返回列表 發帖
容祖兒鬼有拍片撐警
616.1314 發表於 2020-7-4 13:38

《人民日報》昨日出招打香港牌,以46位香港藝人游說香港人,主題是香港加油、止暴制亂、重建香港之類,除成龍、王祖藍、陳小春這些鐵膽,亦見容祖兒,她在片中說:「香港是我家,建設靠我哋大家。」今日容祖兒死忠King Jer亦有在其專頁講起這條宣傳片,形容祖兒是「祖國兒女」,又說:「網民看畢均指出現肉麻、不安及嘔心等症狀。」網民見狀驚訝表示「估唔到瓊姐有同Joey割席嘅一日。」、「瓊姐居然割席!」等,而King Jer亦忍痛承認:「割,但請尊重我唔會碎碟。」
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

《人民日報》昨日出招打香港牌,以46位香港藝人游說香港人,主題是香港加油、止暴制亂、重建香港之 ...
fifty1205 發表於 2020-7-4 20:27

係撐斬人聯
再將我相信的如煙火般綻放

唔知警嫂割完佢叔仔未
JasOh103 發表於 2020-7-4 18:43

請留意 警嫂只係 無表態 亦無奶共 同 容天后完全兩回事
     容天后 拍埋片 叫人上年區選投建制
        警嫂只係 索性唔表態咋 點似容天后 被公司 迫 支持 國安法
講個笑話比你聽: 泳兒攞女金

《人民日報》昨日出招打香港牌,以46位香港藝人游說香港人,主題是香港加油、止暴制亂、重建香港之 ...
fifty1205 發表於 2020-7-4 20:27

明明呢條片就係祖兒用燈力令民X聯區議會選舉潰敗
完全唔關撐警事 lor homo!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

最好叫佢地定居埋系中國啦 禁先系愛國真表現

搬屋

明明呢條片就係祖兒用燈力令民X聯區議會選舉潰敗
完全唔關撐警事 lor homo! ...
616.1314 發表於 2020-7-4 23:48

算啦 honey 唔好盲撐 容祖兒 喇
      容祖國 奶共 奶到上 天花板啦
          你都醒下啦 !

算啦 honey 唔好盲撐 容祖兒 喇
      容祖國 奶共 奶到上 天花板啦
          你都醒下啦 ! ...
洗衣王國130 發表於 2020-7-5 07:31

你叫心姐快d 出歌同演唱會碟喇
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

最好叫佢地定居埋系中國啦 禁先系愛國真表現
goodles 發表於 2020-7-5 00:24

Exactly
呢個真!

明天會更好

你叫心姐快d 出歌同演唱會碟喇
616.1314 發表於 2020-7-5 15:09

聽日 心姐 咪出歌囉 唔知 容天后 今年 係咪摺埋 ?
     定放棄廣東話歌市場 索性做大灣區 天后 所以要奶共 ?

喜歡祖兒

希望美祖快d出國語歌,除左挑戰中國台北金曲歌后,仲可以做埋大灣區歌后

以前別人時常說陳慧琳是香港最後一個天后,我就覺得怎樣都應該計埋楊千嬅and容祖儿。由舊年開始,我正是宣布我的意向是kelly是最後一個天后。就算再有天后,都會是警嫂電單車或者小明,都唔輪到人瑞祖國女兒,呢兩件八婆去做大中華膠天后啦

喜歡祖兒
快些上國內擁抱十億中國人,成為中國天后.....

以前別人時常說陳慧琳是香港最後一個天后,我就覺得怎樣都應該計埋楊千嬅and容祖儿。由舊年開始,我正是宣 ...
schoe 發表於 2020-7-6 02:21

永遠支持美心天后陳慧琳

以前別人時常說陳慧琳是香港最後一個天后,我就覺得怎樣都應該計埋楊千嬅and容祖儿。由舊年開始,我正是宣 ...

美心 不了
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

邊度常說瘦文呢
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

咩最後一個天后呀
Serrini = new diva!