返回列表 發帖
我仲未分到Anson Lo同Anson Kong
個個都好似樣

輕熟女正wor

Alfred 同 Mirror crossover 最正係 一定霸到 和音 嚟唱,可以塞哂啲 主音 比人唱
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

輕熟女正wor
HOTMAN 發表於 2020-5-3 00:00

東華貌似打錯字,jw打輕淑女

東華貌似打錯字,jw打輕淑女
lu12 發表於 2020-5-3 00:05
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0420_00862_001.html
報導話係輕熟女
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

Alfred 同 Mirror crossover 最正係 一定霸到 和音 嚟唱,可以塞哂啲 主音 比人唱  ...
Bluejays 發表於 2020-5-3 00:04

所以 佢不知幾enjoy
    我哋都 好耐冇聽佢連續幾首嘅和音

個個都好似樣
hehehaha 發表於 2020-5-2 23:49

1個零仔樣 1個一仔樣好易分啦
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

報導話係輕熟女
cymusic 發表於 2020-5-3 00:07

咁即係jw打錯或改名?

係咪無唱到嫁給愛情?

見到你地話最好的債,咁好不容易有無。。。

1個零仔樣 1個一仔樣好易分啦
cathay1996 發表於 2020-5-3 00:16

Mirror邊個係hehe?

Mirror邊個係hehe?
hehehaha 發表於 2020-5-3 00:26

AL 應該係 除非唔係

個個都好似樣
hehehaha 發表於 2020-5-2 23:49
但係你話好鍾意一所懸命
咁你聽歌個app係咪冇cover photo
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

係咪無唱到嫁給愛情?

見到你地話最好的債,咁好不容易有無。。。 ...
on07111 發表於 2020-5-3 00:19

可能睇到CM百大榜結果臨時改歌~

Alfred真係成個大師兄咁,個兩個Mirror成員好awkward,係Anson唱得好過姜乜乜,條友走音走到阿Kay都話佢贏,Alfred唱live冇得頂,今晚佢同阿Gin同Mag唱得最好。
I talk a lot of BS.

但係你話好鍾意一所懸命
咁你聽歌個app係咪冇cover photo
cymusic 發表於 2020-5-3 00:40

我真心聽歌唔太睇樣
反而阿jer個樣我好深印象

AL 應該係 除非唔係
mamakin 發表於 2020-5-3 00:38

Jeremy?
Alton?

AL 應該係 除非唔係
mamakin 發表於 2020-5-3 00:38

咁咪同鏗鏗相逢恨晚

最好的債唱得好麻麻

Alfred真係成個大師兄咁,個兩個Mirror成員好awkward,係Anson唱得好過姜乜乜,條友走音走到阿Kay都話佢贏 ...
angelicdestiny 發表於 2020-5-3 00:48
Anson Lo唱果三首合唱都唱得還好
學完唱歌真係睇到有少少進步
咁咪同鏗鏗相逢恨晚
mainlib 發表於 2020-5-3 01:00
點會相逢恨晚 AL講過中學時期已經鍾意Alfred前輩 (d歌)
係諗唔明點解0仔會仰慕泫雅

點會相逢恨晚 AL講過中學時期已經鍾意Alfred ...
cymusic 發表於 2020-5-3 01:14

Anson Lo 唱歌真係比前進步好多,如果無咪咀。

唱徐浩作嘅過路人
LLLC 發表於 2020-5-2 23:00

shega唱緊自己 好似想喊咁

其實到抗疫有呢個陣容算利害,
依家頒獎都未必有
楊千嬅容祖兒仲有梁詠琪,男子组又有陳柏宇許廷鏗梁漢文

依家頒獎都未必有
楊千嬅容祖兒仲有梁詠琪,男子组又有陳柏宇許廷鏗梁漢文 ...
RABBITHOU 發表於 2020-5-3 04:10

對比一下勁歌

硬係覺得佢講啲嘢意有所指咁
係咪佢本人都睇咗多功能阿婆
hihi 發表於 2020-5-2 23:27

多功能陪婆係咩黎?

點會相逢恨晚 AL講過中學時期已經鍾意Alfred ...
cymusic 發表於 2020-5-3 01:14

Alfred哥哥又多個好姊妹
Al-son組合

我決定不帶~

依家頒獎都未必有
楊千嬅容祖兒仲有梁詠琪,男子组又有陳柏宇許廷鏗梁漢文 ...
RABBITHOU 發表於 2020-5-3 04:10

女歌手 陣營真係好勁,除咗有上咗天台嘅 楊千樺容祖兒梁詠琪之外,一線歌手中有薛凱琪gin lee連詩雅,同埋 上緊位嘅林欣彤鄭融joey Wong。

shega唱緊自己 好似想喊咁
hello12324 發表於 2020-5-3 02:50

尋日聽已經覺得好中, 句句要心夭肺

咁咪同鏗鏗相逢恨晚
mainlib 發表於 2020-5-3 01:00

撞號 最多做閨密

btw 睇咗碎雅cut 好掛住公廁式K歌

對比一下勁歌
hello12324 發表於 2020-5-3 04:17

好犀利呀有胡鴻鈞。hana 。joey 。嘉儀
或者
胡鴻鈞。伍富橋。林穎彤 。谷微
又或者
胡鴻鈞 。jinny 。謝東閔。鄭俊弘

好多紅星呀

由張相睇, 就知﹕

一線﹕融嬪 濤BB

二線﹕ 梁漢文 周柏豪
三線﹕AnsonLo 連貴人 灝妃
太平公主

其實全港所有歌手不分藍黃都搞番一個抗疫show都好喎!!
好似好耐之前振災果D呢!!
太平公主

好犀利呀有胡鴻鈞。hana 。joey 。嘉儀
或者
胡鴻鈞。伍富橋。林穎彤 。谷微
又或者
胡鴻鈞 。jinny  ...
samsam 發表於 2020-5-3 12:01 PM

幫你分地位﹕

一線﹕hana 周柏豪
二線﹕jinny 胡鴻鈞
三線﹕林穎彤 joey 鄭俊弘 嘉儀 美碎
四線﹕伍富橋 謝東閔
五線﹕谷微

太平公主

寂寞的怪獸.... 聽咗大半skip咗去敢
30克~

到此為止 有個女人唱到震晒音
Shiga 尋晚唱得仲好聽過佢
再將我相信的如煙火般綻放

Shiga 唱得仲好聽過佢
kaman921 發表於 2020-5-3 14:25

依個髮型幾襯佢

佢原唱嘛

大佬啊 唱得好聽過佢唔係基本架咩
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

大佬啊 唱得好聽過佢唔係基本架咩
帥小寶` 發表於 2020-5-3 16:39

佢原唱嘛
kenneth 發表於 2020-5-3 15:01

I know
講緊尋日live

港島東醫院樂隊 ? 收檔啦 ! 佢地唱得好難聽 !
講個笑話比你聽: 泳兒攞女金

嘩頂...好彩佢哋有醫護光環照住
唔係真係俾人diu到上天花板

咁搞法好快歡樂滿東華應該都要轉台做
JayantL 發表於 2020-5-2 23:38

真係唔奇。1月份博愛都搵Viu tv做啦。Alfred都有出席。的歌手陣容tvb都請唔到。

最好的債唱得好麻麻
小伙子. 發表於 2020-5-3 01:00

我覺得係預期之內既水準囉
不過聽得出唱法又唔同左
有d 位好夠力

哦 原來係捐比新移民嘅
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊