返回列表 發帖
生命之花兩個合唱版都正
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

謝安琪同我荃仲未出場嘅
mosesming 發表於 2020-4-4 14:39

kay唔會響咁低啦應該

截至第七十一位

2010 - 兩首 (075, 092)
2011 - 一首 (077)
2012 - 九首 (071, 073, 081, 083, 084, 087,  ...
bagfgfcde 發表於 2020-4-6 14:43

12同18咁多

恭喜撐著!
bagfgfcde 發表於 2020-4-7 14:05

我就係由呢首開始知有黎曉陽呢個人

Stephy會有幾多首
永遠是軒 發表於 2020-4-12 20:52

EASON又會有幾多

咪就係 成個怨婦咁
如果當初限三首入唔到百大真係暴動都似  

根本今次冇話要係質素/影響 ...
JasOh103 發表於 2020-4-12 18:48

佢有邊次唔係

末日會唔會入到
帥小寶` 發表於 2020-4-14 01:21

你講完今日就出俾你睇

雞蛋都14咋
艾石仔 發表於 2020-4-19 21:07

仲諗住呢首頭十

留意返小明可能兩首十大
kayzzz 發表於 2020-4-19 21:13

係喎唔記得咗佢

你們的幸福一講就出

獨家村會唔會三甲

未來見出未
艾石仔 發表於 2020-4-19 21:16

頭五啦

其實冇諗到Kay得一首入十大,咁睇黎大家都集中左票源,好清晰,fight唔fight得贏未來見呢? ...
powerful 發表於 2020-4-19 21:24

難d喎

!!!!

因為佢唱左前面兩首 啲人想聽埋另外兩首
bextra 發表於 2020-4-19 21:26

如果佢係怕就連呢兩首都唔會唱

但d人就........怨婦咁

15年之後一首都冇
kenny1102 發表於 2020-4-19 21:29

山林道咪16囉

kay太多首
chachacharlie 發表於 2020-4-19 21:30

入到5.5首其實好癲

On9
艾石仔 發表於 2020-4-19 21:32

出現響度真係岩岩好

Gag嚟
艾石仔 發表於 2020-4-19 21:34

我知

On仔由叱咤十大到CM百大都第9
hehehaha 發表於 2020-4-19 21:36

同第九好有緣

結果俾人話on_
maksiuhong 發表於 2020-4-19 21:39

當年唱k已經成日睇錯

心諗邊個個名叫on9

eason有啦?
chachacharlie 發表於 2020-4-19 21:39

會唔會係佢墮馬

二汶

唔會啦
chachacharlie 發表於 2020-4-19 21:45

次次都係一講完就出

獨家村五强不入

真係第六
成班燈神
賴爽 發表於 2020-4-19 21:50

次次都係一講就即出

竟然只係第六位 ? 算啦 連羅生門 都係46 位
獨家村入十大已經好唔錯 ,我都係投呢首入A 組 ...
洗衣王國130 發表於 2020-4-19 21:52

5首半搶票仲有第六仲想點

榮光
未來見
假使
青春?

未來見vs榮光

以為 mark 緊 ap heeheh
賴爽 發表於 2020-4-19 22:20

諗起果陣五十幾次既冠軍週

Janice 幾時有最女 ?

十年只有 千嬅同 Kay 各拎三次 , 跟住 小明 兩次 , 欣宜 同何詩 各一次 ...
洗衣王國130 發表於 2020-4-19 22:24

教大最女

我覺得係睇邊個年代,Janice 始終10年後跑出既歌唔算大,不過我都覺得《天敵》係值百大。
早十年既話成 ...
victor1991415 發表於 2020-4-19 22:25

00-09爭得仲癲

計埋大學最女麻煩+返幾個俾key
edwardngwy 發表於 2020-4-19 22:27

+7

陳柏宇有1首算係咁
dongbb2332 發表於 2020-4-19 22:29

做飯

好明顯係衛蘭
今晚最觸目
616.1314 發表於 2020-4-19 22:31

身型?

佢第一年拎咩~應付自如啦~

我估係擰轉身向後踎低
起番身就係咁搖支MIC ...
kenny1102 發表於 2020-4-19 22:33

由2015抽到而家

下 ? sorry 無留意呢首連200 都唔入
    過去十年 佢係得呢首最紅 最hit
    証明CM 真係好唔buy  ...
洗衣王國130 發表於 2020-4-19 22:46

佢00-09既BIG HIT正D

咁仲有好多合唱歌死性不改、好心好報、來到今天、苦口良藥、合久必分。
多數無金曲,得合唱歌獎 ...
on07111 發表於 2020-4-19 22:55

不如整個合唱歌選舉

支持!!到時見!!
(有預感Kay會繼續稱霸 )
PenguinMusic 發表於 2020-4-19 22:58

SLOWNESS差十日先候選到

你呢個提議值得考慮
不過我地而家forum個版本可能有d限制
我諗因為咁暫時都只可以用置頂去等大家易d睇到 ...
cymusic 發表於 2020-4-22 23:11

太簡單
連搵POST既功能都冇

part one入到喎

頭5幾時講?

一早都話kontinue冇得輸