返回列表 發帖
Serrini is crazy
bagfgfcde 發表於 2020-4-4 21:27

佢啲笑聲

Kfmusic 係祖兒
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-4 21:27

我係joey wong

佢啲笑聲
WZA111 發表於 2020-4-4 21:28

你死左都唔知咩事
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

係R&K
bagfgfcde 發表於 2020-4-4 21:27

sor

我係joey wong
Kfmusic 發表於 2020-4-4 21:28

喜歡祖兒

你又知
Kfmusic 發表於 2020-4-4 21:27

女銅 =Aga

#CM 發帖榜 2020 頒獎典禮#
我最喜愛的主題
銅: BAG'S A-SIDE AWARDS 2019 + DECADE-END LIST (bagfgfcde) (16)
銀: 【討論帖】年代百大選 (ed8671ed) (17)

金: #Cool Cafe 發帖榜 2020# (屮SiU霖屮) (23)

CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

祖兒又無攞過銅

居然無week 12

我最喜愛的主題
銅: BAG'S A-SIDE AWARDS 2019 + DECADE-END LIST (bagfgfcde)  ...
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:29

Congrats @Siunam !

I can't believe my ceremony gets 16 votes!
Thanks for support!

我最喜愛的主題
銅: BAG'S A-SIDE AWARDS 2019 + DECADE-END LIST (bagfgfcde)  ...
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:29

恭喜淫SIU

我最喜愛的主題

有獎了 已經心滿意足

有獎了 已經心滿意足
ed8671ed 發表於 2020-4-4 21:31

More to come!

有獎了 已經心滿意足
ed8671ed 發表於 2020-4-4 21:31

你同陳陳嘅結晶品得到大家嘅加許

我最喜愛的主題
勁呀 BAG'S A-SIDE AWARDS 2019 ! 努力有回報架 !
恭喜年代百大選 !!!

我最喜愛的噴言

噴言有好多種, 精亦簡, 大文豪, 究竟今年邊種更能得人心呢, 睇下呢位頒獎嘉賓選用左邊種方法.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你同陳陳嘅結晶品得到大家嘅加許
CunninG 發表於 2020-4-4 21:31
結晶品 ... 好核突嘅形容

精亦簡

遲黎左。。

勁呀 BAG'S A-SIDE AWARDS 2019 ! 努力有回報架 !
恭喜年代百大選 !!!
chanchan0909 發表於 2020-4-4 21:32

I wanna thank the fans for the last ten years!

恭喜淫SIU
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-4 21:30

你自己都係淫SIU wo

恭喜年代百大選。可惜我忘記投票,原來她不夠就差一票攞唔到一百位。

我最喜愛的主題

Week 12 is robbed!
恭喜銅獎
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

我最喜愛的噴言

銅: 想讚下hehehaha ,  近期頭像好有藝術味, 留言亦好有印象. 另一位是Kwanie , 她真的好有heart, 又勤力數榜, 多謝. (hkwilliamsiu) (16)
金: 咁啦 用鹽焗大頭蝦比喻一下
呢碟餸易入口 老少咸宜
舊蝦其實係靚貨嚟 東南亞空運到港
但最後出到嚟大家都覺得晒咗

最大問題係負責 execute 嗰個
可能無基本 technique 唔知點樣煮先最好食
粒音點樣咬先清晰同動聽
但大家更在意嘅係佢有冇花過心思
就算真係唔好食 至少值得打張卡有張靚相留念
睇返上碟 佢淨係將啲嘢炒埋一碟擺落個兜度就算
完全無一刻令人有感動味蕾的衝動

既然你一開始就得零分嘅心態
咁唔好意思 麻煩你去 panel 幫手煲水就得喇
舊蝦留返俾通菜街任何一間餐廳啦 thx (基夫之親) (19)

金: BARF! (bagfgfcde) (19)

結晶品 ... 好核突嘅形容
chanchan0909 發表於 2020-4-4 21:33

我中文差嘛

你自己都係淫SIU wo
hehehaha 發表於 2020-4-4 21:33

恭喜淫Siu

我最喜愛的噴言

噴言有好多種, 精亦簡, 大文豪, 究竟今年邊種更能得人心呢,  ...
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:32
最深刻係 聲 音導 航,令你喺舊年成功跑出

omg BARF金
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

雙冠軍!
恭喜基夫之親!
But give me back the Tanya’s version!

我最喜愛的噴言

銅: 想讚下hehehaha ,  近期頭像好有藝術味, 留言亦好有印象.  ...
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:35

bag BARF! 好勁

我最喜愛的簽名
簽名英文係signature, 又可以解做代表性, 咁最有代表性會係咩, 當然係齊人跳十字步.

恭喜 BARF

bag BARF! 好勁
chachacharlie 發表於 2020-4-4 21:36

I need to thank GOD!
可唔可以俾支mic stand我 我有啲頭暈

我最喜愛的噴言

銅: 想讚下hehehaha ,  近期頭像好有藝術味, 留言亦好有印象.  ...
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:35

我好開心。有些人在山頂,有些人在山脚,我要特别鳴謝組合金和Kwanie,無咗他/她,我就攞唔到最佳噴言銅獎

隻兔俾人打完所以要驗傷??
帥小寶` 發表於 2020-4-4 20:44

我係度。。

遲左入場

我最喜愛的簽名
金: 喜歡蓮兒,喜歡菲兒,喜歡琳兒,喜歡嬅兒,喜歡祖兒,喜歡詩兒,喜歡融兒,喜歡蘭兒,喜歡琪兒,喜歡之兒
喜歡泳兒,喜歡汶兒,喜歡玟兒,喜歡彤兒,喜歡霏兒,喜歡巧兒,喜歡蔓兒,喜歡幸兒,喜歡欣兒,喜歡迦兒 (hehehaha) (16)

I need to thank GOD!
可唔可以俾支mic stand我 我有啲頭暈
bagfgfcde 發表於 2020-4-4 21:37

仲有好多個獎等你攞

Panther again

喜歡蕾兒

恭喜BARF金

我最喜愛的頭像
因為頭像有太多歌手代表, 所以請個中立嘅, 遠道以來的lala

恭喜組合金

我最喜愛的噴言

呢3個都係我提名

遲左入場
stephybest 發表於 2020-4-4 21:39

恭喜stephybest 取女金

好多陳蕾

由基夫之親出第一個post果下已經睇好佢會攞獎
恭喜佢 !
希望有人會通知佢黎領獎
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

我最喜愛的頭像
銀: ed8671ed (16)

銀: jasonng (16)

金: RVHOCPC (19)

呢3個都係我提名
ed8671ed 發表於 2020-4-4 21:41

多謝你提名

發帖十大 (單日發表帖數最多之十位會員)

第八位
kk8733 (117)

第七位
呢位 ...
bagfgfcde 發表於 2020-4-4 20:42

我份人好低調。。同蘭B一樣。。