返回列表 發帖
希望碎雅有獨唱一首
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

到此為止揀得幾好
再好好過日子

首歌hit到
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

唱徐浩作嘅過路人

唱徐浩作嘅過路人
LLLC 發表於 2020-5-2 23:00

佢好似真心鍾意呢首多d, 有得揀都係唱呢首
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

希望碎雅有獨唱一首
帥小寶` 發表於 2020-5-2 22:58

有啵!!

散咗都唔唱星夢啲歌
抵俾人打壓
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

突然諗到如果tvb要錄播,啱好可以cut走許廷鏗姜濤盧瀚霆成part

個中醫咩事啊 番大陸啦
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

賓妹出場了

賓妹快d出歌啦
打低零分攞十大
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

賓妹快d出歌啦
打低零分攞十大
cymusic 發表於 2020-5-2 23:08

佢間公司無力

超一線一首,一線兩首,二線三首
lu12 發表於 2020-5-2 22:11

咁唱得半首嗰D叫咩?

可以mute一陣耳根清淨

暫時可以停一陣live
廢事聽到讓愛高飛
再將我相信的如煙火般綻放

咁唱得半首嗰D叫咩?
kenny1102 發表於 2020-5-2 23:11

只要獨自唱過都當一首

賓妹快d出歌啦
打低零分攞十大
cymusic 發表於 2020-5-2 23:08

GIN:你 敢?

愛国歌手堆哂係頭同尾

一個拉牛上樹
一個高音飄到
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

兩位天后一頭一尾

一個拉牛上樹
一個高音飄到
JayantL 發表於 2020-5-2 23:19

汪呀姐上身

汪呀姐上身
kenny1102 發表於 2020-5-2 23:21

又可以去多功能阿婆瘋狂恥笑

又可以去多功能阿婆瘋狂恥笑
JayantL 發表於 2020-5-2 23:22

等睇人剪啲好笑片

成首歌都好難聽
聽番be true 算

係咪送俾fans聽LOL

最好的債!

唱最好的債喎

最好的債

係咪送俾fans聽LOL
JayantL 發表於 2020-5-2 23:26

硬係覺得佢講啲嘢意有所指咁
係咪佢本人都睇咗多功能阿婆

最好的債

債仔
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

無諗過唱呢首
聽番佢講咩先

楊千嬅我愛你

怎麼我們會到此

呢個show真係暫時係今年最好睇、最有星味嘅一個show
TBB嗰啲真係算吧啦

hihi 發表於 2020-5-2 23:27

丁生做得PR應該都冇得唔睇

BTW
債仔唱到pat嘢咁點挽回到fans呀

那些黨派

好難聽

最好的債都唱得幾難聽下
佢啲分句勁怪
係咪喺christine 到學到啲新唱功?

29首有5首
004  青春頌 - 許廷鏗
017  高山低谷 - 林奕匡
040  別來無恙 - 陳柏宇
043  最好的債 - 楊千嬅
053  到此為止 - 連詩雅

呢個show真係暫時係今年最好睇、最有星味嘅一個show
TBB嗰啲真係算吧啦
森姆@結論 發表於 2020-5-2 23:28

如果唔系有許廷鏗姜濤盧瀚霆,tvb今晚絕對直播啦

揀歌揀得好,擺明係意有所指,聽埋佢講嘅嘢就明晒。

佢回歸ig 篇文已暗示咗佢睇咗多功能呀婆啦

最好的債都唱得幾難聽下
佢啲分句勁怪
係咪喺christine 到學到啲新唱功?
放空 發表於 2020-5-2 23:30

唔係好夠氣,可能呢排冇工作冇乜練,啲句尾唱得唔係好穩。

鑽石贊助人 姜濤香港後援會
AL fans club去咗邊
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

lu12 發表於 2020-5-2 23:31

人地姜濤fans club都做到鑽石贊助人, 去tvb轉播要請幾多人先搵到呢條數

lu12 發表於 2020-5-2 23:31

有冇諗過就係因為冇預TVB所以先會請viutv人呢
今晚大部份歌手
而家TVB搞show根本請唔郁

人地姜濤fans club都做到鑽石贊助人, 去tvb轉播要請幾多人先搵到呢條數 ...
kevinlai1621 發表於 2020-5-2 23:34

咁搞法好快歡樂滿東華應該都要轉台做

楊千嬋都起碼唱1.5首
點解祖祖唱得一首:(

咁搞法好快歡樂滿東華應該都要轉台做
JayantL 發表於 2020-5-2 23:38

而家上得viu嘅歌手都係大牌
唯一係無mc撐場

有冇諗過就係因為冇預TVB所以先會請viutv人呢
今晚大部份歌手
而家TVB搞show根本請唔郁 ...
JayantL 發表於 2020-5-2 23:35

安坐家中點會請唔郁

嬋嬋唱最好的債比班前粉聽
好小氣
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!