返回列表 發帖

俾個like唱片封面個攝影師 幾識就角度黎影

#角度的重要性
#辛苦晒

hidden track形式收錄?
阻住 發表於 2020-5-20 12:52

memories有少少DJ King Remix

真係有DJ KING Remix
小伙子. 發表於 2020-5-20 12:47

hidden track形式收錄?

真係有DJ KING Remix

黃藍各一

中意藍色
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Yo, this is a contender for worst album of the year.

麻煩D唱片公司睇下,一個靚既唱片封套應該要點影點做
rfv123 發表於 2020-5-20 11:37

簡單就是美
不過都係要係乾乾淨淨靚仔至得嘅
怪形怪相要扮偶像嘅耳環怪 可能就唔太適合嘅種design囉
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

麻煩D唱片公司睇下,一個靚既唱片封套應該要點影點做

留名睇眾 CM 醜會員搶購 100 隻為求謙 B 一笑

(通常靚個啲都係佢嘅 Haters)

今日叱咤有訪問?
要聽下先
liebe 發表於 2020-5-20 09:40

今日同聽日都有

謙b想加入Mirror?

今日叱咤有訪問?
要聽下先

竟然冇佢首career best: MAROON
唔買了咁
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

好似

橙色靚 d
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

買一百隻墊檯
RVHOCPC 發表於 2020-5-19 20:40

你張檯好大
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

BAG'S A-SIDE AWARDS 2020 年度專輯大獎 confirmed.

梗係要買哂兩個封面
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

出一個封面我都會考慮買,依家出兩個我覺得佢有d呃人買lol,仲要微博琴日問人有冇必要出實體我仲好認真咁復 ...
teennum1 發表於 2020-5-19 07:30 PM

好想知你復咗咩
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

01.  after the party - 曲:林家謙
    離開群體派對,說完再見,一個人坐上地鐵。

yum家謙 ...
hinz 發表於 2020-5-19 11:12 PM

原來同小豬玩
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

哇竟然出碟啦   又係限量發售

cm男神出碟了
rich謙

yum家謙
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

兩個COVER都好靚
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

OMG 謙隻碟有2個唔同嘅cover 都係唔差嘅

說明 from Mini Shop

大調中的小調。小調中的大調。
在音樂的放大鏡下,發現微小的失落與感動。
2020年5月 ...
boy4dudes 發表於 2020-5-19 22:45

好期待d純音樂

說明 from Mini Shop

大調中的小調。小調中的大調。
在音樂的放大鏡下,發現微小的失落與感動。
2020年5月22日面世 , 限量發售

Track List:
02. 一人之境 - 曲 / 詞:林家謙
    一個人的孤獨但不寂寞,一個人的寂寞但自由。
03. memories - 曲:林家謙
   回憶如雪花雪片,覆蓋思路的時候,我們如何選擇回憶的姿勢?
04. 下一位前度 - 曲:澤日生 / 林家謙  詞:林夕
    每個人都在愛裡扮演愛情賦予我們的角色,沒有最愛,永遠只能更愛。
05. 拼命無恙 - 曲:林家謙  詞:林夕
   勉強無恙,拼命向上,要努力忘記還是安心記得,我們才更自在?
06. regression - 曲:林家謙
   抽離往事之後,終需回歸自我。
07. 聽風 - 曲 / 詞:林家謙
   鋼琴聲悠揚傳來,思緒終會隨風而逝,暫時讓生活裡的小確幸與小確喪如風聲漸遠。
08. just carry on - 曲 / 詞:林家謙
   讓一切感覺近乎平淡地舖展開來,跟著水流,遠或近,深與淺都自由漂流。
09. another day - 曲:林家謙
   夜了。我跟自己說辛苦了,tomorrow is another day。

明明係橙色
Garfield 發表於 2020-5-19 22:23

暗黃黎

明明係橙色

CM聯頒大獎專輯獎 is reserved

黃絲買黃色
藍絲買藍色
中立要買哂兩隻色

黃碟好似AK

好意外 好多個訪問都話唔會出碟...
希望佢會解釋下

藍碟個樣靚d 但整體又比較鍾意黃碟 ...
liebe 發表於 2020-5-19 20:57

黃碟個樣怪怪地
Btw唔知係邊間公司發行呢?

好意外 好多個訪問都話唔會出碟...
希望佢會解釋下

藍碟個樣靚d 但整體又比較鍾意黃碟

會買藍色cover

買一百隻墊檯

家謙出碟喎
唔買點對得住自己
Support!!!!

要買晒2個封面 希望個限量唔會真係少到買唔到啦
如果戴埋眼鏡就正

買!買哂兩個封面!

CM要瘋狂了

出一個封面我都會考慮買,依家出兩個我覺得佢有d呃人買lol,仲要微博琴日問人有冇必要出實體我仲好認真咁復左佢,嘥氣,有d失望。

橙色封面靚啲!

CM 年度至尊大碟