返回列表 發帖

鄭欣宜 Pat Pat 好翹 拒同許廷鏗交配:驚下一代好醜樣

適逢母親節,欣宜坦言想念離世母親:「一定會,但依家以唔同方式懷念。我用唔同嘅角度去過呢個母親節,事關自己最好嘅朋友生咗個仔,我覺呢個契仔好似我。BB依家開始識得爬,Pat Pat好翹,哈哈!(鈎起你考慮做媽媽?)好事嚟,不過暫時未有對象,不如你哋(記者)介紹畀我。(許廷鏗囉。)我唔可以同佢交配,事關玩過個app,我哋嘅下一代會好醜樣,淨係個鼻已經佔咗成塊面70%。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20200510/bkn-20200510173937756-0510_00862_001.html

好想嘔

(設計對白)0鏗:Patpat翹我都鍾意,不過女人就⋯⋯

咁都真係好friend先講得出~

(設計對白)0鏗:Patpat翹我都鍾意,不過女人就⋯⋯
samxdxd 發表於 2020-5-14 20:24

佢想自己patpat翹啲

仲咩呢排咁多鏗鏗新聞
再將我相信的如煙火般綻放

仲咩呢排咁多鏗鏗新聞
kaman921 發表於 2020-5-14 20:53

個個post都係 samxdxd

同0鏗交配要用碌假9

真係好好姊妹
應該經常pillow talk pillow fight果隻

設計對白:”Hey sis u talked too much
U such a little bitch !”

有冇諗過樣衰係欣宜自己問題唔係0鏗問題。。。

回復 8# Lewis

話唔定佢會鍾意
舞來舞去 不日內開始錄音。

個個post都係 samxdxd
hehehaha 發表於 2020-5-14 21:00

積極跟進0鏗感情生活

同0鏗交配要用碌假9
Lewis 發表於 2020-5-14 21:08

點解???

感覺上
零鏗會著欣宜堆靚衫,之後叫欣宜spank佢

開頭看錯以為“事關玩過個 app", 係指玩 hehe 交配 app

Joyce幾搞笑 LOL

其實, 交配又唔一定會有下一代, 得閑炒下飯, 打返場友誼波都唔錯
FIGHT for 陳柏宇

其實, 交配又唔一定會有下一代, 得閑炒下飯, 打返場友誼波都唔錯
~蛋撻~ 發表於 2020-5-15 13:14

黑白配。。

佢想自己patpat翹啲
WZA111 發表於 2020-5-14 20:46

有咩用???

許廷鏗係同欣宜d whatsapp chap,私底下會講slay queen,好gay
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

許廷鏗係同欣宜d whatsapp chap,私底下會講slay queen,好gay
cathay1996 發表於 2020-5-15 14:08

咩叫whatsapp chap?

~蛋撻~ 發表於 2020-5-15 13:14

鏗鏗是gay 的 他是我的 欣宜撒退 !
講個笑話比你聽: 泳兒攞女金

佢同欣宜好似每星期都見三四次咁