返回列表 發帖
成班 3 字頭仲好意思叫 girl
b01091018 發表於 2020-3-21 09:19

所以咪拆伙單飛出Single
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

成班 3 字頭仲好意思叫 girl
b01091018 發表於 2020-3-21 09:19

改叫super lady?

903專業推介@2020/03/21
RK  LW Songs        Singers
01  11  附近的人       Yellow!
02  04  阿茲與海默      黎曉陽
03  09  在尋找什麼?     李拾壹
04  12  正式開始       陳卓賢
05  06  Mad           AGA
06  13  果子         盧冠廷
07  05  孤獨的對岸      林奕匡
08  03  日光         梁釗峰 / 陳仕燊
09  15  低半度        衛蘭
10  07  零分         Jude
11  17  不想回家       陳蕾
12  08  親愛的巨人      林欣彤
13  14  特登         江熚生
14  ne  瞏          章尾而
15  10  Diamond Mine       Serrini
16  16  字典與聖經      麥浚龍 / 林嘉欣
17  19  Superpowers     Nowhere Boys
18  ne  水刑物語       柳應廷
19  18  一所懸命       盧瀚霆
20  ne  阿愁         SoulJase

3ne

out
xx  01  我說不可以      洪嘉豪
xx  02  喜劇收場       洪卓立
xx  20  重聚那一天      Pandora

評分人數

再重組應該是superwoman
重燃原來消失的感覺

阿茲與海默有望hold倒

瑜貴人已經貶為平民啦 退出左樂壇啦
stephybest 發表於 2020-3-21 01:00 AM

何以見得?佢出左宮咩?

太平公主

3ne please Jer要上榜啊

3ne please Jer要上榜啊
chachacharlie 發表於 2020-3-21 11:05

得三首新歌上榜,    will(not)see you soon 咪上唔到榜
重燃原來消失的感覺

得三首上榜,    will(not)see you soon 咪上唔到榜
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 11:08

係3ne

3ne 即係Anson Lo out?

3ne 即係Anson Lo out?
alex12341234 發表於 2020-3-21 11:09

hope that s true anson lo唔值上

0分又會加幾多
HINZ TOP 20 Week 13
01 Diamond Mine - Serrini
02 重聚那一天 - Pandora樂隊
03 在尋找什麼 - 李拾壹

hope that s true anson lo唔值上
chachacharlie 發表於 2020-3-21 11:10

唔上嘅話我驚商台唔係比藍絲圍 係比Anson d fans圍

0分又會加幾多
hinz 發表於 2020-3-21 11:11

又+5

得三首新歌上榜,    will(not)see you soon 咪上唔到榜
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 11:08

dj唔播 will (not) see you soon.

0分又會加幾多
hinz 發表於 2020-3-21 11:11

上次 +5 ,今次加少啲
重燃原來消失的感覺

dj唔播 will (not) see you soon.
chachacharlie 發表於 2020-3-21 11:12

有播但每次都是邊緣位。。
重燃原來消失的感覺

上次 +5 ,今次加少啲
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 11:12

今次+4都好勁

-.- 仲有得留低

Anson Lo仲係到
重燃原來消失的感覺

要送dj野(help 莊正

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 11:13

有播DJ (week 12):

Colin (2 times)/ Oscar / 阿強 / 細So

零分同我說不可以十大,真係得啖笑

903每年比一間公司買起,全年喪播
Streaming買榜變本加厲
Fans送禮比DJ ...
Crooks 發表於 2020-3-21 04:10

然後班「樂迷」繼續年尾俾錢入場睇呢個咁腐敗既頒獎典禮
Yeah!

Mirror 4首上哂 lol
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #13]
01 水刑物語 / 柳應廷 02 一所懸命 / 盧瀚霆 03 黑鏡 / 黎曉陽

有播DJ (week 12):

Colin (2 times)/ Oscar / 阿強 / 細So
chachacharlie 發表於 2020-3-21 11:16

Colin
得男dj播

咁樣讚阿Jer,  水刑應還可以留榜一段時間
重燃原來消失的感覺

Mirror 有12位成員,viutv 出翻一個Mirror 十大榜 代替勁歌廢榜
重燃原來消失的感覺

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 11:13

話唔係有心玩野都唔信
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

話唔係有心玩野都唔信
abcxyz302006 發表於 2020-3-21 11:23

開放世界都好似係HEA上

話唔係有心玩野都唔信
abcxyz302006 發表於 2020-3-21 11:23

連續三星期都是邊緣位, 看來今個星期都是一樣
重燃原來消失的感覺

開放世界都好似係HEA上
艾石仔 發表於 2020-3-21 11:25

我記得呀
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

連續三星期都是邊緣位, 看來今個星期都是一樣
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-21 11:26

係唔上

我記得呀
abcxyz302006 發表於 2020-3-21 11:28

當時上到是給莊正參與新人獎
重燃原來消失的感覺

零分今week第幾位

恭喜臭Jer終於上榜

Mirror年尾都幾難唔攞最組
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 13
1. 未知道 2. 你可能未必不喜歡我 3. 阿茲與海默

帥小寶` 發表於 2020-3-21 11:40

唔夠電話卡黨鬥啊

希望mami頂多個星期
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 13
1. 未知道 2. 你可能未必不喜歡我 3. 阿茲與海默

零分果然+

帥小寶` 發表於 2020-3-21 11:40

都可以封盤
重燃原來消失的感覺

Diamond mine 係咪Last week 勒~

Serrini點解無得加

Jude係咪起碼+1

零分果然+
chachacharlie 發表於 2020-3-21 11:41

應該13咁上下,因為下星期冠,今個星期會回落一點。
重燃原來消失的感覺

Jude要+17
Long's Music Picks 2020 WK12
1. 在尋找甚麼
2. 街燈
3. 阿愁

瞏?????

又係華納...

瞏?????
chachacharlie 發表於 2020-3-21 11:44

咁快到瞏

Mag同Jude都+++

中文歌曲龍虎榜@2020/03/21
RK LW Songs              Singers
01 02 Mad           AGA江海迦*
02 19 孤獨的對岸        林奕匡*
03 09 正式開始         陳卓賢*
04 05 日光           梁釗峰 / 陳仕燊
05 06 親愛的巨人        林欣彤
06 03 阿茲與海默        黎曉陽
07 01 我知道          劉德華
08 18 找到一個人        曾樂彤
09 11 低半度          衛蘭
10 14 Tomorrow will be fine   蘇打綠
11 16 十四天          徐加晴
12 20 進退           KOLOR*
13 13 街燈           吳林峰
14 07 China Reggaeton     黃明志 ft.黃秋生
15 NE Diamond Mine       Serrini*
16 04 善良           謝霆鋒
17 12 平凡天使         G.E.M.
18 NE 一所懸命         盧瀚霆
19 NE Will (not) see you soon. 莊正
20 NE 不想回家         陳蕾

4NE

XX 08 愛上現在的我       閻奕格 ft.高爾宣OSN
XX 10 不要流淚         鄭俊弘
XX 15 我說不可以        洪嘉豪
XX 17 附近的人         Yellow!

評分人數