返回列表 發帖
提名你yum會員就有
chachacharlie 發表於 2020-3-27 12:28

大把人Yum過我。。

大把人Yum過我。。
kk8733 發表於 2020-3-27 12:37

但你都唔差

但你都唔差
chachacharlie 發表於 2020-3-27 12:37

完全唔覺。

完全唔覺。
kk8733 發表於 2020-3-27 12:45

旁觀者清。。

旁觀者清。。
chachacharlie 發表於 2020-3-27 12:52

我唔會相信你。。

我唔會相信你。。
kk8733 發表於 2020-3-27 12:55

點解啊。。

點解啊。。
chachacharlie 發表於 2020-3-27 13:02

我係Pure 係你唔覺。。

我係Pure 係你唔覺。。
kk8733 發表於 2020-3-27 14:26

我pure d囉

我pure d囉
chachacharlie 發表於 2020-3-27 16:15

點證明??

點證明??
kk8733 發表於 2020-3-27 17:05

我認為囉。。。

投票LINK -
bagfgfcde 發表於 2020-3-27 10:25

記得投!

入壇5年的SugarFree今年首度入圍,他坦言對獲獎完全不抱期望:「畢竟社交不是我的強項,我最擅長的應該是嗌交。而且自入壇後其實很少上來,很多會員都不曉得我是哪根蔥。所以很感謝那兩位給我提名的壇友,謝謝他們留意到我的存在。不過要是下年能入圍最淫會員的話我會更高興,因為平時在街上我就很喜歡像探射燈般四圍望看看附近有沒有靚仔。」

被問到下年會否為獎項全身髮力,擊敗那些一直活潑的會員,他就未有明確表態:「俗語說,我所知的兩三事,今天不知明天事。香港的局勢每天都在變,言論自由在不斷被New Evil Empire侵蝕,今天敢說的到明天就可能變成敏感詞,有很多人可能會被捕,未來要哭的日子將會越來越多,要笑要瘋也只能趁現在這個時候了。所以明年那麼遠的事,不敢想,只能活在當下,表現自己此時此刻最想要表現的。」

他又自爆自己五年前其實是以另一個帳號活潑於壇內,由於有份參與共和榜的工作而較多舊會員認識,唯後來覺得無法融入其他活躍會員而放棄該帳號,「當時有一個活躍會員在沒見過我真人的情況下說想跟我交往,我沒有明確回應過他,但其實當時我很開心甚至有點感動,畢竟做了那麼多年的人只試過幾次被女的表白卻從來沒有男的跟我說那樣的話。但我覺得他是一個好人,他值得一個更好的跟他一起走下去。希望他真的能夠找到那一個對的人。」
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

入壇5年的SugarFree今年首度入圍,他坦言對獲獎完全不抱期望:「畢竟社交不是我的強項,我最擅長的應該是嗌 ...
SugarFree 發表於 2020-3-27 23:13

爆料

爆料
bagfgfcde 發表於 2020-3-27 23:33

爆足一周

入壇5年的SugarFree今年首度入圍,他坦言對獲獎完全不抱期望:「畢竟社交不是我的強項,我最擅長的應該是嗌 ...
SugarFree 發表於 2020-3-27 23:13

係邊個會員。。

爆足一周
stephybest 發表於 2020-3-27 23:47

腰斬

腰斬
WZA111 發表於 2020-3-28 00:08

仲等緊小欣姐返黎嫁

爆足一周
stephybest 發表於 2020-3-27 23:47

可否再爆多一點,好有興趣追落去

本帖隱藏的內容需要積分高於 1500 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-28 07:25

你覺得佢係邊個。。SugarFree

組合金哩派消失左

組合金哩派消失左
chachacharlie 發表於 2020-3-28 14:40

掛念hehehaha。希望他身體健康,快些上水。

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-28 15:03

真心

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-28 15:03

我一早掛住啦。。

恭喜定@chanchan8671 and @JasOhzzz

恭喜定@chanchan8671 and @JasOhzzz
stopzi 發表於 2020-3-28 21:30

點解。。

投我一票嘅朋友 [包括情侶獎],我下年就同佢組情侶
唔投我一票嘅朋友,我下年提名佢做最淫會員 ...
chanchan0909 發表於 2020-3-26 14:21

bb

stopzi 發表於 2020-3-28 21:30

希望大熱唔會倒灶
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 六度相隔理論 - Lolly Talk

點解。。
kk8733 發表於 2020-3-28 21:32

點你老母!

點你老母!
stopzi 發表於 2020-3-28 21:40

你咁惡呢。。驚。。

點你老母!

好man
Jason's Playlist 2024
Week 09 一個眼神 - my little airport

bb
RVHOCPC 發表於 2020-3-28 21:36
好 ! 下年同你組情侶 !

點你老母!
你唔好咁惡啦

希望大熱唔會倒灶
kevinlai1621 發表於 2020-3-28 21:39
我都係咁話 ! 支持 JasOhzzz 情侶 !

情侶獎項 五大熱門 即時賠率
JasOh103 + kayzzz 1.001
-Prince- + ed8671ed 3.00
chanchan0909 + ed8671ed 6.50
stephybest + 艾石仔 7.00
ed8681ed + 星勤 10.00

-Prince- + e ...
chanchan0909 發表於 2020-3-28 23:02

6.50
   睇黎我落100蚊都得
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 六度相隔理論 - Lolly Talk

6.50
   睇黎我落100蚊都得
kevinlai1621 發表於 2020-3-28 23:07
上嗰兩年個個話投左呢個組合 , 點知都輸左
賠率公司覺得呢隊組合經已無前途 , 決定開 6.50 !!!

我會買 ed8681ed + 星勤 組合

好 ! 下年同你組情侶 !
chanchan0909 發表於 2020-3-28 22:57

其實好似已經組過

典解禾系噴水會然
47. Bring Him Home
week12
1 . 黃淑蔓@me&        IAmAllAlone

-Prince- + e ...
chanchan0909 發表於 2020-3-28 23:02

1.001買嚟托咩

6.50
   睇黎我落100蚊都得
kevinlai1621 發表於 2020-3-28 23:07

我買chanchan8671 1000!
Jason's Playlist 2024
Week 09 一個眼神 - my little airport

1.001買嚟托咩
RVHOCPC 發表於 2020-3-28 23:15
證明大受歡迎 !!!

其實好似已經組過
RVHOCPC 發表於 2020-3-28 23:14
唔緊要,我都被逼同 ed8671ed 組左三年
所以時間唔係問題

JasOh103 發表於 2020-3-28 23:17
你擔心你蝕錢

JasOh103 發表於 2020-3-28 23:17

咁我買ed0909ed

唔緊要,我都被逼同 ed8671ed 組左三年
所以時間唔係問題
chanchan0909 發表於 2020-3-28 23:18

Hit me hit me hit me hit me

係邊個會員。。
kk8733 發表於 2020-3-28 00:02

只係有感而發,唔會公開,多謝你嘅關注
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

可否再爆多一點,好有興趣追落去
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-28 07:22

不要鬧了,我活躍果時你都未註冊

上嗰兩年個個話投左呢個組合 , 點知都輸左
賠率公司覺得呢隊組合經已無前途 , 決定開 6.50 !!!

我會買 ed8 ...
chanchan0909 發表於 2020-3-28 23:11
下,我要睇你同佢合照噶

只係有感而發,唔會公開,多謝你嘅關注
SugarFree 發表於 2020-3-28 23:41

希望唔係我啦。。但好似係。。
如果係我。。PM我啦。。