返回列表 發帖
救命的士陳放中間
感謝永遠有歌把心境道破

過30個堆係咪唔會再有個人實體碟出?

過30個堆係咪唔會再有個人實體碟出?
ksquare 發表於 2020-3-25 12:21

容祖兒表示佢就黎40

想嘔
陳偉霆 - 好想抱著你 (國語)

紅到咁 留番比愛國fans買算啦
光復香港 時代革命

泳立漫最_慘
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 在尋找什麼 2. 再度 3. 阿茲與海默

李靖筠無份入碟咁離奇.....
陳凱彤次次都係第一眼.....
立立 骨灰去2次旅行......明明佢大把歌

李靖筠無份入碟咁離奇.....
陳凱彤次次都係第一眼.....
立立 骨灰去2次旅行......明明佢大把歌 ...
阿橋 發表於 2020-3-25 22:26

入黎趕客
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 在尋找什麼 2. 再度 3. 阿茲與海默

林峯唔係已經離開蛋記
仲有得放封面?

林峯唔係已經離開蛋記
仲有得放封面?
星夢情真 發表於 2020-3-28 11:50

C9 同大陸人見到會買
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

C9 同大陸人見到會買
星勤 發表於 2020-3-28 12:37

如果eason擺埋上cover可能仲多人買

今天出版的 -愛回憶108 (2020)- 因內容出了些少問題, 需要全部收回, 若今天在本店購買了的顧客如須要更換, 麻煩明天到本店向職員辦理換貨手續, 不便之處,敬請原諒。  

@echo

想嘔
陳偉霆 - 好想抱著你 (國語)

紅到咁 留番比愛國fans買算啦
kaman921 發表於 2020-3-25 19:42

俾大媽買。。

鍾舒漫好慘,有4年未出過Solo碟