返回列表 發帖
903個網寫左19-21變叱咤樂壇
alex12341234 發表於 2020-4-3 18:37

又無左

alex12341234 發表於 2020-4-3 18:37

903真係賤,byebye都唔比人講

然後聽朝6-8變左嘉姐

903真係賤
其他員工都心_淡啦

做到咁絕
最後一集都唔比人做
我們的總和

認真, 成件事處理手法好有問題, 究竟係犯左咩彌天大罪先要即炒到一個地步, 仲要係一個服務咁多年嘅員工
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

細So喺集雜志講一分鐘 之後送一首歌畀佢就算

認真, 成件事處理手法好有問題, 究竟係犯左咩彌天大罪先要即炒到一個地步, 仲要係一個服務咁多年嘅員工 ...
kevinlai1621 發表於 2020-4-3 18:53
粒聲唔出停咗阿檸職已經感到問題
商台搞乜??
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

chachacharlie 發表於 2020-4-3 18:57

送上一首Forever Friend 然後就無其他了
一息間 多洶湧的人群
花火過後散落像微塵
獨個上路再做 撇脫的自由人

送上一首Forever Friend 然後就無其他了
tinkytofu 發表於 2020-4-3 19:01

話去就去 真係好唔得

chachacharlie 發表於 2020-4-3 18:57

唔係今日錄

47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

做到咁絕
最後一集都唔比人做
Wonders 發表於 2020-4-3 18:53

接受唔到咁樣 只係幾個鐘嘅時間

唔係今日錄

b01091018 發表於 2020-4-3 19:03

唔知 perhaps每個DJ都有一個短訪問 今日就播左佢就算

商台搞乜??
PenguinMusic 發表於 2020-4-3 19:00

檸個單又真係佢自己衰先, 但係呢件事暫時仲未見到d咩咁大個原因要即炒
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

細so做節目可能hea做 但係真心覺得佢做歌手演唱會創意總監真係做得幾好
903冇左佢 新人又咪夠班 以後d演唱會點做製作呀

支持佢爆大穫
公開叱咤真相
一拍兩散
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

叱咤樂壇得廢禮係度......

支持佢爆大穫
公開叱咤真相
一拍兩散
liebe 發表於 2020-4-3 19:14

你講完真相又講一拍兩散
就諗番起04年調位十大女銀件事

認真, 成件事處理手法好有問題, 究竟係犯左咩彌天大罪先要即炒到一個地步, 仲要係一個服務咁多年嘅員工 ...
kevinlai1621 發表於 2020-4-3 18:53

高層鬥爭係好多公司都好常見啦~

仲要原本話最後一晚可以係屋企開咪 最後又比人cut埋
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

連最後節目都唔俾人做
使唔使做到咁絕呀

檸個單又真係佢自己衰先, 但係呢件事暫時仲未見到d咩咁大個原因要即炒 ...
kevinlai1621 發表於 2020-4-3 19:06

話時話呀檸幾時開返咪
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

I guess the 903 bosses are (#)mad that So gave bad quotes on the departures. But this is unnecessarily ugly and a bad pr job, worse than just letting him talk and play his Jack Johnsons for 1 more hour.

你講完真相又講一拍兩散
就諗番起04年調位十大女銀件事
-Prince- 發表於 2020-4-3 19:19

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

感覺似私人恩怨?!
Riley
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

細so大大話話做左20年,做錯d乜要即日走仲要連最後既節目都唔俾做…
唔講以為偷左商業機密
本身已經愈黎愈少人聽903,依家咁樣炒細so,又會令部份903粉絲心淡

商台搞乜??
PenguinMusic 發表於 2020-4-3 19:00

係阿檸失職喎
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

感覺似私人恩怨?!
Riley
liebe 發表於 2020-4-3 21:24

好似話唔關佢事
係關陳靜嫻事
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

好似話唔關佢事
係關陳靜嫻事
abcxyz302006 發表於 2020-4-3 22:33

又話Riley走左嘅

細so開live解釋返點解每日都要播首Beatles

回復 80# 小伙子.

邊度有睇得返?
In any other world

回復  小伙子.

邊度有睇得返?
bbwt 發表於 2020-4-4 01:08

Soyiuchung ig有得睇返

杜汶澤fb公開diu rita
可能真係佢落order炒
商台真係好絕情 細so一大早收到電話 跟住就已經有人送信同cheque入貝澳畀佢 根本就冇彎轉
source:https://hk.entertainment.appledaily.com/entertainment/20200403/MN6KSP554EN26CEZT3HABT32FE/

作為mark AP新人
mark得最多就係生活日常
每日 e / e / e / e / e /
雖然係悶d 但係其實細so係好有品味
選歌一流 最近d tag都好到肉
903冇咗細so真係唔得lor話嗮都做咗20年 又令到好多新人學到野
Steven's Top 20 Collections Week 28
01  到時見 - 張蔓莎 feat. Lewsz
02  So Deep! - The Hertz
03  Not too close - Kayan9896

(內有粗話 版主可修改 不要扣我分 唔是我講的)

杜汶澤:
條氣唔順,屌多句至瞓!
Rita 你自己on9就好啦!妳咪當其他人on9得咖!經濟唔好炒人,有乜理由連人哋最後一日節目都唔俾做呀?你幾多歲至學識講大話呀?
唔俾人返去開咪你唔係驚人哋爆鳩你呀嘛?人哋真係要咁做,唔識自己出post 咩?
你有冇尊重過聽眾咖?
我就放長雙眼睇下妳呢鑊過唔撚過到骨!
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

(內有粗話 版主可修改 不要扣我分 唔是我講的)

杜汶澤:
條氣唔順,屌多句至瞓!
Rita 你自己on9就好啦 ...
cathay1996 發表於 2020-4-4 03:04 AM

點解咩都有距份?
唔講嘢無人話你啞架
杜盲犬
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

希望19-21係禮爺駕到
叱吒樂壇嘉姐單飛
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

叱吒樂壇嘉姐單飛
hehe 發表於 2020-4-4 10:13

都唔係壞事,起碼12-2可以聽返正常歌,聽返正常訪問
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

真係無左先會去珍惜
雖然細SO嘅選擇未必係我鍾意
但至少佢係903少數做music show 有SENSE嘅
呢家一至五就得番雲妮一個有taste 有sense 嘅music show

另外,一個做左20年嘅員工咁樣炒
作為打工仔見到真係都幾心寒
原來到頭來打員仔只係公司嘅一塊可以隨時替換嘅齒輪

炒人兼賠通知期
真係唔知慳到咩錢
week13

即炒真係cls
唔講仲以為細so偷咗咩公司機密穿櫃桶底定係衰刑事

炒人兼賠通知期
真係唔知慳到咩錢
b01091018 發表於 2020-4-4 12:24

擺明好大嘅私怨

即炒真係cls
唔講仲以為細so偷咗咩公司機密穿櫃桶底定係衰刑事
hlyung 發表於 2020-4-4 12:41

連88都唔俾佢講真係太絕
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

連88都唔俾佢講真係太絕
帥小寶` 發表於 2020-4-4 13:46

55 ending都唔畀人做 未免太慘啦

叱吒樂壇嘉姐單飛
hehe 發表於 2020-4-4 10:13

係嘉姐單飛就好啦

係嘉姐單飛就好啦
chachacharlie 發表於 2020-4-4 13:59

不過嘉姐好似一直都好恨做music show
可能佢頂1900-2100 梁文禮自己做叱咤樂壇

不過嘉姐好似一直都好恨做music show
可能佢頂1900-2100 梁文禮自己做叱咤樂壇 ...
小伙子. 發表於 2020-4-4 14:16

都係嘅 嘉姐music show唔錯啊

但如果梁文禮自己做叱咤樂壇 我覺得歌手唔好再受訪lo

有商冇量
今晚獨立調查委員會
week13

有商冇量
今晚獨立調查委員會
b01091018 發表於 2020-4-4 19:04

頂 jor
個 case 又係 no pay leave 去 offset 星期六
week13