返回列表 發帖

[Oct-Nov/2020] 梁漢文天天在家音樂會

梁漢文天天在家音樂會
演出日期:2020年10月31日至11月1日 (星期六至日)
演出時間:8:15PM
演出地點:紅磡香港體育館
票價﹕$780 / $580 / $380 / $100

2020年7月21日(星期二)銀聯優先訂票
2020年8月12日(星期三)於城市售票網公售公開發售

Source: 梁漢文fb
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

估$100霏係轉彎最尾果行

佢個樣想點
btw 唔知到時准唔准坐夠十成呢

天天在家(自high)音樂會

仲敢搞大型演唱會

仲敢搞大型演唱會
stephybest 發表於 6/7/2020 18:05
國安法令你令你令你令你感覺很安全喎

100蚊
幾多年前嘅價?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

估$100霏係轉彎最尾果行
阻住 發表於 2020-7-6 17:11

想知有無隔行坐?

嗰日去退AGA
排隊時都要隔好遠~~~
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

cm有人睇?

可能到時100蚊變免費
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

紅館開到咩

兜飛佬又準備開工喇……要錢唔要飛,散得幾多得幾多

唔樂觀

睇個演唱會名以為佢網上直播
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

睇標題以為佢大攪跨月演唱會

我愛廚房演唱會
梁漢文BigMan演唱會

點解似似D名都咁膠

$100
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

如果開得成100蚊我都想睇下
「微笑之中 接受還未有 答案。」

黃牛黨咁耐無開工 一開工就要幫手放跳樓霏 慘

發夢都估唔到會係佢第一個再上紅館..
BTW, 佢有冇做過D核突野奶共?

華星三寶之一,當年出道時候唱片公司用梁漢文提攜陳奕迅楊千嬅。但陳奕迅楊千嬅而家已經遠遠拋離梁漢文

睇佢YouTube啲減脂片
好似會操到好fit 如果係 梁漢文天天在家(全裸)音樂會
可能會多啲人睇

而家場館係唔係只放八成飛俾人買?
任我行 失憶蝴蝶

又爆過,希望最後會唔會Cancel la

睇佢YouTube啲減脂片
好似會操到好fit 如果係 梁漢文天天在家(全裸)音樂會
可能會多啲人睇 ...
wzx0825 發表於 2020-7-7 10:15 AM

唔好強姦我對眼啦
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

佢好似美女廚房之後就天天在家
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

係紅館開但叫音樂會
感覺好唔grand好cheap咁
之前有無人試過

梁漢文好勁
討論度高過Eason charity show

啋... 仲有三個月 睇下洗唔洗真係在家開

佢係咪藍絲

梁漢文好勁
timc524 發表於 2020-7-7 18:22

咗錄音室版佢never ever上過「浮誇」最後個高音
唔知佢紅啲乜
有乜值得討論?   

梁漢文好勁
timc524 發表於 2020-7-7 18:22

都未開post
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

呢個show應該開得成
大把吉位
完全符合social distancing
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

走hehe market?
憑咩開紅館?

依宜家個勢,改定在家音樂會都得了

梁柄係咪得罪咗倫伯

有3萬伙記連親屬會支持
驚西咩

721 梁漢文!!!

梁炳知唔知志雲係黃架

兩邊都不割ho yeah
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

新聞女郎已成禁歌

帥小寶` 發表於 2020-7-13 00:01

我又覺得踢場波唔代表啲咩
再將我相信的如煙火般綻放

我又覺得踢場波唔代表啲咩
kaman921 發表於 2020-7-13 16:04

可能梁炳成場波一直鉸剪腳鏟振美
所以先搞到麟伯完場要拉埋佢哋一齊影相扮frd如果唔係就要起訴梁炳襲警

最後會唔會變返big 4演唱會

最後變在家舉行天天在家演唱會

721!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

係咪暗黃?喺振美身邊做卧底?

藍絲不了

張Poster好嘔心

可惜唔係個個都咁諗
影張相就話人藍絲
咁食開美心、東海堂、星巴克、吉野家...不論男女老幼,都肯定清一 ...
cakeiii2000 發表於 2020-7-14 12:14

唔想講啦,廢事比某啲人話我咁幫佢做咩
你知架啦,呢度某啲人唔比人講架
唔通我食元氣壽司就係藍屍咩
再將我相信的如煙火般綻放