返回列表 發帖

[Jun/1/2020] 光 - 謝雅兒 (EP)

歌手:謝雅兒
唱片名稱:光
唱片封面:

推出日期:2020/06/01
唱片類型:EP

TrackList:
CD
01. 別愛我
02. 光
03. 那片海

附加資料:
終於、終於、終於我的第一張EP公開發售了,由今天開始到6月7日,在我的FB商店內都可以$70購買(原價$90),並已包括郵費。
https://www.facebook.com/commerce/products/3881368708601948/ 6月8日開始之後以正價發售了,大家亦可以到CD Warehouse購買。
(我專頁的 “商店“內,選擇EP,然後輸入數量)
EP收錄了三首歌曲,分別是《別愛我》、《光》及《那片海》,除了有我的親筆簽名外,還附有三張別愛我MV的明信片。

source : 謝雅兒 FB
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

今日係始創cdw見到6月8日開始之後
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

以為係80年代嘅唱片復刻

乜水
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

乜水
cathay1996 發表於 2020-6-6 02:32

今年新人
1月到依家已經派咗三首歌
不能回家、別愛我、光
多啲留意啲新歌新歌手啦

最近先發現睇《未來還未來》嗰陣已經聽過佢唱歌
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

又係兒系歌手,應該受cm喜愛

又係兒系歌手,應該受cm喜樂
Garfield 發表於 2020-6-6 16:22

喜歡祖兒多d
希望佢hit歌多過連詩雅
人氣勁過謝安琪
拎獎多過容祖兒

又係兒系歌手,應該受cm喜樂
Garfield 發表於 2020-6-6 16:22

謝姓女歌手
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

week13

謝姓女歌手
JayantL 發表於 2020-6-6 16:46

愛雅
week13

暫時都覺得ok好聽wor

乜水
cathay1996 發表於 2020-6-6 02:32

我建議你少說點無用的說話

b01091018 發表於 2020-6-6 23:02
佢有讀我名同覆cm
愛雅
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

但隻碟設計勁差
街客根本買唔落
完全無tracklist
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

未聽過