返回列表 發帖
阿嬌抹不開陰影,祗可以說性格使然,她應該好難找到伴侶

男方IG回應
Garfield 發表於 2020-5-8 17:36

就咁睇IG, 男方真的是一位好男人, 除了好錫阿嬌外, 還會保護她, 希望他快些忘記不快,重新投入另一段愛情.

男嘅都唔見得好人
講晒啲嘢出嚟
又話嬌結婚前已經後悔
好似營造到佢有錯咁 ...
hihi 發表於 2020-5-8 18:24

有什麼問題? 有結婚恐懼症, 男方說同她一齊渡過, 這才是好男人.

個阿嬌都衰喎 自己 搵錢多過條仔 但婚禮開支 一蚊都唔肯出
     搞到條仔經濟壓力大 呢啲女人 早飛 ...
洗衣王國130 發表於 2020-5-8 17:59

男人肯承擔是好事.

阿嬌老公好靚仔

傻的嗎?要搵人過人世梗係搵個穩陣嘅~佢呢D擺到明食女無數嘅送都唔好要啦,又唔係搵sp ...
SugarFree 發表於 2020-5-8 18:52

女方年紀大過男方是主要問題, 新聞提及男方經常小問題吵架, 女方覺得有湊 仔/弟弟感覺...

男方在文章出了一句她不愛我 ,送首歌給他聽原來她不夠愛我新鮮出爐remix 版

如果真係好似男方咁講,女方一結完就後悔...
咁阿嬌係呢18個月入面仲肯打本俾男方開醫美診所...幫男方再上 ...
rfv123 發表於 2020-5-11 10:21

男方是向借貸公司借錢, 阿嬌無出過錢, 祗是幫他剪綵.

咁都可以tag到坤哥
kaman921 發表於 2020-5-11 11:46

坤gor 又咁啱食正出了原來她不夠愛我remix 版

岩岩開既時候就係話無出過錢又唔可以代言
但係之前有次節目佢自己講阿嬌錢銀上有幫忙 ...
rfv123 發表於 2020-5-11 15:12

節目是真人騷, 兩位都是收錢做騷..

咁可能係代表男方借咗財務錢然後阿嬌幫佢還財務
最近明顯英皇又要保護阿嬌寫衰賴生,其實賴生第一日 ...
Serendipity 發表於 2020-5-12 02:17

問題是男方財務上有壓力, 但阿嬌還是用男方的附屬咭買袋爆咭數..