返回列表 發帖
“在一瞬間 有一百萬個可能
該向前走 或者繼續等?”

揀嘅呢首作品一方面呼應到今個星期,試驗性質嘅第0期 ...
kenneth 發表於 2020-6-22 00:00

恭喜呢位會員踏出第一步
雖然我唔係壇主,只係一位小小既榜主

WYTV Music Chart 2020

冠軍歌巡禮
Week 01-13: 年末感恩 / 鐵蘭花 / 心之書 / 我們的基因 / 漫長 / 相信 ...
kevinlai1621 發表於 2020-6-25 21:51

自我感覺還好 (2018)

BARF!

Billboard Plugged 10 Week 26
RK LW SONGS   SINGERS        TREND
01 05 天生二品   陳凱詠        10>4>9>5>1
02 ...
RVHOCPC 發表於 2020-6-26 16:24

好 indie

支持indie一姐嘅最新作品 小謊言
RVHOCPC 發表於 2020-6-26 18:29

支持 indie一姐嘅最新作品 說到愛

#respect
我個榜好似好耐無國語歌 恭喜方大同
RVHOCPC 發表於 2020-6-26 20:49

容祖兒首第一百個我有冇上榜

Trend: 14>XX
Total AP: 7
反而說到愛無上過 會考慮下ne
RVHOCPC 發表於 2020-6-26 23:24

希望說到愛正榜 3 weeks no.1

QUAN’s C-CHART 2020 Week 26

冠軍歌:人話 / 彼個所在 / fly / 厭世臉 / 告別 / Ophelia / 愛斯基摩人之 ...
weiquan 發表於 2020-6-27 00:01

今星期冠軍歌相當高質

2020 Kelv's 摯愛十大 第26周

金都 - 鄧麗欣 第5首冠軍歌
本年度冠軍歌
第1季:Walk on Water | 喘息空間  ...
kel_kelvin 發表於 2020-6-27 11:22

若有若無

初音/末日快車/荒廢之綠洲/若世界在明日結束/漫長/相信一切是最好的安排/Diamond Mine/我在陽台上看你/未知 ...
Yan 發表於 2020-6-22 22:30

JF 走勢勁到傻

LIVESONG CHART 2020 – WEEK 26

彼個所在 / 漫長 / 相信一切是最好的安排 / 未知道 / 莫名哀傷 / 彼個所 ...
賴爽 發表於 2020-6-22 08:48

第十位 out pls

Long's Music Picks 2020 WEEK 26

2020 冠軍歌:

Week 01 - Week 13 : 心之書 / 平安夜 / 末日快車  ...
WZA111 發表於 2020-6-27 21:41

首撐驚歌一人之警終於壽終正寢
感恩

SugarFree Weekly Music Chart 2020

SugarFree留痕經典10年前
SugarFree 發表於 2020-6-27 17:48

黑夢上耐啲 please
值十大

Jayant Music Chart 2020

第 26 週冠軍歌:
Jace Chan - 天生二品
作曲:馮翰銘 / hirsk / 陳凱詠
填詞:鍾 ...
JayantL 發表於 2020-6-27 23:16

專登放 Serrini 同一峰一齊架?

年度冠軍歌列表:
Season 1  Two At a Time / Reflection / 初音 / 我們的基因 / 人話 / 頭頂有角 / 末日快 ...
jasonng 發表於 2020-6-28 09:49

天生二品要冠了