返回列表 發帖
希望呢個主持陣容唔好俾人話又做馬
WYTV Music Award 2019(完整名單)
2020.01.05 (SUN)

太過份啦,我幫你打佢
chanchan0909 發表於 2020-3-25 14:03

私怨就唔好拉我落水

一票不投
5. 我的驕傲容祖兒 (kevinlai1621)

簡體字
stopzi 發表於 2020-3-25 13:43

請支持愛國諧星

咁快定好
chanchan0909 發表於 2020-3-25 14:45

一年時間拉票差唔多

但我好似年年都要競爭呢個獎
我仲諗住下年主力競爭我嘅專項 單身會員 + 最 pure 會員 ! ...
chanchan0909 發表於 2020-3-25 14:57

定型呢家野好正常

淫在骨子裡
Kfmusic 發表於 2020-3-25 16:04

你講緊你自己?

今年無呢個選項  
但我覺得如果大家想支持星勤的話,ed8671ed + 星勤 都可以係一個唔錯嘅選擇 ! ...
chanchan0909 發表於 2020-3-25 17:52

聽聞chanchan0909 + ed8671ed呢個組合已有不少票數

為左拉票無所不用其極

但要 exchange
賴爽 發表於 2020-3-26 11:30

咁要睇係咪等價

走肥走醜先 xox
賴爽 發表於 2020-3-26 11:43

P圖

如果我冇獎會比一張泳褲照大家睇
ed8671ed 發表於 2020-3-26 12:13

無咩獎先

任何一個獎都冇
ed8671ed 發表於 2020-3-26 12:20

咁重份量嘅貢獻獎都唔要

投我一票嘅朋友 [包括情侶獎],我下年就同佢組情侶
唔投我一票嘅朋友,我下年提名佢做最淫會員 ...
chanchan0909 發表於 2020-3-26 14:21

報復心好重

睇黎你無投我
chanchan0909 發表於 2020-3-26 14:41

我未投

投我一票嘅朋友 [最淫會員除外],我下年提名佢做最pure會員
唔投我一票嘅朋友,我下年提名佢做最噴水會員 ...
bagfgfcde 發表於 2020-3-26 14:43

呢個主持人係到恐嚇群眾

希望堅姐聽日派歌可以拉動選情
實力堅姐對貼圖獎自在必得

我最喜愛的貼圖

6.  實力gin等待出歌的日子

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原來你留力投佢,然後扮拉動選情
好有計劃  咁我都要考慮下投唔投佢  ...
chanchan0909 發表於 2020-3-26 15:09

我得一票, 有幾大影響力...

那我還是想看你和ed的合照,對話只不過是一堆文字
SugarFree 發表於 2020-3-26 15:11

精明

你都要考慮下投唔投佢?等於你都未投?你都有留力
chachacharlie 發表於 2020-3-26 15:20

突破盲腸

好黑暗
WZA111 發表於 2020-3-26 15:50

小朋友參與大人選戰唔係咁易

慘 敢出遲左 爭唔到三月之歌
帥小寶` 發表於 2020-3-27 00:22

可以支持堅姐
投貼圖神聖一票

恭喜定@chanchan8671 and @JasOhzzz
stopzi 發表於 2020-3-28 21:30

希望大熱唔會倒灶

我都係咁話 ! 支持 JasOhzzz 情侶 !

情侶獎項 五大熱門 即時賠率
JasOh103 + kayzzz 1.001
-Prince- + e ...
chanchan0909 發表於 2020-3-28 23:02

6.50
   睇黎我落100蚊都得

我唔愛uncle, thanks
Kfmusic 發表於 2020-3-29 12:58

戀童仲恐怖

Kfmusic 發表於 2020-3-29 20:50

應該加番個cm歌手獎

有一年好似出現過, 不過呢幾年好似已經消失左

搞咩又變左情色區

CM - 全港最大同志論壇
帥小寶` 發表於 2020-3-31 15:44

ban
  我退出

人地只係做完gym之後影,情咩色
SugarFree 發表於 2020-3-31 15:58

你嚟?

投票LINK -  
今晚23:59截止,大家記得投票!

我最喜愛的主題 最後五強
- #Cool Cafe 發帖榜 2020# (屮S ...
bagfgfcde 發表於 2020-4-2 21:18

貼圖告急呀!!

支持上年最淫會員衛冕!
Kfmusic 發表於 2020-4-3 11:41

how about you

hello
已經見到好多歌手入左場

表演歌曲意識不良!
weiquan 發表於 2020-4-4 20:35

咁你想要咩歌

睇嚟我今晚白果
ed8671ed 發表於 2020-4-4 20:37

你d消息唔靈通

honey 你說什麼都好
weiquan 發表於 2020-4-4 20:40

我感受到一絲恐怖

快啲頒第7位
ed8671ed 發表於 2020-4-4 20:42

你咁心急做咩

Hope he gets 2020最淫會員!
bagfgfcde 發表於 2020-4-4 20:44

而家改賽果都趕得切

咩歌黎

回來了

thx bag
有我出場, 自然會有頒獎嘉賓
大家估係邊個黎頒男3甲

#CM 發帖榜 2020 頒獎典禮#
健談會員男三甲

男會員3甲, 有請永遠榮譽版主林奕匡
銅獎表示

銀獎表示

金獎表示

健談會員男三甲

銅: chachacharlie (1791)
銀: 帥小寶` (1820)
金: hehehaha (2336)

第二位頒獎嘉賓頒女會員又會係邊個呢

健談會員女三甲

女會員3甲, 有請女性代表和模範皇后娘娘

銅獎表示

銀獎表示

金獎表示

健談會員女三甲

銅: Kfmusic (60)
銀: 616.1314 (188)
金: stephybest (462)

跟住就會黎到投票類
先有我最喜愛的主題

我最喜愛的主題

一個好嘅主題當然要有討論價值, 再加上今次呢個候選名單同樂壇頒獎禮好有關係, 所以請佢嚟睇下有咩高見

我最喜愛的主題
銅: BAG'S A-SIDE AWARDS 2019 + DECADE-END LIST (bagfgfcde) (16)
銀: 【討論帖】年代百大選 (ed8671ed) (17)

金: #Cool Cafe 發帖榜 2020# (屮SiU霖屮) (23)

我最喜愛的噴言

噴言有好多種, 精亦簡, 大文豪, 究竟今年邊種更能得人心呢, 睇下呢位頒獎嘉賓選用左邊種方法.

我最喜愛的噴言

銅: 想讚下hehehaha ,  近期頭像好有藝術味, 留言亦好有印象. 另一位是Kwanie , 她真的好有heart, 又勤力數榜, 多謝. (hkwilliamsiu) (16)
金: 咁啦 用鹽焗大頭蝦比喻一下
呢碟餸易入口 老少咸宜
舊蝦其實係靚貨嚟 東南亞空運到港
但最後出到嚟大家都覺得晒咗

最大問題係負責 execute 嗰個
可能無基本 technique 唔知點樣煮先最好食
粒音點樣咬先清晰同動聽
但大家更在意嘅係佢有冇花過心思
就算真係唔好食 至少值得打張卡有張靚相留念
睇返上碟 佢淨係將啲嘢炒埋一碟擺落個兜度就算
完全無一刻令人有感動味蕾的衝動

既然你一開始就得零分嘅心態
咁唔好意思 麻煩你去 panel 幫手煲水就得喇
舊蝦留返俾通菜街任何一間餐廳啦 thx (基夫之親) (19)

金: BARF! (bagfgfcde) (19)