返回列表 發帖
和肺炎講不要再見
再將我相信的如煙火般綻放

希望一陣千千會勇武高歌

其實如果寂寞的怪獸x和每天講再見做mesh up應該都幾夾
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

希望一陣千千會勇武高歌
艾石仔 發表於 2020-5-2 22:24

嫁給愛情

GIN話唱完歌..開IG LIVE..

GIN話唱完歌..開IG LIVE..
Garfield 發表於 2020-5-2 22:25

拉fans離場
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

點呢 姜b唱喜帖街 好怪囉

期待無力感live

kaman921 發表於 2020-5-2 22:28

嗯..唔岩佢地唱...

佢地把聲好似好難夾到

又唱琪琪啲歌想點
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

感覺許廷鏗好似幾興奮

痴線啲人開始係youtube課金

佢唱歌把聲我似似都會諗起鄭家維

較細d background music都唔得
不過一人獨舞又真係plain左d
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

live band應該真係live掛
有d歌手真係今日去現場
如果係預錄點解唔約早d
剪片都要時間 ...
cymusic 發表於 2020-5-2 22:20

歌同歌之間冇咩過渡
都幾明顯剪過

BTW
一所懸命係咪咪嘴
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

可能下晝錄定

歌同歌之間冇咩過渡
都幾明顯剪過

BTW
一所懸命係咪咪嘴
JayantL 發表於 2020-5-2 22:34

頭兩句有兩把聲, 之後無了
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

教主放棄跳住黎唱係好事
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

唱live點解要搵姜同AL⋯⋯不過粉絲課金是重點

wa姜flat哂 = =

AL唱得幾好喎
姜b就......

唔係唔想支持,唱到咁點樣叫人支持,仲有啲台風都好尷尬

wa姜flat哂 = =
cymusic 發表於 2020-5-2 22:37

仲難過NEWAY聽到嗰D

live好有銅鑼灣ceo feel

AL唱得幾好喎
姜b就......
kio0909 發表於 2020-5-2 22:37

兩個都墊聲

回復 174# sunnyay1231
我第一次睇姜濤嘅表演 真心好尷尬

阿姜好難聽喎
課幾多錢都係走音

回復  sunnyay1231
我第一次睇姜濤嘅表演 真心好尷尬
cindyee 發表於 2020-5-2 22:40

佢班FANS都唔知咩人~
唱唔得, 台風又唔得, 樣其實一打呢D樣~
都唔知有咩特別~

痴線啲人開始係youtube課金
帥小寶` 發表於 2020-5-2 22:33

Jen Cheng - $1999.00
for 姜濤

Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

0鏗唱高幾班

我諗許廷鏗唱四首係天王級待遇

回復 181# kenny1102

好MK的造型, 仲要係好耐之前嘅MK LOOK

0鏗肥左

我諗許廷鏗唱四首係天王級待遇
lu12 發表於 2020-5-2 22:42

最當紅男歌手啵

0鏗肥左
ricorico07 發表於 2020-5-2 22:42

夠氣咗
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

0鏗唱高幾班
kio0909 發表於 2020-5-2 22:41

超級巨聲vs全民造星

小鏗DIU打姜某

Jen Cheng - $1999.00
for 姜濤
JasOh103 發表於 2020-5-2 22:41

Bumble caiyun - SGD 50.00

「新加坡好掛住許廷鏗把歌聲!」

鏗係咪有走音但唱功overall完勝

回復 188# lu12 高下立見

把聲仲要咁出,個background music 好弱雞
不過噚晩佢自己個live爆得自然好聽d

夠氣咗
l00540 發表於 2020-5-2 22:43

唔肥啲邊夠氣唱

把聲仲要咁出,個background music 好弱雞
不過噚晩佢自己個live爆得自然好聽d
Stanley 發表於 2020-5-2 22:46
同意果晚唱得好聽d
不過Gareth d音響一定靚過呢度啦

仲有周柏豪 連詩雅 楊千嬅 鄭融
tvb mix 種星堂
一事無成 日落日出 背後女人?

仲有周柏豪 連詩雅 楊千嬅 鄭融
tvb mix 種星堂
一事無成 日落日出?
lu12 發表於 2020-5-2 22:51

係喎,仲有幾位未出~

我最喜愛男女角色會cross-over?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

Shega!!!

Shiga同醫生合唱

到此為止 震音版