返回列表 發帖
祝完香港先祝祖国,仲有跳針咁祝幾次驚死燈唔死咁
呢個應該係暗黃祖自己打 ...
阻住 發表於 2020-7-2 15:31

明明奶共 仲話佢暗黃 同共產黨一樣咁無恥
講個笑話比你聽: 泳兒攞女金

clarify下,  雖然果句有啲發悔氣
但其實主要想同仍然堅持容祖國係藍嘅人聽

出左嚟做野幾年
就更發現個 ...
CunninG 發表於 2020-7-3 07:47

嘩 聽你咁講 容祖兒好委屈喎 ?
        咁又係 唔奶共 又點繼續搵錢呢 ?

你唔好屈我
我話我明白有啲事係身不由己

我只係比多個思考角度大家
你唔認同咪唔諒解佢囉
唔鍾意咪 ...
CunninG 發表於 2020-7-4 12:44

樓下另一位間接幫我答左你
    你自己反省下啦
     仲屈我同共產黨一樣
       只要唔同意你 就同共黨一樣
         其實你仲似共黨

留言笑死我
歸根究柢咪又係太鍾意所以唔想割
自己delusively搵藉口又咩理解佢點解咁做
依啲野收返埋嚟安慰 ...
cy_lee96 發表於 2020-7-4 12:49

容粉話 容祖兒身不由己喎 !
          如果連容都要被迫奶共
           咁全香港99% 歌手 都大條道理去奶
              搵食姐 犯法呀 ?!

唔知警嫂割完佢叔仔未
JasOh103 發表於 2020-7-4 18:43

請留意 警嫂只係 無表態 亦無奶共 同 容天后完全兩回事
     容天后 拍埋片 叫人上年區選投建制
        警嫂只係 索性唔表態咋 點似容天后 被公司 迫 支持 國安法

明明呢條片就係祖兒用燈力令民X聯區議會選舉潰敗
完全唔關撐警事 lor homo! ...
616.1314 發表於 2020-7-4 23:48

算啦 honey 唔好盲撐 容祖兒 喇
      容祖國 奶共 奶到上 天花板啦
          你都醒下啦 !

你叫心姐快d 出歌同演唱會碟喇
616.1314 發表於 2020-7-5 15:09

聽日 心姐 咪出歌囉 唔知 容天后 今年 係咪摺埋 ?
     定放棄廣東話歌市場 索性做大灣區 天后 所以要奶共 ?