返回列表 發帖
Abella改左名
帥小寶` 發表於 2020-3-12 17:03

實在令我真不解 真不解 真不解

零分有十大真係夠曬噴
支那必須亡國

零分有十大真係夠曬噴
Lewis 發表於 2020-3-12 17:09

搞到十大好似好易攞咁
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 13
1. 未知道 2. 你可能未必不喜歡我 3. 阿茲與海默

張敬軒歸隊
男金係咪封盤?
kio0909 發表於 2020-3-12 15:14

一定係MAC CHEW編曲

實在令我真不解 真不解 真不解
eemia 發表於 2020-3-12 17:08

好期待

估唔到附近的人會冠
帥小寶` 發表於 2020-3-12 17:00

有冇諗過係阿茲與海默Michael首冠?!

零分有十大真係夠曬噴
Lewis 發表於 2020-3-12 17:09

蘭B 一首十大都無。。

Abella改左名

實在令我真不解佢點解要改名?

如果係 曲編監都係張敬軒就好…
btw,你唔想聽姐,你男人應該會好想聽
https://youtu.be/-cDq9maci4w
第十三周 冠軍 阿茲與海默

實在令我真不解佢點解要改名?
stephybest 發表於 2020-3-12 17:55

可能改左會好似Kary咁年年單手攞十大

某人出現鳥
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

某人出現鳥
mosesming 發表於 2020-3-12 18:09

個名0新意

某人出現鳥
mosesming 發表於 2020-3-12 18:09

本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2020-3-12 18:22

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

二汶同Janice會唔會有機會出合唱歌

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****
hcnhcnhcn 發表於 2020-3-12 17:54

咁快就bam 咗, 是否破了CM被bam記錄
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

咁快就bam 咗, 是否破了CM被bam記錄
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-12 19:22

佢真係好堅持

超版/管理員好髮力

寡人笑_咗
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

超版/管理員好髮力
bagfgfcde 發表於 2020-3-12 19:32

我連他一句comment 都睇唔到就bam咗
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

張軒係咪準備派歌
小伙子. 發表於 12/3/2020 14:57
希望好過上年啲歌
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 13 (28/3/2020)

1. 銀河修理員 - Dear Jane  2. 阿茲與海默 - 黎曉陽  3. 水刑物語 - 柳應廷  4. 重聚那一天 - Pandora  5. 平凡海賊王 - 劉卓軒

入行二十周年,祖兒已經同麥當娜同級,兩人也是於倫敦的The London Palladium開騷,祖兒在巴黎時還特意去看了對方演出,她說:「我好好彩,剛好睇到佢巴黎最後一場演出,之後佢就因為疫情暫停了。我睇麥當娜時,佢扭傷咗腰骨,但係喺舞台上面,佢一樣照展示驚人強勁魄力,真係令我好佩服,佢對音樂對舞台表演個份堅持同毅力,勁到唔識形容。今次係自己二十週年巡迴可以順道睇到娜姐演唱會,畀我一個好大的精神鼓舞!希望到下一個二十年,我都有娜姐咁勁嘅魄力,繼續喺舞台發光發亮。」
SSN Chart (27 Mar)
1. 孤 獨 的 對 岸 (1 Week No.1) - 林 奕 匡
2. 水 刑 物 語 - 柳 應 廷
3. will (not) see you soon - 莊 正

某會員個命成日俾人抄好慘
Long's Music Picks 2020 WK12
1. 在尋找甚麼
2. 街燈
3. 阿愁

希望好過上年啲歌
kwanie 發表於 2020-3-12 19:57

一定好過,今年好似好落力

我連他一句comment 都睇唔到就bam咗
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-12 19:37

metoo
SSN Chart (27 Mar)
1. 孤 獨 的 對 岸 (1 Week No.1) - 林 奕 匡
2. 水 刑 物 語 - 柳 應 廷
3. will (not) see you soon - 莊 正

一定好過,今年好似好落力
mrshadowll 發表於 12/3/2020 20:00
落力唔代表好
新界啲牛都好落力。
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 13 (28/3/2020)

1. 銀河修理員 - Dear Jane  2. 阿茲與海默 - 黎曉陽  3. 水刑物語 - 柳應廷  4. 重聚那一天 - Pandora  5. 平凡海賊王 - 劉卓軒

Abella改左名

天后回歸
依然係糧油加呀
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

metoo
John 發表於 2020-3-12 20:00

嗰句係讚牙John好正

天后回歸
依然係糧油加呀
liebe 發表於 2020-3-12 20:12

明荃個最女有勁敵了

入行二十周年,祖兒已經同麥當娜同級,兩人也是於倫敦的The London Palladium開騷,祖兒在巴黎時還特意去看 ...
John 發表於 2020-3-12 19:59

佢太后級都只係同madonna同級乍?!

Btw覺唔覺「繼續係舞台發熱發亮」呢啲回應Template
貼落每一位歌手都得
貼落講汪阿婆個中樂Show都得

明荃個最女有勁敵了
mosesming 發表於 2020-3-12 20:22

好想睇佢爆喊

入行二十周年,祖兒已經同麥當娜同級,兩人也是於倫敦的The London Palladium開騷,祖兒在巴黎時還特意去看 ...
John 發表於 2020-3-12 19:59

美祖倫敦隔show上座率可能得五六成。美祖仲話得天皇巨星先可以來歐洲巡迴:)
Elio喜歡上別人了

好難聽
光復香港 時代革命

美祖倫敦隔show上座率可能得五六成。美祖仲話得天皇巨星先可以來歐洲巡迴:) ...
黃家正 發表於 2020-3-12 20:36

起碼搞得成啦 有無第二個天后係倫敦搞到騷?

stephybest 發表於 2020-3-12 20:45

果醬

本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽

美祖倫敦隔show上座率可能得五六成。美祖仲話得天皇巨星先可以來歐洲巡迴:) ...
黃家正 發表於 2020-3-12 20:36

最後都去到七八成飛wor
荷蘭站賣曬添
>>>二〇一九年度全女班音樂流行榜頒獎典禮<<<
完滿結束,多謝支持,女歌手金獎:謝安琪

佢太后級都只係同madonna同級乍?!

Btw覺唔覺「繼續係舞台發熱發亮」呢啲回應Template
貼落每一位歌手都 ...
liebe 發表於 2020-3-12 20:23

下?LIZA 的確一直都發光發熱WOR
>>>二〇一九年度全女班音樂流行榜頒獎典禮<<<
完滿結束,多謝支持,女歌手金獎:謝安琪

希望李11 好歌有好報

616.1314 發表於 2020-3-12 21:11

下 ? 司棋的確一直都發光發熱WOR

入行二十周年,祖兒已經同汪明荃同級,兩人也是曾於尖沙咀的香港文化中心開騷,祖兒在香港時還特意去看了對方演出,她說:「我好好彩,剛好睇到佢香港最後一場演出,之後佢就因為疫情暫停了。我睇汪明荃時,佢扭傷咗腰骨,但係喺舞台上面,佢一樣照展示驚人強勁魄力,真係令我好佩服,佢對音樂對舞台表演個份堅持同毅力,勁到唔識形容。今次係自己二十週年巡迴可以順道睇到阿姐演唱會,畀我一個好大的精神鼓舞!希望到下一個二十年,我都有阿姐咁勁嘅魄力,繼續喺舞台發光發亮。」

最後都去到七八成飛wor
荷蘭站賣曬添

一定無七八成 我坐樓上,坐得三分一。我個frd樓下stall就話好full。
Elio喜歡上別人了

stephybest 發表於 2020-3-12 20:45

林憶蓮有。現場有個主辦方之前做過的倫敦show回顧。
Elio喜歡上別人了

真。國際天后GEM
2015年11月3日         加拿大溫哥華        Pacific Coliseum                7000
2015年11月6日         美國聖荷西        SAP Center at San Jose                6000
2015年11月7日         美國英格爾伍德        論壇體育館                7500
2015年11月11日         加拿大多倫多        Air Canada Centre                8000
2015年11月15日         美國紐華克        Prudential Center(英語:Prudential Center)                7000
2015年11月18日         美國芝加哥        Chicago Theatre(英語:Chicago Theatre)                3880
2015年11月22日         英國倫敦 7000
Fiona is back;)

大腸播完阿愁播阿樂
好耐冇見903播呢首當年既偽十大
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #13]
01 水刑物語 / 柳應廷 02 一所懸命 / 盧瀚霆 03 黑鏡 / 黎曉陽

好琪待安琪新歌

李拾壹搵到娃娃黎拍片
國語版在尋找什麼都好好聽

大腸播完阿愁播阿樂
好耐冇見903播呢首當年既偽十大
cymusic 發表於 2020-3-12 22:46

你在我在點計

你在我在點計
艾石仔 發表於 2020-3-12 23:06
谷完作曲人之後比人當咗con___ 冠都冇
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #13]
01 水刑物語 / 柳應廷 02 一所懸命 / 盧瀚霆 03 黑鏡 / 黎曉陽