返回列表 發帖
論傳唱度,絕對值十大bor
l00540 發表於 2020-3-19 16:01

hit rate得34萬咋 唔算hit

AK 粉都有送呀!
cathay1996 發表於 2020-3-19 17:12

'瘋狂'

hit rate得34萬咋 唔算hit
stephybest 發表於 2020-3-19 17:23

HANA菊梓喬 - 你喜歡說謊 (劇集 "黃金有罪” 片尾曲) Official MV
觀看次數:582,290次
SSN Chart (27 Mar)
1. 孤 獨 的 對 岸 (1 Week No.1) - 林 奕 匡
2. 水 刑 物 語 - 柳 應 廷
3. will (not) see you soon - 莊 正

論傳唱度,will (not) see you soon. 都值十大
hehehaha 發表於 2020-3-19 16:17

最後嗰把聲
仲有冇人記得佢係邊個..佢係陳彥霖啊..唔好忘記左佢啊香港人,我地一定可以再喺煲底相見㗎
1. 孤 獨 的 對 岸 (1 Week No.1) - 林 奕 匡
3. will (not) see you soon - 莊 正

最後嗰把聲
仲有冇人記得佢係邊個..佢係陳彥霖啊..唔好忘記左佢啊香港人,我地一定可以再喺煲底相見㗎 ...
John 發表於 2020-3-19 17:40

係叱吒唔會聽到嘅聲音

係叱吒唔會聽到嘅聲音
hehehaha 發表於 2020-3-19 17:41

莊正
香港人,被控暴動罪
原本已經和唱片公司簽約,準備發片的歌手
在11月中理工大學被香港黑警圍困時,在前往營救手足途中被捕了
人生從此改寫
他因怕連累公司,主動解約了
現在是獨立藝人
能花你3分鐘左右?聽聽他的新歌嗎?
片尾女孩的聲音,相信你我都聽過

大家可唔可以一人入去聽100次
幫佢賺下錢

他因怕連累公司,主動解約了
John 發表於 2020-3-19 17:42

好負責任既男人
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 13
1. 未知道 2. 你可能未必不喜歡我 3. 阿茲與海默

以我所知AK fans 係無Jer同A Lo fans咁瘋狂送禮
jasontai123 發表於 2020-3-19 17:11

唔覺Jer fans有送, 你係咪記錯Ian? 佢D fans有送搓手液

以我所知AK fans 係無Jer同A Lo fans咁瘋狂送禮
jasontai123 發表於 2020-3-19 17:11

AK fans送晴天娃娃畀啲dj嘛 梁文禮早幾日叱咤樂壇有講

Anson Lo 同 Ian fans都有送嘢 AL fans送防疫包

反而jer fans就冇 所以之前個禮拜冇得上榜

論傳唱度,will (not) see you soon. 都值十大
hehehaha 發表於 2020-3-19 16:17

我最喜愛封盤啦 (上榜嘅話)

今明兩日3個鐘細so
你喝夠了吧 今晚你可有盡興嗎
我不想回家

AK fans送晴天娃娃畀啲dj嘛 梁文禮早幾日叱咤樂壇有講

Anson Lo 同 Ian fans都有送嘢 AL fans送防疫包
...
hhsssssffff 發表於 2020-3-19 18:00

無送禮就上唔到榜係咪可以call定icac

今明兩日3個鐘細so
steven 發表於 2020-3-19 18:09

黑洞

頂多都係答應,其實主要宮女格喎
powerful 發表於 2020-3-19 08:18 AM

宮女又未算既...
始終有番D才, 都可以比佢痴上貴人。
某位宜家晚晚10:30玩緊遊戲節目he呵哈hea果D, 就算宮女格。
太平公主

50步笑100步講到AK好似好正義咁
gingingin 發表於 2020-3-19 18:38

講到一定要送禮咁

今明兩日3個鐘細so

無左兩日zine

講到一定要送禮咁
chachacharlie 發表於 2020-3-19 18:58

不如我地幫莊正送禮

我都想幫我偶像送禮
我在乎~~~~我在乎~~~~~

今明兩日3個鐘細so

勇者
2019End
2020Week13
1阿茲與海默2拼命無恙3吾愛無愛

不如我地幫莊正送禮
John 發表於 2020-3-19 19:21

好主意

不如我地幫莊正送禮
John 發表於 2020-3-19 19:21

送咩好

回復 1120# John

有無人想幫陽兒送禮 真係唔見咗阿茲與海默

今明兩日3個鐘細so

好西利 成3h

送咩好
hehehaha 發表於 2020-3-19 19:50

送咩好
hehehaha 發表於 2020-3-19 19:50

雨傘 呢排落雨
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 13
1. 未知道 2. 你可能未必不喜歡我 3. 阿茲與海默

勇者
b01091018 發表於 2020-3-19 19:35

今日播成咁 聽日唔即時mark lu
我好亂
我不想回家

我好亂
steven 發表於 2020-3-19 20:52

tmr我試下

我好亂
steven 發表於 2020-3-19 20:52

不用分那麼細, 都係e
WYTV Music Award 2019(完整名單)
2020.01.05 (SUN)

不用分那麼細, 都係e
kevinlai1621 發表於 2020-3-19 21:36

我仲以為聽緊好醒晨
我不想回家

Anson Lo 咁快就消失左

希望聽日有GIN新歌聽