返回列表 發帖

903晴朗就辱同風波致歉

噚日朝早有無人有聽?
903又有人要人頭落地?
大家都講下有乜睇法

成個月就係冇聽琴日一集
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

成個月就係冇聽琴日一集
b01091018 發表於 2020-6-19 18:05

有無link聽返?無買佢重温
我無聽評鑑唔到到底佢係咪過分

有無link聽返?無買佢重温
我無聽評鑑唔到到底佢係咪過分
kenneth 發表於 2020-6-19 18:08

佢地搵左個人 扮N號房受害者, 但係講笑甘講佢點比人要脅, 之前係FB仲拍左段片
其實係得D 仲有性別stereotype既人, 先會覺得好笑既
不過道左歉就算啦

要拎N號房黎攪笑咁可悲
有冇咁唔sensitive...

今朝晴朗三子都有喺節目道歉 不過又俾人插態度輕佻

佢地搵左個人 扮N號房受害者, 但係講笑甘講佢點比人要脅, 之前係FB仲拍左段片
其實係得D 仲有性別stereo ...
people 發表於 2020-6-19 22:45

有無人有留底plzzz???
點解無人畀我睇? 我覺得會好睇
其實根本件事大把gay自己笑埋一份
搞特殊無乜意思

回復 7# kenneth

因為好多人鍾意睇人撲街笑餐死。
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復  kenneth

因為好多人鍾意睇人撲街笑餐死。
黃家正 發表於 2020-6-20 01:03

睇字眼上唔覺得辱同
至於係咪辱性工作者? 我可以話自古以來一直都係無變過

哦.. 星期二 9 半玩 german 個段..
week17

哦.. 星期二 9 半玩 german 個段..
b01091018 發表於 2020-6-20 01:16

你有重温? 唔係下咗架咩?

如果受害者係女人,佢仲會唔會攞來講笑
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

你有重温? 唔係下咗架咩?
kenneth 發表於 2020-6-20 01:25

直播有聽ga ma
下左架係真
week17