返回列表 發帖
哇。
小伙子. 發表於 2020-3-31 12:29

把自己的缺點表露無遺,這個需要的不是自信是勇氣
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

咁上網睇吓,雖然不算好看,但勇氣可嘉。
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-31 14:26

要看的話恐怕對於很多人來說洪生都不會在考慮範圍以內
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

搞咩又變左情色區
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 六度相隔理論 - Lolly Talk

搞咩又變左情色區
kevinlai1621 發表於 2020-3-31 15:41

CM - 全港最大同志論壇
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

帥小寶` 發表於 2020-3-31 15:44

ban
  我退出

ban
  我退出
kevinlai1621 發表於 2020-3-31 15:51

X2
我亦會退出

要看的話恐怕對於很多人來說洪生都不會在考慮範圍以內
SugarFree 發表於 2020-3-31 15:37

快些刪除,要post就去XX交友區post。

快些刪除
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-31 15:55

刪了,想不到你寧願看洪朝豐

搞咩又變左情色區
kevinlai1621 發表於 2020-3-31 15:41

人地只係做完gym之後影,情咩色

SugarFree 發表於 2020-3-31 15:58

發生咩事。。

發生咩事。。
kk8733 發表於 2020-3-31 16:03

有些尊貴的男會員覺得我post一張連點都沒有露的帥哥照片不適合這裡,真抱歉我真不知道事情會變成這樣

可能還是這種風格的這裡比較接受吧

SugarFree 發表於 2020-3-31 15:58

你嚟?

有些尊貴的男會員覺得我post一張連點都沒有露的帥哥照片不適合這裡,真抱歉我真不知道事情會變成這樣 ...
SugarFree 發表於 2020-3-31 16:09

PM我。。想睇下。。

你都幾正
chachacharlie 發表於 2020-3-31 13:22

邊度正??

邊度正??
kk8733 發表於 2020-3-31 16:25

兔兔

刪了,想不到你寧願看洪朝豐
SugarFree 發表於 2020-3-31 15:57

洪朝豐當然不好看, 祗是看蘋果動新聞見到洪朝豐專訪,並且有一些照片是健康的,而且畫面是他比較瘦和胸平,剛剛kk8733又講開,咪叫他上網看一看。

有些尊貴的男會員覺得我post一張連點都沒有露的帥哥照片不適合這裡,真抱歉我真不知道事情會變成這樣 ...
SugarFree 發表於 2020-3-31 16:09

我初初都好似你盲頭烏蠅四圍post, 但後來發覺每個位置都有規矩, 並不是有心去指責的。

兔兔
chachacharlie 發表於 2020-3-31 17:54

多謝。。

你嚟?
kevinlai1621 發表於 2020-3-31 16:17

如果係我點會話係帥哥照片?我冇咁厚面皮

我初初都好似你盲頭烏蠅四圍post, 但後來發覺每個位置都有規矩, 並不是有心去指責的。 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-31 18:15

我不認同我是盲頭烏蠅,因為該照片本身並無違反版規,我知道你是善意提醒但我想說我不會改變自己的留言風格

附上跟這裡風格搭配的圖片一張

哎呀 睇黎冇上一日 MISS JOR好多野

屮SiU霖屮 發表於 2020-4-1 09:18

好噴囉 唔洗睇

個仔仔相都幾正。。

應該會食白果

應該會食白果
stephybest 發表於 2020-4-1 14:18

有無獎我都會be with u

有無獎我都會be with u
艾石仔 發表於 2020-4-1 14:27

I wanna be with you be with you ~~

屮SiU霖屮 發表於 2020-4-1 09:18

沒關係,我會努力締造更多經典

好噴囉 唔洗睇
stephybest 發表於 2020-4-1 11:57

的確噴了很多東西

個仔仔相都幾正。。
kk8733 發表於 2020-4-1 12:05

yeah台灣仔

附上適合這裡的圖片一張

I wanna be with you be with you ~~
stephybest 發表於 2020-4-1 14:34

I will always me with u

I will always me with u
艾石仔 發表於 2020-4-1 15:24

love will bring me close to you~

我明白點解會轉acc上CM, 你繼續做埋無聊的相,好快就無人覆你
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-1 16:38

其實我唔知你係哪來的自信覺得自己睇通一切
呢度係吹水區,理應講乜都得,開po唔係你,你憑乜不斷喺度說教喺度代表其他人發言?

有會員唔想見到嘅相我已經刪咗,正如我之前講過,我來呢度仲耐過你,好清楚呢度啲人風氣係點,佢地覆唔覆我控制唔到,我留言亦唔會下下望住有冇人覆,你諗多咗,我冇咁玻璃
同埋無論如何我仍然好鐘意CM呢個地方,好鐘意呢度大部分嘅會員,呢樣嘢係唔會因為你一個而改變

其實我唔知你係哪來的自信覺得自己睇通一切
呢度係吹水區,理應講乜都得,開po唔係你,你憑乜不斷喺度說教 ...
SugarFree 發表於 2020-4-1 18:11

得閒吹下水啦。。

得閒吹下水啦。。
kk8733 發表於 2020-4-1 19:35

記住帶口罩

記住帶口罩
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-1 19:52

一定會戴。。

記住帶口罩
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-1 19:52

當然

得閒吹下水啦。。
kk8733 發表於 2020-4-1 19:35

唔得閒都會

附上和這個壇的風格最搭的圖一張

唔得閒都會

SugarFree 發表於 2020-4-1 21:30

呢個壇唔 J 北妹
47. Bring Him Home
week12
1 . 黃淑蔓@me&        IAmAllAlone

唔得閒都會

SugarFree 發表於 2020-4-1 21:30

蝗味好重。。

帥小寶` 發表於 2020-3-31 15:44

唔夠連登勁

投票LINK - https://forms.gle/6Qqrz1k7CYEwEg2X7

今晚23:59截止,大家記得投票!

蝗味好重。。
kk8733 發表於 2020-4-1 23:19

他想將CM變成百度貼吧。。

唔夠連登勁
timc524 發表於 2020-4-2 00:03

CM最hehe個期勁過連登

CM最hehe個期勁過連登
屮SiU霖屮 發表於 2020-4-2 15:22

邊期???

他想將CM變成百度貼吧。。
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-2 10:25

不了

不了
chachacharlie 發表於 2020-4-2 16:09

唔要呀。。驚。。

唔要呀。。驚。。
kk8733 發表於 2020-4-2 16:12

??

我意思係唔期望啲人upload啲簡體字嘅圖

??
chachacharlie 發表於 2020-4-2 16:20

唔要支那人。。佢地係武漢肺炎。。