返回列表 發帖
話咁快就要公佈結果
垂直活著,水平留戀著。
Wonders Music Recommendation 2020 Week 49

【年代百大選】前言

在揭曉「年代百大選」結果前先回顧一下過去十年的本地音樂發展。一句「樂壇已死」於過 ...
ed8671ed 發表於 2020-3-30 20:30

寫得好好
垂直活著,水平留戀著。
Wonders Music Recommendation 2020 Week 49

d入圍歌曲暫時都唔錯喔
垂直活著,水平留戀著。

希望大山婆唔會再出現
呢兩首已經係佢既巔峰
垂直活著,水平留戀著。

唔知祖呢刻諗緊咩呢
會唔會接受唔到自己首Song of the Year唔係第一位
cymusic 發表於 2020-4-5 14:13

有第78位都已經比多左佢啦
垂直活著,水平留戀著。

Hello Hello
垂直活著,水平留戀著。

明明就係富家女同窮小子嘅愛情故事
seeseetv 發表於 2020-4-19 20:50

笑到癲
垂直活著,水平留戀著。

omg Serrini
垂直活著,水平留戀著。

2012 2017既Mr.真係遺珠黎
垂直活著,水平留戀著。

衛蘭
mamakin 發表於 2020-4-19 22:32

大笑了
垂直活著,水平留戀著。

好好奇101
mamakin 發表於 2020-4-19 22:44

小道消息 空港
垂直活著,水平留戀著。

係咪一格格呀
kwanie 發表於 2020-4-19 22:47

APPROVE
垂直活著,水平留戀著。

希望903遲啲有18區最女投票
中西區最女點都好聽過教大最女
foreverkontinue 發表於 2020-4-19 22:50

立法會五大選區都要選個最女出黎
仲有超區最女
垂直活著,水平留戀著。

Mami slay!!!!!!!
垂直活著,水平留戀著。

有請多功能阿婆上台做頒獎嘉賓
垂直活著,水平留戀著。

賴爽 發表於 2020-5-13 20:58

垂直活著,水平留戀著。