返回列表 發帖

其實都係幫下次紅館演唱會儲下啲快歌嘅歌單啫
始終做得環球一姐一定要有快歌㗎喎,以前kary都有我敢愛,生我的命,狠狠,就有就有,逆轉

或者Gin 下一首唱返很堅強呢d big hit啦

始終做得環球一姐一定要有快歌㗎喎,以前kary都有我敢愛,生 ...
on07111 發表於 2020-3-29 01:05

依首可以Skip。。

始終做得環球一姐一定要有快歌㗎喎,以前kary都有我敢愛,生 ...
on07111 發表於 2020-3-29 01:05

霏姐起碼都有 我本人 告白 人非草木 留不低 呢啲hit songs
堅姐得雙雙 很堅強 咋………

聽呢首我不如聽返容天后別理掌聲與排名算啦
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

心很雄 ??????
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

霏姐起碼都有 我本人 告白 人非草木 留不低 呢啲hit songs
堅姐得雙雙 很堅強 咋……… ...
stephybest 發表於 2020-3-29 01:10

霏姐仲有金牌hit歌:愛是最大權利 愛你變成恨妳 逼得太緊 雞蛋愛石頭 絕配
     仲可以唱 cookies 快歌 油不是八十年代。

但係霏姐環球時期開得一次紅館...唔信Gin Lee咁快可以開第二次。
舞來舞去 不日內開始錄音。

堅姐得雙雙 很堅強 咋……… ...
stephybest 發表於 2020-3-29 01:10

一加一 獨一無二 好hit
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

第一Plug 咁搞。。
kk8733 發表於 2020-3-28 21:54

上年翻唱國語版嘅快歌先1st plug

點解雨霏最近老是常出現搵存在感

可能無好多Hit歌 d人都想入場睇幸倪唱歌呢

估唔到佢都想睇

其實大家都怪錯gingin了,呢首1分作肯定係向譚校長嘅致敬
Weekly Pick(s):
陳健安 - 之後的一天

首歌又唔算難聽
係有 d 老土
點會搵呢首做 1st plug
同埋 MV 個造形好娘

估唔到佢都想睇 ...
愛我別走 發表於 2020-3-29 11:17

其實你想講咩?
呢個係瓊姐唔係kary喎
再將我相信的如煙火般綻放

有點難接受...

個曲幾好聽,不過整體感覺係Leung Leung地

估唔到佢都想睇 ...
愛我別走 發表於 2020-3-29 11:17

最鍾意既歌手無祖
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

究竟俾5分既人咩心態

其實個曲唔差
金牌班底 Vincent Chow拍Alvin Leong
編曲搵Gary Tong或陳珀既話
效果會唔會好啲

Roller Gin

究竟俾5分既人咩心態
帥小寶` 發表於 2020-3-30 18:49

對Gin好。。

個曲幾好聽,不過整體感覺係Leung Leung地
Thomas 發表於 2020-3-30 12:17

娘味重。。驚。。

究竟俾5分既人咩心態
帥小寶` 發表於 2020-3-30 18:49

你敢唔敢投5分?
#5FunChallenge

你敢唔敢投5分?
Garfield 發表於 2020-3-30 20:50

唔敢 只投1分

你敢唔敢投5分?

敢!

其實個曲唔差
效果會唔會好啲 ...
hinsfan0927 發表於 2020-3-30 19:16

呢個班底應該係我本人 人非草木嗰啲高質歌囉

今日喺叱咤樂壇首聽
感覺到阿堅喺我身邊鼓勵緊我
好有正能量嘅歌!!!

你敢唔敢投5分?

一分都俾多。。

其實個曲唔差
效果會唔會好啲 ...
hinsfan0927 發表於 2020-3-30 19:16

再揾埋林夕填詞咪某首至尊歌嘅班底?
我估錯這個世界得到教訓

(浦銘)心很紅

Gin Lee認輸了
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

所有Slogan都好噴好娘
一定係度身訂做

再揾埋林夕填詞咪某首至尊歌嘅班底?
mrshadowll 發表於 2020-3-31 07:32

有無咁勁。。

(浦銘)心很紅

Gin Lee認輸了
John 發表於 2020-3-31 12:37

認真先輸了

認真聽多幾次
覺得好似演唱會encore前最後一首(快)歌
中央台升到好高
唱到最後一次副歌會爆紙碎果隻

聽完呢首敢, 令我敢比1分了
多謝VC同JF送GL一程
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Gin Lee再次成功突破自己歌曲質素下限

Gin Lee再次成功突破自己歌曲質素下限
bagfgfcde 發表於 2020-4-1 13:44

首首都係好歌。。

旋律很好但歌詞太老土,以為是七八十年代的填詞人寫的東東
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

曲好詞真係... 唔講以為咩廣告歌宣傳歌

好正面,希望富衛保險收留首歌做廣告歌

馬拉都係親中。。
首歌1分 。。Tune 到把聲咁。。
kk8733 發表於 2020-3-28 14:22

馬拉都係親中? 點解你嘅視線範圍咁細?
Weekly Pick: 三生有幸 - 周殷廷

真係好有 人人起勁 嘅影子
同埋某啲位auto-tune得太勁

唱LIVE唱得好聽D 8:50 開始唱
Garfield 發表於 2020-3-28 13:58

聽完LIVE 係好D既
但都係頂唔順最尾Chrous果幾下yeah wow -.-..

dj king EDM 好似好過原版
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

Gin隻貓貓死咗

同步在世態中牽手上天階

頭號粉絲 :  4分鐘放鬆。節奏、歌詞、都給人一股大能量。這歌很適合你唱、因為你就是這歌的縮影。Gin 一直《敢》下去吧!

其實全首歌最難聽個句就係 偏不怕背 包沉重

邊有人咁界㗎 何方神聖填呢份詞

不過好頂癮 次次都好期待聽呢句
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

其實全首歌最難聽個句就係 偏不怕背 包沉重

邊有人咁界㗎 何方神聖填呢份詞

不過好頂癮 次次都好 ...
JasOh103 發表於 2020-4-3 19:50

明明
無限大 YEAH
無窮大 WOO
先填得最尷尬

Garfield 發表於 2020-4-3 22:17

好心呢啲19廣告歌就咪鬼派

老土到喊

從佢個look到佢啲歌,
係咪想走中年路線?

好正面,希望富衛保險收留首歌做廣告歌
lmml4 發表於 2020-4-2 02:53

被你講中左
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!