返回列表 發帖
希望唔係我啦。。但好似係。。
如果係我。。PM我啦。。
kk8733 發表於 2020-3-28 23:44

唔係,請放心
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

唔係,請放心
SugarFree 發表於 2020-3-28 23:57

我都放心些。。

我都放心些。。
kk8733 發表於 2020-3-29 00:07

同埋我記得你係女人,所以一定同你冇關
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

樓上笑咗

SugarFree 發表於 2020-3-29 00:09

我係仔仔。。

Hit me hit me hit me hit me
RVHOCPC 發表於 2020-3-28 23:30

自在地鏡頭裡輕輕 華麗轉身

我係仔仔。。
kk8733 發表於 2020-3-29 00:13

so sad,為咗令我冇咁尷尬,你由今日開始扮女人,OK?

so sad,為咗令我冇咁尷尬,你由今日開始扮女人,OK?
SugarFree 發表於 2020-3-29 00:15

點解你會尷尬。。唔明 。

我唔會扮女人。。

自在地鏡頭裡輕輕 華麗轉身
SugarFree 發表於 2020-3-29 00:14

自在地鏡頭裡輕輕輕輕輕輕 華麗轉身

SugarFree 發表於 2020-3-29 00:09

笑死

我係仔仔。。
kk8733 發表於 2020-3-29 00:13

你係兔兔

不要鬧了,我活躍果時你都未註冊
SugarFree 發表於 2020-3-28 23:43

我註冊第一年已攞獎,差不多每年都有提名和攞獎。
另外我以前是活躍另一討論區,一樣受很多人攻擊,我亦處之泰然不受影響,直至偶然找到這音樂群組,由於初來步到不知規矩,討論音樂都好唔慣,而且多次被質疑是唱片宣傳人員,幸好慢慢習慣下來。我十分喜歡和年青人溝通,這裏傾談亦可暢所欲然,是一個不錯的討論音樂的地方。

另外我以前是活躍另一討論區,一樣受很多人 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-29 07:57

我意思係我同你嘅活躍時間冇交雜,我講完你都唔會知我講乜,冇惡意不要誤會

點解你會尷尬。。唔明 。

我唔會扮女人。。
kk8733 發表於 2020-3-29 00:18

其實很自然,不用扮

其實很自然,不用扮
SugarFree 發表於 2020-3-29 10:24

其實很簡單

其實很自然,不用扮
SugarFree 發表於 2020-3-29 10:24

明白了。。。

我意思係我同你嘅活躍時間冇交雜,我講完你都唔會知我講乜,冇惡意不要誤會 ...
SugarFree 發表於 2020-3-29 10:22

平日聽故事都不會身歷其境,我都祗想看有無共鳴,舒發咗或者會更開懷。

明白了。。。
kk8733 發表於 2020-3-29 11:35

你真的明白

你真的明白
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-29 11:38

要佢真人解釋。。

我意思係我同你嘅活躍時間冇交雜,我講完你都唔會知我講乜,冇惡意不要誤會 ...
SugarFree 發表於 2020-3-29 10:22

係咪即係好似煎兒同迦兒咁樣無交雜?

另外我以前是活躍另一討論區,一樣受很多人 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-29 07:57
大家開始愛上你
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

大家開始愛上你
cymusic 發表於 2020-3-29 12:37

很愛很愛

係咪即係好似煎兒同迦兒咁樣無交雜?
Kfmusic 發表於 2020-3-29 11:52

不要亂來,我同William蕭公子冇不和,他是我的幻想對象

MV撞期有古怪 Gin Lee與AGA傳爭一姐不和
歌手Gin Lee(李幸倪)早年加盟環球唱片時曾傳與吳雨霏(Kary)爭一姐鬧不和,隨着Kary結婚、三年抱兩,暫未復出樂壇之際,Gin又被爆與同門旗鼓相當的AGA為「一姐」而惡鬥。據聞,AGA的新歌《Mad》原先為配合4月紅館處女個唱,早於2月底已推出,但MV因新冠肺炎影響推遲拍攝。而Gin向來積極進取,在疫情下更是急不及待推出新歌,但唱片公司極少會安排自己人互撼,聽聞兩女暗地裏角力,唱片公司為免傷和氣,最終決定兩女同步推出新歌MV。

大家開始愛上你

我唔愛uncle, thanks

歌手Gin L ...
SugarFree 發表於 2020-3-29 12:57
介唔介意分享下邊方面?
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

歌手Gin L ...
SugarFree 發表於 2020-3-29 12:57

歌迷對我的fantasy都冇了

介唔介意分享下邊方面?
cymusic 發表於 2020-3-29 13:01

任何方面

Kfmusic 發表於 2020-3-29 12:58

戀童仲恐怖
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 六度相隔理論 - Lolly Talk

歌迷對我的fantasy都冇了
WZA111 發表於 2020-3-29 13:02

偶像派的真的不能說太多

大家開始愛上你

驚。。你都愛上??

驚。。你都愛上??
kk8733 發表於 2020-3-29 13:30
大家 =/= 我

大家 =/= 我
cymusic 發表於 2020-3-29 14:15

哦。。你喜歡邊個會員

Kfmusic 發表於 2020-3-29 12:58

你已經有男朋友
另外好想聽你唱歌,近期會否再次清唱

你已經有男朋友
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-29 16:55

我想聽Timmy bb

你已經有男朋友
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-29 16:55

如果你有我社交媒體就知我其實周不時會post下唱歌

Kfmusic 發表於 2020-3-29 18:50

本帖隱藏的內容需要積分高於 1500 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-29 19:44

stopzi 發表於 2020-3-29 19:47

吊高你阿媽個海 又在說悄悄話

Kfmusic 發表於 2020-3-29 18:50

唱了些甚麼歌呀?

SugarFree 發表於 2020-3-29 19:59

問緊私人問題,費時太多人知。

唱了些甚麼歌呀?
SugarFree 發表於 2020-3-29 20:00

這是KF music 其中一首自錄歌曲

SugarFree 發表於 2020-3-29 19:59

唔可以咁粗俗。。

唔可以咁粗俗。。
kk8733 發表於 2020-3-29 20:29

好惡

好惡
chachacharlie 發表於 2020-3-29 20:31

唔可以咁對其他會員。。

這是KF music 其中一首自錄歌曲
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-29 20:10

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-29 19:44

PM

Kfmusic 發表於 2020-3-29 20:50

應該加番個cm歌手獎
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 六度相隔理論 - Lolly Talk

應該加番個cm歌手獎
kevinlai1621 發表於 2020-3-29 21:48

我贊成