返回列表 發帖
我等我在本身預咗321 Go Encore Standby唱
尾場2nd Encore本身唱 有人大叫唔好 改咗唱勇 ...
fifty1205 發表於 2020-4-29 11:22

諗起都嬲
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

咁民間傳奇,男女關係科同向左走向右走演唱會有唱過ge我等我在真係唔覺。 ...
on07111 發表於 2020-4-29 09:50

萬紫千紅演唱會已經差唔多廿年前啦
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

我等我在本身預咗321 Go Encore Standby唱
尾場2nd Encore本身唱 有人大叫唔好 改咗唱勇 ...

好似有清唱一段...
舞來舞去 不日內開始錄音。

仲要係個啊叔叫, 勁嬲

鑽石贊助人:姜濤香港後援會
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

諗起都嬲
oreo 發表於 2020-4-29 14:04

都唔知邊個咁倒米

回復 56# kenneth

都唔知幾時會再開到再開又唔一定唱
睇死佢都係唱番BIG HIT
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

回復  kenneth

都唔知幾時會再開到再開又唔一定唱
睇死佢都係唱番BIG HIT ...
oreo 發表於 2020-5-1 00:04

5張啦
唱得難聽過莫文蔚

收山好過

5張啦
唱得難聽過莫文蔚

收山好過
kenneth 發表於 2020-5-1 02:58

估唔到123321係美瑞最後一個演唱會
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

估唔到123321係美瑞最後一個演唱會
cathay1996 發表於 2020-5-1 03:25

咁個名都似

咁個名都似
kenneth 發表於 2020-5-1 15:28

本身個Beautiful life tour 今年係要finalize係香港。希望2021年有機。
舞來舞去 不日內開始錄音。

本身個Beautiful life tour 今年係要finalize係香港。希望2021年有機。
黃家正 發表於 2020-5-1 16:37

由歌單到衫都咁垃圾
不了

鑽石贊助人:姜濤香港後援會
阻住 發表於 2020-4-30 17:12

可能預備咗 30 分鐘 medley

心諗9點咁夜開show 係咪個個喺屋企唱
再將我相信的如煙火般綻放

JY 同小朋友合唱
融 13樓、紅綠燈、一事無成

我家GIGI仍未公怖歌單
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

JY 同小朋友合唱

l00540 發表於 2020-5-2 12:50

正喎。不過希望唔好唱 我的驕傲世上只有明日恩典陪我長大呢類悶歌。
想聽出賣、最後勝利、痛愛或者習慣失戀

Alfred今晚同Anson Lo + 姜合唱
開心死鏗粉AL
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

JY 同小朋友合唱

l00540 發表於 2020-5-2 12:50

會唔會唱佢首新歌
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

會唔會唱佢首新歌
oreo 發表於 2020-5-2 17:14

應該唔會揀《文殊菩薩心咒》

我估《平安夜》+ 《花火》/ 《四月生日》
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

應該唔會揀《文殊菩薩心咒》

我估《平安夜》+ 《花火》/ 《四月生日》 ...
l00540 發表於 2020-5-2 19:21

明日恩典 x 四月生日 x 小星星

Alfred今晚同Anson Lo + 姜合唱
開心死鏗粉AL
cymusic 發表於 2020-5-2 16:23

我都好期待。

明日恩典 x 四月生日 x 小星星
mychart- 發表於 2020-5-2 20:19

如果有cross-over又唔錯
對上一次同台,好似係01年勁歌總選...

開始了

Be true

Be true
l00540 發表於 2020-5-2 21:12

佢打左做be ture
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

祖祖

聲畫不同步?

聲畫不同步?
cindyee 發表於 2020-5-2 21:16

facebook同步

有無FB link?

Abi so cute

d歌名錯到七彩

be ture
甘草莓

甘草莓?幕後有冇再Hea啲

陳伯唱歌唔係直播?
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

好似幾悶咁…祖國唱得一首

一陣Gin Lee唱嗰首會唔會叫憨

facebook同步
tyli 發表於 2020-5-2 21:17

睇youtube,joey 唔同步攪到我以為佢咪嘴

陳伯唱歌唔係直播?
cymusic 發表於 2020-5-2 21:23

應該所有野都係預錄

應該所有野都係預錄
kevinlai1621 發表於 2020-5-2 21:24

得主辦單位個人妻直播出場

連續兩首Phil

fi又嚟ruin其他人嘅歌

wow~fi唱高山低谷

給十年後的我

fi今次好似勤力左練歌

fi今次好似勤力左練歌
kevinlai1621 發表於 2020-5-2 21:32
順利撐哂10分鐘

順利撐哂10分鐘
cymusic 發表於 2020-5-2 21:33

我覺得算係咁, 當你經歷完上次Dear Jane x Fi ear Jane x Fi 個次災難性演出之後已經對佢無咩期望

都幾悶......
DM多仔多到覆唔哂

東華三院慈善音樂會 歌單
1.Be True 容祖兒
2.金草莓 陳柏宇 / Michael C伴奏
3.別來無恙 陳柏宇 / Michael C伴奏
4.高山低谷 薛凱琪 / 林奕匡
5.給十年後的我 薛凱琪 / 林奕匡
6.孤獨的對岸 林奕匡
7.輕熟女 JW
8.逃生門 mix 忍 JW / 林欣彤
9.親愛的巨人 林欣彤
10.花火 梁詠琪
11.重新做人 梁漢文
12.及時行樂 蔡一傑
13.寂寞的怪獸 One Promise
14.敢 李幸倪 / One Promise伴奏
15.和每天講再見 李幸倪 / One Promise
16.喜帖街 許廷鏗 / 姜濤
17.青春頌 許廷鏗 / 盧瀚霆
18.The Best Is Yet To Come 許廷鏗 / 姜濤 / 盧瀚霆
19.一所懸命 盧瀚霆
20.蒙著嘴說愛你 姜濤
21.無力感 許廷鏗
22.到此為止 連詩雅 / 醫護人員
23.過路人 連詩雅
24.紅綠燈 鄭融
25.13樓的大笨象 鄭融
26.一事無成 鄭融 / 周柏豪
27.老少平安 周柏豪
28.背後女人 周柏豪 / 楊千嬅
29.最好的債 楊千嬅

超一線:容祖兒 梁詠琪 梁漢文 蔡一傑
一線未分頭尾:陳柏宇 薛凱琪 李幸倪 連詩雅
二線:JW 林欣彤 林奕匡 鄭融
新生代未分線:姜濤 盧瀚霆 One Promise Michael C
慈善大家:許廷鏗 周柏豪 楊千嬅

JW新歌都幾leung下