返回列表 發帖

#Cool Cafe 發帖榜2020 頒獎禮#

日期:4/4/2020
時間:20:30

地點:呢個post
主持:bagfgfcde & kevinlai1621

投票LINK -https://forms.gle/6Qqrz1k7CYEwEg2X7
截止日期:2/4/2020 23:59

如果嗰個category少過十項提名,就只會頒金獎,而大家投票嗰陣可以揀一個選項
如果嗰個category係十至二十九項提名,就會頒金銀銅獎,而大家投票嗰陣可以揀最多三個選項
如果嗰個category有至少三十項提名,都只會頒金銀銅獎,但大家投票嗰陣就可以揀最多五個選項
---
睇睇投票名單

[投票類]
我最喜愛的主題

1. #Cool Cafe 發帖榜 2020# (屮SiU霖屮)
2. #Cool Cafe運動台# (harryharry)
3. #排球台# 歐洲男排盃四強 - Novosibirsk VS Petersburg [3.19 20:00] (chanchan0909)
4. [May/2020] 汪明荃與香港中樂團 2020 (JayantL)
5. 天蠍 - 梁祐嘉 (kevinlai1621)
6. #Cool Cafe 書蟲區# (屮SiU霖屮)
7. 【討論帖】年代百大選 (ed8671ed)
8. BAG'S A-SIDE AWARDS 2019 + DECADE-END LIST (bagfgfcde)
9. CM會員共和榜頒獎禮2019 (2020/02/01) (ed8671ed)
10. #Cool Cafe 飲食台2.0# (屮SiU霖屮)
11. #網球台# Sharapova 宣布退役 (chanchan0909)
12. 香港樂壇 2019 年度總結 (powerful)
13. #Cool Cafe 誇誇群# (harryharry)
14. 2020 WEEK 12 - 記得守過諾言 誰能料到時光中的變遷 (kevinlai1621)
15. 楊千嬅發聲明澄清不撐「港獨」 千嬅:熱愛我的祖國 (Solomon)
16. 楊千嬅Supper Moment將合作開騷,網民反感「返大灣區啦」 (pingpongpong)
17. 容祖兒:用選票向暴力説不 還我本來香港 (hinz)
18. 容祖兒刪口罩黑衫自拍照 內地網民揚言封殺兼怒轟英皇 (bagfgfcde)
19. 謝安琪演唱會購票難度再增加 網民:打通電話難過中六合彩 (白河喜來登)
20. 【R.I.P.相失蹤 】千嬅被Fans唾棄 開腔堅持冇變:明嘅人會明 (hinz)

我最喜愛的噴言
1. BARF! (bagfgfcde)
2. 喜歡祖兒 (John)
3. 想讚下hehehaha ,  近期頭像好有藝術味, 留言亦好有印象. 另一位是Kwanie , 她真的好有heart, 又勤力數榜, 多謝. (hkwilliamsiu)
4. 活塞男名字留給兔兔,他喜歡。(hkwilliamsiu)
5. 咁啦 用鹽焗大頭蝦比喻一下
呢碟餸易入口 老少咸宜
舊蝦其實係靚貨嚟 東南亞空運到港
但最後出到嚟大家都覺得晒咗

最大問題係負責 execute 嗰個
可能無基本 technique 唔知點樣煮先最好食
粒音點樣咬先清晰同動聽
但大家更在意嘅係佢有冇花過心思
就算真係唔好食 至少值得打張卡有張靚相留念
睇返上碟 佢淨係將啲嘢炒埋一碟擺落個兜度就算
完全無一刻令人有感動味蕾的衝動

既然你一開始就得零分嘅心態
咁唔好意思 麻煩你去 panel 幫手煲水就得喇
舊蝦留返俾通菜街任何一間餐廳啦 thx (基夫之親)
6. 好奇怪喔 頂得順梁嘉茵d唱腔 吹到上天
又點解會踩阿豹d唱腔嘅? (jaydeng)
7. 顧掂你自己先啦黃絲垃圾 (onstar)
8. 可以親吻兩位 (chanchan0909 + ed8671ed) 嘅右腳 (RVHOCPC)
9. 星勤啱唔啱你? (bagfgfcde)
10. 好明顯我好樣啲
你 (chanchan0909) 可以排第二
timmy包尾 (ed8671ed)
11. 收嗲啦八婆 (hehehaha)
12. 係咪讀匡智架 (ed8671ed)
13. 其實都唔算噴言,他的反應是當頭棒喝,應列入文化界別即文青組 (hkwilliamsiu)
14. 「主持了一整晚...好累呢」陳零九這晚為頒獎禮擔任主持,回到家裡已是深夜。
「還好嗎?我聽說容祖兒拿了女金哦~~好厲害~」ed有的沒的搭上話,渾然不覺那頭大野狼已準備變臉。
「那麼...接下來便辛苦你了。」陳零九勾起邪魅的笑。(John)
15. 打到 爽到瀨?不安 (weiquan)
16. 呀!呀! (John)
17. 關係太複雜 已經整唔到
得我獨善其身 (ed8671ed)
18. 佢隻咩世界濕吻太裸露
又咩見到撒旦的神 (josey)
19. 難聽到頂唔順 乜宜家大家咁包容唱功嘅咩 唱作歌手唱到一pat咁都贊到上天... (moxy)
20. 深圳成先行示範區,宣佈中共正式放棄香港
大家可以放心玩喇,想點搞就點搞,解放軍唔會嚟 (kop1874)
21. 晤係全部警察都係同示威者有仇,警隊同所有行業一樣有藍有黃,有個別警察同你政見晤同想車死你,亦有好多好克制,其實自己都反共,我有個香港黎既同事有家人係警隊, 呢D 一概而論,想殺警襲警既偏激言論, 係表現到有部分人個腦有問題, 我同CANADA本地同事傾.支持民主既都認為呢D思想係變態 (hkchart)
22. 噴豆漿,啱啱飲完 (Kfmusic)
23. chanchan0909又暴力性對待timmy
好正 (hehehaha)
24. 可能佢 (timmy) 眼細睇唔到
唔好怪佢 (艾石仔)
25. 加上武漢肺炎嘅因素 哩首Jazz歌真係超正 (chachacharlie)
26. 認真講 我真心覺得零分首歌好好jude 又唱得好
冇咩問題呀 (tsoihl)
27. 簽隻猩猩翻嚟試圖取代心姐
結果隻猩猩一到發情期就走去啪啪啪唔做嘢
之後再簽賓妹同馬姐都救唔翻
大勢已去 (616.1314)
28. 會唔會係唱障

唔想歧視就要繼續播啦 (powerful)
29. 你認為 CM 有清泉嗎 ??? 我唔覺得有 !! ... 唔係 ! 有 ! 我諗到一個 !

就係 ! 我 ! (chanchan0909)
30. 這是法證4驗屍時的劇照嗎? (SugarFree)
31. 從前我女金 現今只有至尊 (RVHOCPC)

我最喜愛的會員
1. kevinlai1621
2. Yan
3. WZA111
4. JasOh103
5. bagfgfcde
6. hehehaha
7. Kfmusic
8. josey
9. John
10. 616.1314
11. 屮SiU霖屮
12. -Prince-
13. chanchan0909
14. ed8671ed
15. stephybest
16. 賴爽
17. RVHOCPC
18. weiquan
19. cymusic
20. 放空
21. stopzi
22. 星勤
23. powerful
24. timc524

我最喜愛的簽名
1. 截至 19/03/2020 12:00
鄭嘉嘉官方專頁 讚好人數 2903 名 (-29 名)
Wendyz Club - 鄭嘉嘉歌迷會 讚好人數 180 名 (-3 名) (chanchan0909)
2. Fiona is back;) (fifty1205)
3. 全壇狂賀白河喜來登被ban (cathay1996)
4. 你若遺忘叫阿茲 我又是海默嗎
不過你留在海傍 說風景裡是我 (chachacharlie)
5. 喜歡蓮兒,喜歡菲兒,喜歡琳兒,喜歡嬅兒,喜歡祖兒,喜歡詩兒,喜歡融兒,喜歡蘭兒,喜歡琪兒,喜歡之兒
喜歡泳兒,喜歡汶兒,喜歡玟兒,喜歡彤兒,喜歡霏兒,喜歡巧兒,喜歡蔓兒,喜歡幸兒,喜歡欣兒,喜歡迦兒 (hehehaha)

我最喜愛的頭像
1. hehehaha

2. RVHOCPC

3. WZA111

4. ed8671ed

5. CunninG

6. bagfgfcde

7. Wonders

8. JasOh103

9. 帥小寶`

10. mosesming

11. hoic1102

12. weiquan

13. 屮SiU霖屮

14. jasonng

我最喜愛的單身會員
1. jasonng
2. Yan
3. WZA111
4. bagfgfcde
5. JasOh103
6. CunninG
7. chachacharlie
8. weiquan
9. Wonders
10. josey
11. 616.1314
12. kel_kelvin
13. SugarFree
14. 放空

最淫會員
1. 星勤
2. hehehaha
3. Kfmusic
4. stopzi
5. jasonng
6. hkwilliamsiu
7. RVHOCPC
8. 帥小寶`
9. bagfgfcde
10. WZA111
11. kevinlai1621
12. 屮SiU霖屮
13. kk8733
14. timmy
15. 賴爽
16. weiquan
17. John
18. chanchan0909
19. JasOh103
20. Wonders
21. ed8671ed
22. kwanie

情侶大獎
1. chanchan0909 + timmy
2. chanchan0909 + ed8671ed
3. JasOh103 + kayzzz
4. CunninG + kevinlai1621
5. JasOh103 + kk8733
6. hehehaha + kk8733
7. kayzzz + stopzi
8. CunninG + stopzi
9. ed8681ed + 星勤
10. WZA111 + hehehaha
11. stephybest + 艾石仔
12. stopzi + kevinlai1621
13. -Prince- + ed8671ed
14. chanchan0909 + 賴爽
15. weiquan + bagfgfcde
16. chanchan0909 + kevinlai1621
17. stopzi + CunninG + kevinlai1621
18. weiquan + kevinlai1621
19. chachacharlie + kk8733
20. ed8671ed + kk8733
21. 616.1314 + eggsteven
22. bagfgfcde + stopzi
23. -Prince- + stopzi
24. chachacharlie + hkwilliamsiu
25. kk8733 + John + hehehaha
26. kk8733 + bagfgfcde
27. kk8733 + hkwilliamsiu
28. hkwilliamsiu + gingingin
29. WZA111 + Yan

壇草大獎

1. -Prince-
2. 艾石仔
3. 星勤
4. ed8671ed
5. hkwilliamsiu
6. timmy
7. hehehaha
8. CunninG
9. stopzi
10. 賴爽
11. chanchan0909
12. eggsteven
13. WZA111

文青大獎

1. powerful
2. -Prince-
3. bagfgfcde
4. RVHOCPC
5. 616.1314
6. CunninG
7. hehehaha
8. chanchan0909
9. weiquan
10. Wonders
11. just11256
12. WZA111
13. Yan
14. kel_kelvin

最pure會員
1. Kfmusic
2. bagfgfcde
3. josey
4. JasOh103
5. kevinlai1621
6. WZA111
7. RVHOCPC
8. 帥小寶`
9. Yan
10. hoic1102
11. chachacharlie
12. cymusic
13. stephybest
14. chanchan0909

最有貢獻會員
1. ed8671ed
2. chanchan0909
3. kevinlai1621
4. kwanie
5. cymusic
6. bagfgfcde
7. powerful
8. lu12
9. -Prince-
10. timmy
11. 釘釘

最mean會員
1. 基夫之親
2. stephybest
3. hkwilliamsiu
4. kwanie
5. hehehaha
6. 賴爽
7. nicknicknick
8. kin888
9. bagfgfcde
10. SugarFree
11. timc524

最噴水會員

1. gingingin and his funsons
2. 洗衣王國130
3. gcgoobi
4. kk8733
5. hehehaha
6. jaytang
7. on07111
8. b01091018
9. dongbb2332
10. kwanie
11. Lewis
12. 星勤

三月之歌
1. 大無畏 / RVHOCPC a.k.a. 楊千嬅
2. 造就更好 / 容祖兒
3. 戴了口罩你最美 / 艾粒
4. 天蠍 / 梁祐嘉
5. 阿茲與海默 / 黎曉陽
6. 再度 / 謝安琪
7. Diamond Mine / Serrini
8. 不想回家 / 陳蕾
9. Will (not) see you soon / 莊正
10. 迷魂陣 / 林穎彤 + 伍富橋
11. ENEMY / Kiri T
12. 我想行開下 / Luna Is A Bep
13. 零分愛人 / RVHOCPC

我最喜愛的貼圖
1.
甜點大師tanya童心大發 (kevinlai1621)

2. phil最期待的畫面出現了 (kevinlai1621)

3. 謝安琪再度鼓勵蒲銘心 (kevinlai1621)

4. 13樓的大笨象無獎後感 (kevinlai1621)

5. 我的驕傲容祖兒 (kevinlai1621)

6. 實力gin等待出歌的日子 (kevinlai1621)

7. 心穎自信舞姿(John)

8. 千嬋老舞技驚四座 (bagfgfcde)

9. kahobb華麗轉身 (RVHOCPC)

10. kahobb想做你男朋友 (RVHOCPC)

11. 痙攣の家謙 (RVHOCPC)

12. Panther & Terence laughing at their haters (RVHOCPC)

13. 琪琪含蓄回應想攞幾多次女金 (JasOh103)

14. 美荃嬅麗轉身 (WZA111)

#CM 發帖榜 2020 頒獎典禮#
得獎名單

[發帖類]
發帖十大
1. hehehaha (258)
2. John (241)
3. chanchan0909 (202)
4. chachacharlie (190)
5. bagfgfcde (180)
6. 帥小寶` (141)
7. hkwilliamsiu (129)
8. kk8733 (117)
9. JasOh103 (105)
10. kwanie (101)

健談會員男三甲
金: hehehaha (2336)
銀: 帥小寶` (1820)
銅: chachacharlie (1791)

健談會員女三甲
金: stephybest (462)
銀: 616.1314 (188)
銅: Kfmusic (60)

[投票類]
我最喜愛的主題
金: #Cool Cafe 發帖榜 2020# (屮SiU霖屮) (23)
銀: 【討論帖】年代百大選 (ed8671ed) (17)
銅: BAG'S A-SIDE AWARDS 2019 + DECADE-END LIST (bagfgfcde) (16)

我最喜愛的噴言
金: BARF! (bagfgfcde) (19)  &  咁啦 用鹽焗大頭蝦比喻一下
呢碟餸易入口 老少咸宜

粒音點樣咬先清晰同動聽

舊蝦留返俾通菜街任何一間餐廳啦 thx (基夫之親) (19)
銅: 想讚下hehehaha ,  近期頭像好有藝術味, 留言亦好有印象. 另一位是Kwanie , 她真的好有heart, 又勤力數榜, 多謝. (hkwilliamsiu) (16)

我最喜愛的會員
金: bagfgfcde (23)
銀: chanchan0909 (14)
銅: -Prince- (12)

我最喜愛的簽名
喜歡蓮兒,喜歡菲兒,喜歡琳兒,喜歡嬅兒,喜歡祖兒,喜歡詩兒,喜歡融兒,喜歡蘭兒,喜歡琪兒,喜歡之兒
喜歡泳兒,喜歡汶兒,喜歡玟兒,喜歡彤兒,喜歡霏兒,喜歡巧兒,喜歡蔓兒,喜歡幸兒,喜歡欣兒,喜歡迦兒 (hehehaha) (16)

我最喜愛的頭像
金: RVHOCPC (19)
銀: jasonng (16)
銅: ed8671ed (16)

我最喜愛的單身會員
金: bagfgfcde (20)
銀: CunninG (18)
銅: jasonng (15)

我最喜愛的貼圖
金: 千嬋老舞技驚四座 (bagfgfcde) (23)
銀: 美荃嬅麗轉身 (WZA111) (21)  &  心穎自信舞姿(John) (21)

最淫會員
金: 星勤 (32)
銀: Kfmusic (14)  &  hehehaha (14)

情侶大獎
金: chanchan0909 + ed8671ed (25)
銀: JasOh103 + kayzzz (19)
銅: WZA111 + Yan (9)

壇草大獎
金: -Prince- (32)
銀: 艾石仔 (16)
銅: ed8671ed (14)

文青大獎
金: bagfgfcde (31)
銀: powerful (28)
銅: -Prince- (22)

最pure會員
金: Yan (21)
銀: hoic1102 (14)  &  bagfgfcde (14)

最有貢獻會員
金: ed8671ed (29)
銀: chanchan0909 (28)
銅: bagfgfcde (20)

最mean會員

金: 基夫之親 (28)
銀: kwanie (22)
銅: bagfgfcde (21)

最噴水會員
金: gingingin and his funsons (30)
銀: 星勤 (22)
銅: 洗衣王國130 (18)

三月之歌
金: 迷魂陣 / 林穎彤 + 伍富橋 (21)
銀: Will (not) see you soon / 莊正 (20)
銅: 再度 / 謝安琪 (14)

[造馬類]
團隊獎
2010 - 2010: akk
2011 - 2012: 小歷_萬歲=)
2013 - 2013: 風見志郎
2014 - 2014: MaplO
2014 - 2014: hictons
2015 - 2015: ed8671ed
2016 - 2017: dongbb2332
2018 - 2019: cymusic
2020 - 2020: kevinlai1621

最噴走勢
chachacharlie

特別大獎
timc524

白果大獎
小伙子.

投票LINK
https://forms.gle/6Qqrz1k7CYEwEg2X7

Don't forget to vote before 2/4/2020 23:59!

點解我咁低調都有提名
「ed8681ed + 星勤」呢個提名係點黎架...
同埋… ed8681ed 係邊個  ...
星勤 發表於 2020-3-25 14:21

Sorry for the mistake!

It shows that you are very popular on CM!

星勤 + chanchan0909 for 情侶大獎 2021

對住高大仔仔就會咁。。
kk8733 發表於 2020-3-25 14:45

例如林二汶。。。

但我好似年年都要競爭呢個獎
我仲諗住下年主力競爭我嘅專項 單身會員 + 最 pure 會員 ! ...
chanchan0909 發表於 2020-3-25 14:57

Get real!

Tanya 好受歡迎
希望佢贏到千千、心穎同明荃

Yo, the conversation last page made me puke my dinner. BARF!

原來DQ咗我首歌!
stopzi 發表於 2020-3-25 18:30

Sorry, google 食咗我首歌
如果你想投翻但又投咗可以PM我講翻你既選擇,我可以計翻落去

係喎,美袋應該set 小小分才可投票, 如果唔係gingingin幾十個分身投票就會出亂子 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-25 18:57

無辦法 要靠大家自律
要賺分都好容易就做到
同埋冇必要啦 發帖榜咁無關痛癢 相信係唔值得開分身亂投既

但你加咗我同他喎,當時見到都好嬲
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-25 19:04

你加咗我同kk8733
Come on, it’s just a joke!
而且都冇人投你地

CLS 竟然有我份
幾驚情侶大獎有我+1d14
timc524 發表於 2020-3-25 19:10

下年大熱

美袋不是bagfcfgde 嗎
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-25 19:17

佢係要bagfcfgde
我唔識佢的

如果ed8671ed冇獎 except 情侶 我會比一張佢同chanchan0909既情侶照大家睇

投我一票嘅朋友 [最淫會員除外],我下年提名佢做最pure會員
唔投我一票嘅朋友,我下年提名佢做最噴水會員

幾年前已有人說過Prince是靚仔,不知道當中水份是多少,未見過真人
SugarFree 發表於 2020-3-26 14:48

FYI
壇草大獎
2015/03 從缺
2016/03 從缺
2016/08 -Prince-
2017/03 -Prince-
2018/03 -Prince-
2019/03 -Prince-

下年最 pure 會我有希望啦 hahaha
chanchan0909 發表於 2020-3-26 14:46

I wanna thank the fans for the last ten years!

還沒奪情侶大獎就鬧分手了
SugarFree 發表於 2020-3-26 14:52

情趣黎

27 votes now!
Thank you everyone for voting!

點解我投唔到。。
kk8733 發表於 2020-3-26 16:16

https://forms.gle/6Qqrz1k7CYEwEg2X7

投票LINK -
bagfgfcde 發表於 2020-3-27 10:25

記得投!

入壇5年的SugarFree今年首度入圍,他坦言對獲獎完全不抱期望:「畢竟社交不是我的強項,我最擅長的應該是嗌 ...
SugarFree 發表於 2020-3-27 23:13

爆料

樓上笑咗

其實很自然,不用扮
SugarFree 發表於 2020-3-29 10:24

其實很簡單

暫時有38位會員投票
大家記得4月2或之前投

知道。。
kk8733 發表於 2020-3-29 22:48

你仲未投牙。。。

好啦。次次投投下就唔得。。唔知道點解。。
kk8733 發表於 2020-3-29 22:59

你手機壞了。。

投票LINK - https://forms.gle/6Qqrz1k7CYEwEg2X7

今晚23:59截止,大家記得投票!

投票LINK - https://forms.gle/6Qqrz1k7CYEwEg2X7

我最喜愛的主題 最後五強
- #Cool Cafe 發帖榜 2020# (屮SiU霖屮)
- 【討論帖】年代百大選 (ed8671ed)
- BAG'S A-SIDE AWARDS 2019 + DECADE-END LIST (bagfgfcde)
- CM會員共和榜頒獎禮2019 (2020/02/01) (ed8671ed)
- 2020 WEEK 12 - 記得守過諾言 誰能料到時光中的變遷 (kevinlai1621)

我最喜愛的噴言 最後九強
- BARF! (bagfgfcde)
- 喜歡祖兒 (John)
- 想讚下hehehaha ,  近期頭像好有藝術味, 留言亦好有印象. 另一位是Kwanie , 她真的好有heart, 又勤力數榜, 多謝. (hkwilliamsiu) /
- 咁啦 用鹽焗大頭蝦比喻一下
呢碟餸易入口 老少咸宜

粒音點樣咬先清晰同動聽

舊蝦留返俾通菜街任何一間餐廳啦 thx (基夫之親)
- 顧掂你自己先啦黃絲垃圾 (onstar)
- 收嗲啦八婆 (hehehaha)
- 係咪讀匡智架 (ed8671ed)
- 「主持了一整晚...好累呢」陳零九這晚為頒獎禮擔任主持,回到家裡已是深夜。
「還好嗎?我聽說容祖兒拿了女金哦~~好厲害~」ed有的沒的搭上話,渾然不覺那頭大野狼已準備變臉。
「那麼...接下來便辛苦你了。」陳零九勾起邪魅的笑。(John)
- 你認為 CM 有清泉嗎 ??? 我唔覺得有 !! ... 唔係 ! 有 ! 我諗到一個 !

就係 ! 我 ! (chanchan0909)

我最喜愛的會員 最後六強
kevinlai1621 / JasOh103 / bagfgfcde / hehehaha / -Prince- / chanchan0909

我最喜愛的簽名 最後三強
- 截至 19/03/2020 12:00
鄭嘉嘉官方專頁 讚好人數 2903 名 (-29 名)
Wendyz Club - 鄭嘉嘉歌迷會 讚好人數 180 名 (-3 名) (chanchan0909)
- 全壇狂賀白河喜來登被ban (cathay1996)
- 喜歡蓮兒,喜歡菲兒,喜歡琳兒,喜歡嬅兒,喜歡祖兒,喜歡詩兒,喜歡融兒,喜歡蘭兒,喜歡琪兒,喜歡之兒
喜歡泳兒,喜歡汶兒,喜歡玟兒,喜歡彤兒,喜歡霏兒,喜歡巧兒,喜歡蔓兒,喜歡幸兒,喜歡欣兒,喜歡迦兒 (hehehaha)

我最喜愛的頭像 最後七強
RVHOCPC / ed8671ed / CunninG / JasOh103 / mosesming / 屮SiU霖屮 / jasonng

我最喜愛的單身會員 最後五強
jasonng / bagfgfcde / JasOh103 / CunninG / chachacharlie

最淫會員 最後五強
星勤 / hehehaha / Kfmusic / 屮SiU霖屮 / weiquan

情侶大獎 最後八強
chanchan0909 + ed8671ed / JasOh103 + kayzzz / ed8671ed + 星勤 / stephybest + 艾石仔 / stopzi + CunninG +kevinlai1621 / kk8733 + John + hehehaha / kk8733 + hkwilliamsiu / WZA111 + Yan

壇草大獎 最後五強
-Prince- / 艾石仔 / 星勤 / ed8671ed / CunninG

文青大獎 最後五強
powerful / -Prince- / bagfgfcde / CunninG / chanchan0909

最pure會員 最後六強
bagfgfcde / josey / Yan / hoic1102 / stephybest / chanchan0909

最有貢獻會員 最後六強
ed8671ed / chanchan0909 / kevinlai1621 / bagfgfcde / -Prince- / timmy

最mean會員 最後五強
基夫之親 / kwanie / hehehaha / 賴爽 / bagfgfcde

最噴水會員 最後五強
gingingin and his funsons / 洗衣王國130 / hehehaha / jaytang / 星勤

三月之歌 最後五強
- 造就更好 / 容祖兒
- 阿茲與海默 / 黎曉陽
- 再度 / 謝安琪
- Will (not) see you soon / 莊正
- 迷魂陣 / 林穎彤 + 伍富橋

我最喜愛的貼圖 最後六強
- phil最期待的畫面出現了 (kevinlai1621)
- 心穎自信舞姿(John)
- 千嬋老舞技驚四座 (bagfgfcde)
- 痙攣の家謙 (RVHOCPC)
- 琪琪含蓄回應想攞幾多次女金 (JasOh103)
- 美荃嬅麗轉身 (WZA111)

投票結束!
4月4晚見!

@kayzzz 會著咩顏色衫 想襯返
JasOh103 發表於 2020-4-4 00:18

咁老定 一陣白果就好笑

今晚未必可以出席頒獎禮 反正食白果 唔黎好過
@艾石仔
stephybest 發表於 2020-4-4 14:06

聽講你最後關頭衝上最淫會員第一

同學各位 找個位

大家好!歡迎!
我同kevinlai1621會負責今年頒獎。
首先有我頒十大。
但頒十大之前,有請表演嘉賓:AGA!

Where is Gin Lee?
WZA111 發表於 2020-4-4 20:29

Who

發帖十大 (單日發表帖數最多之十位會員)

第十位
今晚第一個獎項,
啱啱好單日發帖過百

第十位
kwanie (101)

第九位
呢位會員已經準備好一陣上台,
呢個獎當係熱身啦

因為kwanie鍾意ride a long...?
weiquan 發表於 2020-4-4 20:36

According to @hehehaha

睇嚟我今晚白果
ed8671ed 發表於 2020-4-4 20:37

LMAO!!!

第九位
JasOh103 (105)

第八位
雖然俾我格硬扣咗一日分,
不過都夠拎十大

原來幾乎有十大
RVHOCPC 發表於 2020-4-4 20:39

你好似97定99