返回列表 發帖
Shiga簽咗星夢都無L用
又係捧Hana
再將我相信的如煙火般綻放

分咗手咪好
肥何話你以後可以專心唱張家誠 捧得
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

分咗手咪好
JayantL 發表於 2020-4-12 18:34

都唔洗再唱徐浩寫啲歌
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

都唔洗再唱徐浩寫啲歌
帥小寶` 發表於 2020-4-12 18:54

好似之前Super Girls咁係咪就冇再搵陳考威
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

POOR SHIGA
BTW 佢都31歲了, 諗起以前聽佢D MK歌都咁多年前

好似之前Super Girls咁係咪就冇再搵陳考威
JayantL 發表於 2020-4-12 18:57

所以到而加都無歌出
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

分咗手咪好
JayantL 發表於 2020-4-12 18:34

仲可以唱Larry Wongx舒文嘅

感覺全篇新聞老作。。。
kk8733 發表於 2020-4-12 17:55

上年年頭一齊去過越南 睇雙方ig就知

能否很灑脫說分手..

擺明係徐浩飛佢
反而估唔到shiga咁恨嫁
Lewis 發表於 2020-4-12 12:01

都要埋街食井水既(joking)
FIGHT for 陳柏宇

Shiga簽咗星夢都無L用
又係捧Hana
kaman921 發表於 2020-4-12 18:26
星夢唯一用途就係幫佢做呢d新聞
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

時光總不留人 難得過去幸運
明日如何地變 仍是努力去捉緊
回憶彼此同行 和街角故地這樣襯
仍可 重溫
曾經憧憬這街中 笑著興奮

support Shiga.