返回列表 發帖
大家覺得 陳家樂 VS 劉俊謙 邊個正D?

樣 - 樂
年齡 - 謙
身型 - 謙
演技 - 差唔多?
魅力 - 謙

整體其實 ...
Hanson 發表於 2020-7-6 17:49

陳家樂都冇邊部戲可以拎得出手嘅

我一路睇都以為個結局係咁
HOTMAN 發表於 2020-7-8 22:43

鮑姐著住欣欣件衫喺輕鐵站俾發咗癲嘅謙B打到入醫院嗰幕睇到我哭了
DM多仔多到覆唔哂

#我不介意 #你呢
b01091018 發表於 2020-7-8 08:20

鮑姐擺明正過蔡思韵好多
DM多仔多到覆唔哂

禮拜六入屯門謝票
已confirm 4:30pm 蛋戲院 5:45pm StageE
懷疑12:10pm 巴倫紐 2:40pm 凱都 都係

禮拜六入屯門謝票
已confirm 4:30pm 蛋戲院 5:45pm StageE
懷疑12:10pm 巴倫紐 2:40pm 凱都 都係 ...
阻住 發表於 2020-7-8 22:59

呢套戲應該令佢地兩個多咗好多屯門fans
我上星期喺蛋戲院睇
啲人成場都細細聲認屯門啲景
好好笑
DM多仔多到覆唔哂

大家覺得 陳家樂 VS 劉俊謙 邊個正D?

樣 - 樂
年齡 - 謙
身型 - 謙
演技 - 差唔多?
魅力 - 謙

整體其實差唔多 ...
Hanson 發表於 2020-7-6 17:49

sorry 我一定ALL IN 劉俊謙
陳家樂邊忽值得追睇?樣膠>無演技>以為自己靚仔但唔覺有任何魅力
劉俊謙靚仔>親民派>睇VIUTV睇到佢係有啲演技,未睇套電影,教束有演技,2月29好鬼型
反正年紀差唔多

陳家樂都冇邊部戲可以拎得出手嘅
小伙子. 發表於 2020-7-8 22:54

幸運是我其實幾好,但之後無以為繼

只為佢塊肌去睇

只為佢塊肌去睇
goodles 發表於 2020-7-10 16:56

露得多唔多?
舞來舞去 不日內開始錄音。

sorry 我一定ALL IN 劉俊謙
陳家樂邊忽值得追睇?樣膠>無演技>以為自己靚仔但唔覺有任何魅力
劉 ...
amy 發表於 2020-7-10 00:38

走啦陳家樂
淨係諗起佢喺公司記者面前扮喊扮可憐
做新聞做得咁肉酸
啲戲又屎
抵佢撈極都咁霉

好恐怖
原來CM咁多余臭凝fans
佢演唱會一定爆滿之餘仲會有黃牛飛
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

呢套戲應該令佢地兩個多咗好多屯門fans
我上星期喺蛋戲院睇
啲人成場都細細聲認屯門啲景
好 ...
mosesming 發表於 2020-7-8 23:01

牛牛你好
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

好恐怖
原來CM咁多余臭凝fans
佢演唱會一定爆滿之餘仲會有黃牛飛
JasOh103 發表於 2020-7-11 16:09

唔鍾意陳家樂就係余香凝fans?
我欣賞你思路牙

佢上次扮可憐over晒啦

47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

我欣賞你思路牙

佢上次扮可憐over晒啦 ...
cy_lee96 發表於 2020-7-11 22:49

我兩個都鍾意喎 點算?
不過陳家樂紅咗之後好似有啲變質
個形象冇咁乖 同埋把聲冇以前咁好聽

我欣賞你思路牙

佢上次扮可憐over晒啦 ...
cy_lee96 發表於 2020-7-11 22:49
上次係over晒,但佢真係鈣靚仔哇

anyway恭喜男神謙800萬票房
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

睇其他討論區,幻愛變幻滅
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

我好cheap㗎!為咗利益我同邊個都得㗎!
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

想睇第二次都無機會。。。
我好cheap㗎!為咗利益我同邊個都得㗎!
HOTMAN 發表於 2020-7-17 12:57

多謝今年曾經同我有關...發生過關係既所有人!係!佢地每一每一個人既力量都令我既...路...行得更加...舒服!
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

想睇第二次都無機會。。。

多謝今年曾經同我有關...發生過關係既所有人!係!佢地每一每一個人既力量 ...
on07111 發表於 2020-7-17 13:46

好快開返啦 唔好灰
上次經驗舊片有片約未完會上返㗎

我唔信會開返,只會不停加七日

宜家除左返工放工,乜都暫停

回復 66# kenneth

家樂上do姐有問題真係好pure好true好好笑容。
    聽日do姐有嘉賓mi Sa,即係 聖荷西謀殺案本来計畫暑假上,所以做下宣傳?
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復  kenneth

家樂上do姐有問題真係好pure好true好好笑容。
    聽日do姐有嘉賓mi Sa,即係 聖荷西 ...
黃家正 發表於 2020-7-23 00:27

乖仔形象
雖然消逝ing

回復  kenneth

家樂上do姐有問題真係好pure好true好好笑容
    聽日do姐有嘉賓mi Sa,即係 聖荷西 ...
黃家正 發表於 2020-7-23 00:27

Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧