返回列表 發帖
#CM 發帖榜 2020 頒獎典禮#
發帖十大 (單日發表帖數最多之十位會員)

第八位
kk8733 (117)

第七位
呢位會員係第一次咁髮力,
算係發帖榜超齡新力軍

咁快為2021最淫會員獎發力
-Prince- 發表於 2020-4-4 20:43

Hope he gets 2020最淫會員!

第七位
hkwilliamsiu (129)

第六位
佢好多日都有上榜,
不過發帖數比較平均,只拎到第六

uncle好野 都話有架啦
chachacharlie 發表於 2020-4-4 20:47

@hkwilliamsiu 上台啦

第六位
帥小寶` (141)

第五位
我讀?唔係幾好意思既...

希望有白果GEM
jasonng 發表於 2020-4-4 20:50

EMMMMM

第五位
bagfgfcde (180)

第四位
同hkwilliamsiu一樣係新力軍,
不過呢個會員應該就唔係超齡啦

第四位
chachacharlie (190)

第三位
情侶大獎大熱!

第三位
chanchan0909 (202)

第二位
黎到第二位,AP一下上到去240樓上!

第二位
John (241)

第一位
Song of the year,得我一個頒好似怪怪地咁。
不如我地請個驚喜既頒獎嘉賓上台?

第一位

大家好,happy new year
我 ...
hehehaha 發表於 2020-4-4 21:05

好pure既會員

Where? Bag has received his award already...

第一位
hehehaha (258)

...
hehehaha 發表於 2020-4-4 21:07

Congrats hehehaha!

交個台俾 @kevinlai1621 !
Me go to listen day moon no light

聽住日月無光live睇呢個頒獎禮好有氣氛
cymusic 發表於 2020-4-4 21:08

一個二個行埋一邊
想靠近 @hehehaha 想點

thx bag
有我出場, 自然會有頒獎嘉賓
大家估係邊個黎頒男3甲
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:10

Joey!!!

Tanya!!!

睇Serrini見到某會員
hehehaha 發表於 2020-4-4 21:12

You?

健談會員男三甲
男會員3甲, 有請永遠榮譽版主林奕匡
銅獎表示

銀獎表示

...
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:12

BARF!

Congrats hehehaha and your favourite singer Panther Chan!

Serrini is so pretty!

希望有wuby

原來係Troye Sivan 笑死
JasOh103 發表於 2020-4-4 21:22

@hkwilliamsiu

hoic1102 & rubylovessss are robbed

係R&B
chachacharlie 發表於 2020-4-4 21:26

係R&K

Serrini is crazy

我最喜愛的主題
銅: BAG'S A-SIDE AWARDS 2019 + DECADE-END LIST (bagfgfcde)  ...
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:29

Congrats @Siunam !

I can't believe my ceremony gets 16 votes!
Thanks for support!

有獎了 已經心滿意足
ed8671ed 發表於 2020-4-4 21:31

More to come!

勁呀 BAG'S A-SIDE AWARDS 2019 ! 努力有回報架 !
恭喜年代百大選 !!!
chanchan0909 發表於 2020-4-4 21:32

I wanna thank the fans for the last ten years!

雙冠軍!
恭喜基夫之親!
But give me back the Tanya’s version!

bag BARF! 好勁
chachacharlie 發表於 2020-4-4 21:36

I need to thank GOD!
可唔可以俾支mic stand我 我有啲頭暈

Panther again

我最喜愛的頭像
銀: ed8671ed (16)

銀: jasonng (16)

金: RVHOCPC (1 ...
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:43

@jasonng

千千又贏

我最喜愛的單身會員
今次請嚟單身代表同大家俾心心

...
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:50

Talent!

Congrats CunninG & jasonng!

It's too much for me!
Please vote for others next year!

sorry, 因為d圖太大, 要時間compress所以有d慢同亂
kevinlai1621 發表於 2020-4-4 21:53

You've done a great job!
Thank you kevin!

壇草會員

銅獎得主,夏枯草是也。

銀獎得主,連續三年入選,已成壇草會員一大勢力。

金獎得主,無敵是最寂寞的,他這一次會有對手嗎?

最後五強

-Prince- / 艾石仔 / 星勤 / ed8671ed / CunninG

今年評審有人圍爐內定,下年你一定會贏
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-4 21:55

Mind your words

下年向最淫會員進發 !!!
chanchan0909 發表於 2020-4-4 21:58

He will win!

壇草會員

銅: ed8671ed (14)
銀: 艾石仔 (16)
金: -Prince- (32)

文青大獎
銅獎及銀獎得主,早已是CM神枱級會員,每次揮灑筆墨,惹人注目,眾人稱頌,單論文字,已搶眼非常。

金獎得主,以量取勝,不值一提。

最後五強
powerful / -Prince- / bagfgfcde / CunninG / chanchan0909

文青大獎

-Prince- & powerful 實至名歸 !

銅: -Prince- (22)
銀: powerful (28)
金: bagfgfcde (31)

最pure會員

我最希望獲得的獎項。

銀獎得主,兩位同票,共享殊榮。
金獎得主,再一次易手,誰會首奪這天大的榮耀?

最後六強
bagfgfcde / josey / WZA111 / Yan / hoic1102 / chanchan0909

呢個係咪同樹rini玩原地跳,跳得最高就有獎架
powerful 發表於 2020-4-4 22:04

You win silver!
Congrats powerful!!

千祈唔好陳陳
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-4 22:07

點解

我是咪三連銀
艾石仔 發表於 2020-4-4 22:08

Yes

最pure會員

銅: /
銀: bagfgfcde (14)
銀: hoic1102 (14)

金: Yan (21)

最淫會員

無獨有偶,銀獎再次由兩位共享,各獲14票。一位已有領獎經驗,另一位則是首奪。

最後六強
星勤 / hehehaha / Kfmusic / 屮SiU霖屮 / kk8733 / weiquan

Congrats Yan!

恭喜三位很奬者,實至名歸
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-4 22:11

Thanks Uncle Siu

最淫會員

weiquan is robbed

銅: /
銀: hehehaha (14)
銀: Kfmusic (14)

金: 星勤 (32)

最mean會員

銅獎得主,不知為何,竟然獲得如此多的票。我從不知道原來在大家心中,這個會員竟是如此的 mean?!

銀獎得主,本獎項常客。

金獎得主,以新力軍之姿強搶第一名!

最後五強
基夫之親 / kwanie / hehehaha / 賴爽 / bagfgfcde

好失望 睇黎yum路線唔適合我
weiquan 發表於 2020-4-4 22:15

You need to promote more!

(我見我入到五強先入場)
賴爽 發表於 2020-4-4 22:17

Hello