返回列表 發帖
#CM 發帖榜 2020 頒獎典禮#
健談會員男三甲
男會員3甲, 有請永遠榮譽版主林奕匡
銅獎表示

銀獎表示

...
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:12

第二張露毛
BAM

健談會員男三甲

銅: chachacharlie (1791)
銀: 帥小寶` (1820)
金: hehehaha (2336)

CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

健談會員男三甲
銅獎表示

銀獎表示

...
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:12

BARF!

睇Serrini見到某會員
hehehaha 發表於 2020-4-4 21:12

You?

健談會員男三甲

銅獎表示

銀獎表示

金獎表示

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

thx bag
有我出場, 自然會有頒獎嘉賓
大家估係邊個黎頒男3甲
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:10

想睇女三甲多啲

睇Serrini見到某會員

616.1314!
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

Tanya!!!

Serrini !!
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

thx bag
大家估係邊個黎頒男3甲
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:10

Joey!!!

thx bag
大家估係邊個黎頒男3甲

祖兒! 祖兒!

聽住日月無光live睇呢個頒獎禮好有氣氛
cymusic 發表於 4/4/2020 21:08
個個都睇緊

cymusic 發表於 2020-4-4 21:08

一個二個行埋一邊
想靠近 @hehehaha 想點

發帖十大 (單日發表帖數最多之十位會員)

第一位
hehehaha (258)

...
hehehaha 發表於 2020-4-4 21:07
自己頒獎比自己通常要上咗神台既人先做得 (好似係)
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

thx bag
大家估係邊個黎頒男3甲

時代革命

光復香港!!

C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

交個台俾 @kevinlai1621 !
Me go to listen day moon no light

第一位

...

返黎啦

頒左最淫未?
Kfmusic 發表於 2020-4-4 21:07

十大喳

好感動未來見

第一位

...

Congrats hehehaha!

頒左最淫未?

第一位

很堅強

第三位
chanchan0909 (202)

第二 ...
bagfgfcde 發表於 2020-4-4 21:02

噴歌

第一位

大家好,happy new year
我 ...
hehehaha 發表於 2020-4-4 21:05

好pure既會員

Where? Bag has received his award already...

回來了

組合金啊

支持心之科學!

第一位

大家好,happy new year
我係今晚發帖榜發帖十大第一位既頒獎嘉賓hehehaha
以下呢一位好pure既會員
我識左佢好耐,我地都識左佢好耐
佢上年有一日同我講
佢話最近有d迷失
見到香港好似好亂,前路唔知可以點
每日睇news都唔知應該點算好
但我同佢講話
得閒咪上CM傾下計當減下壓囉
之後我見佢心情好似好返d
仲成日上CM分享佢鍾意既音樂
可能因為咁
上左CM十年既佢今晚
終於得到以下呢個獎項

支持陳蕾

第二位
John (241)

第一位
Song of the year,得我一個頒好似怪怪地咁。
不如我地請個驚喜既頒獎嘉賓上台?

可能俾最淫會員金獎捉左
-Prince- 發表於 2020-4-4 20:58

好慘

咩歌黎

第三位
chanchan0909 (202)

第二位
黎到第二位,AP一下上到去240樓上!

拎完獎可以去睇MAMI LU

恭喜charlie
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-4 20:59

多謝

第四位
chachacharlie (190)

第三 ...
bagfgfcde 發表於 2020-4-4 20:58

陽兒啊 開心 再開心嘅係攞到十大 第一年攞到十大表示十分感恩
特別感謝uncle同kk兔

恭喜charlie

恭喜kwanie,等緊噴言榜,如果成功攞奬,一定會多謝你。
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-4 20:57

uncle噴言一定得啦

第四位
chachacharlie (190)

第三位
情侶大獎大熱!

兔兔無黎攞十大
chachacharlie 發表於 2020-4-4 20:57

可能俾最淫會員金獎捉左

嘩咁都啱啱好第十
kwanie 發表於 2020-4-4 20:55

恭喜kwanie,等緊噴言榜,如果成功攞奬,一定會多謝你。

兔兔無黎攞十大

第六位
帥小寶` (141)

第五位
我 ...
bagfgfcde 發表於 2020-4-4 20:51

原來你係 sa 姨

嘩咁都啱啱好第十

即係白果都冇
jasonng 發表於 2020-4-4 20:52

你未必無GEM啦 唔好咁無信心