返回列表 發帖
Kay 3月13日派the album part 3新歌

在家音樂會d配搭好似愈黎愈怪
吳浩康 x Jude...
WYTV Music Award 2019(完整名單)
2020.01.05 (SUN)

零分要十大

黎曉陽 x IAN
DEEP X JUDE

DEEP X JUDE

deep都過哂氣先黎力捧
deep x jude都好唔吸引

零分要十大
艾石仔 發表於 2020-3-11 12:16

好過我說不可以啦

Jude finally

Jude夠AP十大咩?

唔識樂器既歌手好似上唔到 在家音樂會?

Jude夠AP十大咩?
alex12341234 發表於 2020-3-11 12:24

唔夠,希望有落榜樣
喱首好大機會既今年最歌冇十大好肉酸

本帖隱藏的內容需要積分高於 101 才可瀏覽
https://youtu.be/-cDq9maci4w
第十三周 冠軍 阿茲與海默

好過我說不可以啦
stephybest 發表於 2020-3-11 12:19

我說不可以真係唔掂雖然零分都唔係好 但at least better than Kaho

唔夠,希望有落榜樣
軒的話 發表於 2020-3-11 12:27

最大機會唔係人話?

唔夠,希望有落榜樣
軒的話 發表於 2020-3-11 12:27

今年最歌會唔會諗多左

Jude應該首冠

Jude應該首冠
kelvinho726 發表於 2020-3-11 12:52

有冇機首奪埋十大, 女銅,最歌?

聽馬天佑既訪問覺得好難頂

軒的話 發表於 2020-3-11 12:54

仲有唱作金,最女,唱片。同08kay好似

回復 117# 軒的話

女銅?會唔會諗多左,係都Mag,陳蕾,aga會有機會多啲啦。仲要而家先三月,點睇最歌?同埋啲人係都投俾漫長啦,幾時會到零分

軒的話 發表於 2020-3-11 12:54

咁又誇張左。。。
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 13
1. 未知道 2. 你可能未必不喜歡我 3. 阿茲與海默

覺得阿愁好聽過Bounce Back

叱吒樂壇會唔會以後只播Mad (live)

kevinlai1621 發表於 2020-3-11 13:21

ap係咪要除於2??

Jude 2>1 十大
Yellow 冠
2020 霏.共和 KFMUSIC Choice 第13週
冠軍歌: Diamond Mine - Serrini
亞軍歌: 阿茲與海默 - 黎曉陽
季軍歌: 再度 - 謝安琪

ap係咪要除於2??
stephybest 發表於 2020-3-11 13:22

係直接唔計
  同某年天台音樂會一樣, 唔知邊首歌又係只播個個版, 原版無再係叱吒樂壇節目出現

JUDE平均每年得2首歌仲少過AGA
咁都吹到女銅

kevinlai1621 發表於 2020-3-11 13:21

呢個版本好過佢地兩個首新歌

JUDE平均每年得2首歌仲少過AGA
咁都吹到女銅
yinjai 發表於 2020-3-11 13:28

佢執到個十大都偷笑啦._.點會女銅 碎雅高峰期都無女銅啦

零分 攞十大完全ok
唔該叫Shiga上臺代唱
我祈求美雅拎女銅一定要發生

艾石仔 發表於 2020-3-11 13:30

又好似係 起碼有啲火花

艾石仔 發表於 2020-3-11 13:30

因為個tempo快番d

啲AP高到

零分十大 咁咪即係要JUDE上台唱live出醜
錄Youtube片都唱成咁 要佢唱live太強人所難喇
一係好似上年咁拍條一分鐘片頒畀佢囉

好想打廢禮
d問題越問越廢
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #13]
01 水刑物語 / 柳應廷 02 一所懸命 / 盧瀚霆 03 黑鏡 / 黎曉陽

好想打廢禮
d問題越問越廢
cymusic 發表於 2020-3-11 13:43

佢又問左乜...

好想打廢禮
d問題越問越廢
cymusic 發表於 2020-3-11 13:43

岩岩問左咩

一係 ...
foreverkontinue 發表於 2020-3-11 13:34

不如投票比佢

一係 ...
foreverkontinue 發表於 2020-3-11 13:34

其寅首歌係好聽
但原唱真係唱得好L難聽, 字都咬唔正
而家係聽徐浩COVER同埋SHIGA 版

零分應該係坊間有迴響
但會投佢第一嘅人唔多
又冇歌手鐵票
最後五強不入
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

佢又問左乜...
Thomas 發表於 2020-3-11 13:47
佢問Ian唱正式開始時既心態係咪會隨住唔同既編曲而有唔同既輸出 (?)
總之聽到1999
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #13]
01 水刑物語 / 柳應廷 02 一所懸命 / 盧瀚霆 03 黑鏡 / 黎曉陽

佢問Ian唱正式開始時既心態係咪會隨住唔同既編曲而有唔同既輸出 (?)
總之聽到1999 ...
cymusic 發表於 2020-3-11 14:05

LOL 笑死,佢好似係本問問題101到求其拎D問題出黎咁,個個歌手都係直接套入...

吹到零分十大

明明仲差我說不可以咁多 嚇死我
Jason Playlist 2020 Week 12
#1 親愛的巨人 | 林欣彤

Kay 3月13日派the album part 3新歌
kayzzz 發表於 2020-3-11 12:10

真係9up中
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

祖兒都未出歌
SSN Chart (27 Mar)
1. 孤 獨 的 對 岸 (1 Week No.1) - 林 奕 匡
2. 水 刑 物 語 - 柳 應 廷
3. will (not) see you soon - 莊 正

零分應該係坊間有迴響
但會投佢第一嘅人唔多
又冇歌手鐵票
最後五強不入 ...
mosesming 發表於 2020-3-11 14:05

最歌我覺得係人話冧莊

祖兒都未出歌
John 發表於 2020-3-11 14:19

明荃都未出歌
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

AGA幫MAD出個saxophone版啦,完全唔同風格

祖兒都未出歌
John 發表於 2020-3-11 14:19

616先出

無咩可能最歌五強有零分啦……年頭歌去到年尾鬼記得

616先出
艾石仔 發表於 2020-3-11 14:41

可唔可以好似上年咁4月4出歌