返回列表 發帖
派對動物

枝咪咁拉都收到音
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

有事發生live冇Cher b
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

有事發生live冇Cher b
cymusic 發表於 2021-1-10 21:51

夾硬變solo 係咩玩法

黐線 裸泳都出埋

大大個screen show 歌詞

黐線 裸泳都出埋
jasonng 發表於 2021-1-10 21:55
今晚堆歌好正
可惜tune得太勁
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

陳蕾唱到派對動物首歌好型好有edge

係咪冇多謝美丁
week16

今晚堆歌好正
可惜tune得太勁
cymusic 發表於 2021-1-10 21:56

真係過咗火
冇乜live嘅感覺

呢類快歌原來都幾啱豹

係咪冇多謝美丁
b01091018 發表於 2021-1-10 22:01

有提佢呀

不過真係唔似live 咁

今晚堆歌好正
可惜tune得太勁

唔關tune事
聽得出係佢哋開好大backing vocal
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

唔關tune事
聽得出係佢哋開好大backing vocal
JayantL 發表於 2021-1-10 22:21
好似播緊CD咁

Miss SG

最尾整首給自己的信算唔算反高潮

死啦我覺得Sukie 把聲好聽d

Avex 旗下歌手出現鳥
week16

嘩女金蕾唱炎

嘩 不如唱我有權投喇

SG 其他三位成員去咗邊
再將我相信的如煙火般綻放

今晚堆歌好正
可惜tune得太勁

真係聽唔出係LIVE

派對動物豹哥版好正

得返兩個人,visual 上 Cher 同Aka 好唔夾

想聽多次Maggie唱傾城

傅佩嘉好好聽

好耐都無見過谷祖琳

滅刃之鬼

好耐都無見過谷祖琳
kwanie 發表於 2021-1-17 21:41

佢d眼神好游離 好唔自然咁

我有權投

索尼商業垃圾
week16

六壯士 我有權投

下集有mami

下一集不得了
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

傅佩嘉車婉婉咁似樣嘅

今集好正
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

Just Carry Lam
week16

Just carry on 6號好過原唱

吊打siri lam

如果6號搵埋Serrini 合唱just carry on 就超正

just carry on好聽到呢
原唱收皮未
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

Terence Lam who?

等mami再出場

幻愛好聽到
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

aka 泳裝呢

Feeeeeeee
點解唔上集Feeeeeeee左佢
week16

Feeeeeeee
點解唔上集Feeeeeeee左佢