒
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

啲選曲咁保守嘅
梗係唱 雞蛋乳羔羊 淫話 毛期 心淡 開籠雀 離家出走 啦啦誇啦啦 勞斯萊斯 ...
mosesming 發表於 2020-3-9 11:44

想聽色惑
快快把我迷住

當年錄勁歌live仲要重錄

陳慧琳說:“阿姐說拍子入慢了,所以要重唱。”是否 ...
nicknicknick 發表於 2020-3-10 21:59

Kelly好幸福 可以同阿姐唱兩次

幫明荃諗好rundown:

Opening - 女皇駕到
明成皇后 (清唱chorus)
隆重登場
閃爍登場
女皇

Part 1 - 經典電 ...
mosesming 發表於 2020-3-12 12:12

可否2nd encore在心中/會過去的/不要驚動愛情???

心穎BB想食家英哥?
mosesming 發表於 2020-3-12 13:15

都係人夫

明荃好有善心呀

想要埋呢首妹妹你做全套
misterben111 發表於 2020-3-13 01:53

d觀眾好興奮

這位汪大姐,看不出來,這種歌都敢唱

你一定唔係話緊我
mosesming 發表於 2020-3-16 12:19

坤坤係偽荃粉

好想荃兒升上台唱囍帖街 然後Kay係隔離喊到傻咗 話要多謝荃荃學唱依首歌 ...
let'sbegin 發表於 2020-3-22 16:56

點解5係沐春風

我嘅FF Rundown
Part 1 - 女皇嫁到
明成皇后 (Liza係紅館上空降落)
女皇
女神
女人味

Part 2 - Liza and t ...
misterben111 發表於 2020-3-23 05:05

妹妹做全套

汪明荃的《明荃明曲明星2003演唱會》和王傑演唱會亦會延期,惟張耀榮昨仍表示一切視乎紅館是否批准,張耀榮說:「紅館大細超,話呢兩個星期取消演唱會嘅話會原銀奉還,咁兩個星期之後嗰啲又點?所以要同紅館再傾。」有傳汪明荃個唱延期的原因之一是門票銷量欠佳,但張耀榮連聲否認。

唔知牙蛆唱零分會唔會好過原唱呢
mosesming 發表於 2020-4-10 07:08

想聽

希望荃荃可以搞個在家音樂會
接受我地嘅點唱
mosesming 發表於 2020-4-10 20:19

想聽在心中
荃荃:一雙手張開可抱擁

希望阿姐會唱多次呢首歌
艾石仔 發表於 2020-4-14 12:45

想聽大肆慶祝