返回列表 發帖

唔想追POST 但有playlist未 XD
有無人整埋無咩人用既Apple music
另外想問下有無邊個位可以清楚睇哂每一隻歌既圖同埋簡介
IG要一張一張圖咁click 又要掃好煩 (SOR

你可以睇fb page個album 暫時update到21位
出埋餘下嘅post 今個星期會整理好個album ...
ed8671ed 發表於 2020-4-21 22:26

thanks!!!

頂住擋先~
lscn388 發表於 2020-4-21 23:10

thanks!!

Btw 見到GEM What have you done 12X位本身都有好奇 佢會唔會都有一歌隻早期廣東歌入到100大
如果 where did you go 係 2010年先出 唔知有無機會比佢入到百大呢
如果唔講其他只講歌 佢算係得2010年代頭幾年最睇好既女新人
可惜佢放棄左廣東歌市場

其實都唔算得上放棄廣東歌市場
佢未喺大陸台灣紅之前啲碟都已經一直以國語歌為主

BTW
遲啲百大專輯 我諗 ...
JayantL 發表於 2020-4-22 15:25

初頭係一半廣東一半國 後尾直接國語大碟其實如果仲計佢係香港歌手 我覺得佢係呢個10年代都應該佔有一席XD (CM MB唔好插我)
xpose 合資格入專輯? (無留意)

有入圍
但係入五十大就未必樂觀

希望你關注多啲啦  專員們搞呢個活動搞咗半年實在唔簡單
好多會 ...
JasOh103 發表於 2020-4-22 19:07

HAHAH而家開始關注緊

雖然個投票last咗半年,
但好似仲有好多會員唔知道有呢個投票 (包括我 )

其實可唔可以喺個forum f ...
Pure. 發表於 2020-4-22 21:22

haha 其實我都係 因為百大個POST好似主要係只有好音樂然後而家無咁得閒好似以前日日上
可能都係睇幾個POST為主lol 之後就miss左
如果仲有下一次十年⋯ 可以PM比全部會員嗎

你呢個提議值得考慮
不過我地而家forum個版本可能有d限制
我諗因為咁暫時都只可以用置頂去等大家易d睇到 ...
cymusic 發表於 2020-4-22 23:11

(非專業意見)或者可以整個期間限定FOURM LOGO
其實可能只係靚靚地咁 加幾隻字「年代百大選」進行中之類