返回列表 發帖
Kay 3月13日派the album part 3新歌
kayzzz 發表於 2020-3-11 12:10

有冇sources?
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

有冇sources?
liebe 發表於 2020-3-11 15:09

Kay ig

零分唱到咁都可以熱播,真係覺得麥家瑜好慘(大公司+高質k歌),雖然兩個唱live都係恐怖級,但錄音版本麥家瑜好幾條街

Gin lee 都未派歌
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

零分最好就十大低位,最差就好似當年13樓同忍,十大最歌都不入,反而日光同親愛的巨人值得留意去到幾高

會唔會附近的人冠,零分亞,或者再下星期才冠

會唔會附近的人冠,零分亞,或者再下星期才冠
Hellokitty 發表於 2020-3-11 15:45

附近的人邊有可能冠吖?而家個勢梗係0分冠硬啦!! 發你的春秋白日夢啦!!
強烈抗議黑警濫捕鄭麗瓊!!

零分唱到咁都可以熱播,真係覺得麥家瑜好慘(大公司+高質k歌),雖然兩個唱live都係恐怖級,但錄音版本麥家 ...
阿mark 發表於 2020-3-11 15:11

首歌好聽就得啦
光復香港 時代革命

有冇sources?
liebe 發表於 2020-3-11 15:09

餓左好耐啦me
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 13
1. 未知道 2. 你可能未必不喜歡我 3. 阿茲與海默

可唔可以好似上年咁4月4出歌
Thomas 發表於 2020-3-11 14:56

祖兒喜歡4
SSN Chart (27 Mar)
1. 孤 獨 的 對 岸 (1 Week No.1) - 林 奕 匡
2. 水 刑 物 語 - 柳 應 廷
3. will (not) see you soon - 莊 正

祖兒喜歡4
John 發表於 2020-3-11 17:01

咁我prefer喜歡祖儀7
喜歡祖而9
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

零分唱到咁都可以熱播,真係覺得麥家瑜好慘(大公司+高質k歌),雖然兩個唱live都係恐怖級,但錄音版本麥家 ...
阿mark 發表於 2020-3-11 15:11

Keeva已經退出樂壇……慘……

可唔可以好似上年咁4月4出歌
Thomas 發表於 2020-3-11 14:56

歌有錄到, 但唔知幾時派
2020應該唔會出碟

歌有錄到, 但唔知幾時派
2020應該唔會出碟
eggsteven 發表於 2020-3-11 17:37

唉 2020都唔出碟想點... 2018玩到2021先出碟?

3月14號有幾多人出歌
https://youtu.be/-cDq9maci4w
第十三周 冠軍 阿茲與海默

3月14號有幾多人出歌
mrshadowll 發表於 2020-3-11 18:02

又好似2 14咁,一班人出歌?

附近的人邊有可能冠吖?而家個勢梗係0分冠硬啦!! 發你的春秋白日夢啦!! ...
酷愛903 發表於 2020-3-11 15:49

睇嚟零分可以好似當年說一句咁拎個十大低位

3月14號有幾多人出歌
mrshadowll 發表於 2020-3-11 18:02

3 月 14 我只知 Pandora 好似出新歌
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

《天蠍》MV teaser :3.13,黑色星期五,暗黑哀怨之樂章降臨
#天蠍 #燃燒過的愛已剩下冷冰 #313各大音樂平台上架 #黑色星期五

天后梁佑嘉出歌!!!!

餓左好耐啦me
帥小寶` 發表於 2020-3-11 16:43

但...最後會唔會只係只想死於你身邊
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

3 月 14 我只知 Pandora 好似出新歌
星勤 發表於 2020-3-11 18:43

咁快, 呢plug唔係派左好耐
WYTV Music Award 2019(完整名單)
2020.01.05 (SUN)

吳浩康首 新歌抄 六月飛霜?

wzx0825 發表於 2020-3-11 19:03

同一個作曲人,你話呢

勁歌金榜冠林家班友會唔會自high係ig post番勁歌金榜
hinhinhin 發表於 2020-3-11 18:23

家謙今日真係錄勁歌

cm實後悔Ig不post勁歌金榜,無得講家謙bb冠軍
hinhinhin 發表於 2020-3-11 20:57

不過都無四台冠
https://youtu.be/-cDq9maci4w
第十三周 冠軍 阿茲與海默

cm實後悔Ig不post勁歌金榜,無得講家謙bb冠軍
hinhinhin 發表於 2020-3-11 20:57

你又自吹自擂
重燃原來消失的感覺

咁快, 呢plug唔係派左好耐
kevinlai1621 發表於 2020-3-11 18:58

佢地已經做好左 6 首歌…
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

wzx0825 發表於 2020-3-11 19:03

曲風似啫

我不知幾大影響力
hinhinhin 發表於 2020-3-11 21:30

你邊 _ 個呀?
識你老鼠咩幾大影響力
人地覆你兩句就睇到自己咁高
癲少陣啦
好心春袋會員唔好影響市容 講少啲on9弱智嘢啦

我不知幾大影響力
hinhinhin 發表於 2020-3-11 21:30

你可唔可以講下人話
重燃原來消失的感覺

喜劇收場開播咗,可能有落榜週
重燃原來消失的感覺

笑死 又被Ban了

笑死 又被Ban了
帥小寶` 發表於 2020-3-11 22:02

越來越快
1. 孤 獨 的 對 岸 (1 Week No.1) - 林 奕 匡
3. will (not) see you soon - 莊 正

笑死 又被Ban了
帥小寶` 發表於 2020-3-11 22:02

下個名應該叫himhimhim
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

下個名應該叫himhimhim
mosesming 發表於 2020-3-11 22:03

herherher得唔得

唔係咁邪,同佢傾完就ban 咗
重燃原來消失的感覺

唔係咁邪,同佢傾完就ban 咗
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-11 22:08

好似客祖兒咁 合唱完就

herherher得唔得
艾石仔 發表於 2020-3-11 22:07

hehehe
shesheshe
eateateat

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
重燃原來消失的感覺

其實反CM主流冇乜問題
不過正常少少討論得唔得

其實反CM主流冇乜問題
不過正常少少討論得唔得
mosesming 發表於 2020-3-11 22:12

聽得多垃圾歌聽壞腦

嘩 掛住牙希