返回列表 發帖
其實反CM主流冇乜問題
不過正常少少討論得唔得
mosesming 發表於 2020-3-11 22:12

佢越黎越唔正常
以前雖然成日撩交嗌
不過都睇得出佢係defend緊佢偶像(千嬋)
而家好似傻咗咁語無倫次

聽得多垃圾歌聽壞腦
hehehaha 發表於 2020-3-11 22:17

聽得多菊子陪著你走過疫境同行
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

佢越黎越唔正常
以前雖然成日撩交嗌
不過都睇得出佢係defend緊佢偶像(千嬋)
而家好似傻咗咁語無倫次 {: ...
bagfgfcde 發表於 2020-3-11 22:19

依家變咗盲撐冇俾過女歌手大獎謝安琪嘅TVB
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

依家變咗盲撐冇俾過女歌手大獎謝安琪嘅TVB
mosesming 發表於 2020-3-11 22:22

佢根本就係

下 在尋找什麼咁快死位...
2020 霏.共和 KFMUSIC Choice 第13週
冠軍歌: Diamond Mine - Serrini
亞軍歌: 阿茲與海默 - 黎曉陽
季軍歌: 再度 - 謝安琪

咁快bam 左...
都唔好玩既
好心春袋會員唔好影響市容 講少啲on9弱智嘢啦

Kfmusic 發表於 2020-3-11 22:41

都預左無冠 有死位都唔錯
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 13
1. 未知道 2. 你可能未必不喜歡我 3. 阿茲與海默

Kfmusic 發表於 2020-3-11 22:41

CM共和加油

我勸個位cm乞丐唔好再抄我名
我在乎~~~~我在乎~~~~~

henhenhen 發表於 2020-3-11 23:27

笑死

henhenhen 發表於 2020-3-11 23:27

佢根本就係 藍
小伙子. 發表於 11/3/2020 22:29
不如直接話腦殘

(SOR 佢無腦)
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 13 (28/3/2020)

1. 銀河修理員 - Dear Jane  2. 阿茲與海默 - 黎曉陽  3. 水刑物語 - 柳應廷  4. 重聚那一天 - Pandora  5. 平凡海賊王 - 劉卓軒

在尋找什麼咁正都冇冠

支持李拾壹 2 > 1

支持李幸倪 XX>1

支持李幸倪 XX>1
帥小寶` 發表於 2020-3-12 01:07

幸福的人兒哪有歌?

叱吒樂壇會唔會以後只播Mad (live)
kevinlai1621 發表於 2020-3-11 13:21

有咩?
如果我擁有海

是日水刑物語+3
chachacharlie 發表於 2020-3-10 16:45

好似都係入唔到 頭20
如果我擁有海

好似都係入唔到 頭20
kenneth 發表於 2020-3-12 05:05

死線太高

幸福的人兒哪有歌?
stephybest 發表於 2020-3-12 02:45

型人道

型人道
艾石仔 發表於 2020-3-12 08:20

千變萬化先真
無愛可失 轉圈轉圈哈姆共你

Mad 拍咗MV又唔出,
好似次次都孖住Gin前後出

死線太高
chachacharlie 發表於 2020-3-12 07:53

903用撒手鐧+ap 三首一齊入哂都得, 分開入又得, 得咗.
重燃原來消失的感覺

903用撒手鐧+ap 三首一齊入哂都得, 分開入又得, 得咗.
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-12 10:32

但AL rank 20 (on data) 要三首一齊入就要out一首ap 09
我估都係分開入

Mad 拍咗MV又唔出,
好似次次都孖住Gin前後出
Garfield 發表於 2020-3-12 10:19

可能本身諗住開紅館先首播?

但AL rank 20 (on data) 要三首一齊入就要out一首ap 09
我估都係分開入
chachacharlie 發表於 2020-3-12 10:52

上年sunset or rise 都試過高ap (超過10), 一樣無得上榜.
重燃原來消失的感覺

開心 謝茜嘉播阿茲與海默 / 月光族 / 水刑物語 全部都好正

開心 謝茜嘉播阿茲與海默 / 月光族 / 水刑物語 全部都好正
chachacharlie 發表於 2020-3-12 13:32
仲要d tag聽得出有度過
唔似廢禮d萬能tag
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #13]
01 水刑物語 / 柳應廷 02 一所懸命 / 盧瀚霆 03 黑鏡 / 黎曉陽

唔似廢禮d萬能tag
cymusic 發表於 2020-3-12 13:42

係啊 廢禮豁達推介tag same forever

蘭B新歌仍未播。。唔通上星期上唔到榜。。

零分低ap冠

零分低ap冠
帥小寶` 發表於 2020-3-12 14:31

無十大。。。

唔似廢禮d萬能tag
cymusic 發表於 2020-3-12 13:42

嘉姐不嬲好叻

零分低ap冠

今個星期唔似冠零分, 可能冠附近的人.
重燃原來消失的感覺

零分低ap冠

擺明就拖多week la, 口水 vani都係播附近的人
  雖然兩個週數都一樣..
WYTV Music Award 2019(完整名單)
2020.01.05 (SUN)

擺明就拖多week la, 口水 vani都係播附近的人
  雖然兩個週數都一樣..
kevinlai1621 發表於 2020-3-12 14:47

下星期冠就十大???

張軒係咪準備派歌

附近的人邊有可能冠吖?而家個勢梗係0分冠硬啦!! 發你的春秋白日夢啦!! ...
酷愛903 發表於 2020-3-11 15:49

啪啪啪 打臉

張軒係咪準備派歌
小伙子. 發表於 2020-3-12 14:57

出左都無興趣聽

張軒係咪準備派歌
小伙子. 發表於 2020-3-12 14:57

好想攬實佢
SSN Chart (27 Mar)
1. 孤 獨 的 對 岸 (1 Week No.1) - 林 奕 匡
2. 水 刑 物 語 - 柳 應 廷
3. will (not) see you soon - 莊 正

好想攬實佢
John 發表於 2020-3-12 15:01

John軒

好想攬實佢
John 發表於 2020-3-12 15:01

你唔好唔冠

張敬軒歸隊
男金係咪封盤?

張敬軒歸隊
男金係咪封盤?
kio0909 發表於 2020-3-12 15:14

3月就歸隊,仲以為要等到6月希望軒歸隊後學Eason專心做唱作人,停玩social media派膠,最好封埋微博,次次都係social media出事

張敬軒歸隊
男金係咪封盤?
kio0909 發表於 2020-3-12 15:14

支持麟伯出隻愛國集中型搶男金
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

mosesming 發表於 2020-3-12 15:28

麟伯要最男+至尊歌啊幫Gin Gin奪大獎

mosesming 發表於 2020-3-12 15:28

PUN 男金

瞏!

估唔到附近的人會冠

Abella改左名