返回列表 發帖
邊間有poster
kklaw 發表於 2020-5-22 17:07

CD倉有~ 兩個版都買左
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

買左兩隻喇 唔該晒
kklaw 發表於 2020-5-22 20:36

不客氣!希望快啲賣晒~

可以出2nd version
收錄:矛盾一生/ 平安夜/ 可惜你是個人/ 潛水 demo
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

呢張正到失禁唔會唔會用嚟出第二版
Frankiekiekie 發表於 2020-5-23 09:43

天空 Music 好似話就快賣晒,要求加印

Alfred也買咗兩張

經過幾日幾夜既思量,最後都因為種種因素決定唔加印了,你買到的就是你的了。多謝支持。
#真限量
#請好好保存
#十年後揸住相認
#少量流於市面既碟請唔好同我爭
#大舖似乎清晒
#majorinminor

Source: 美  Facebook
———————————
美會員要把握最後機會了

好感恩買到謙謙處男作
星夢情真 發表於 2020-6-3 20:19

禮禮好似話售罄了

我也慶幸買了各一張

推到咁出
Major in Minor and The Rest of It - 林家謙 (2CD)

TrackList:
CD1
01. after the party
02. ...
hehehaha 發表於 2020-5-25 20:17

應該出2nd version:

Bonus CD:
- 特倫斯夢遊仙境
- 隔離(合唱版)
- 平安夜 (Demo)
.......

唔係話下隻碟已經定好係Minor in Major?
PEACH 發表於 2020-10-3 03:40

琪待陸續有新歌推出