返回列表 發帖
多謝其餘24位投畀片單嘅會員支持zpecial做好音樂
學早天后話齋 希望一季季進步 下季第6位 到6季後就就第一位

恭喜mami!

原來CM咁多人鐘意一起一個人
SugarFree 發表於 2020-7-19 10:12
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

多謝其餘24位投畀片單嘅會員支持zpecial做好音樂
學早天后話齋 希望一季季進步 下季第6位 到6季後就就第一 ...
kenneth 發表於 2020-7-19 21:53

原來下季無得投片單
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

完全唔記得左入嚟睇
中左謙B同R&K
Anyway congrats Mami

投咗
11. Serrini - 網絡安全隱患
15. White Dimension - 黑夢
21. 李拾壹 - 在尋找什麼?
26. 陳凱詠 - 天生二品
31. 鄧麗欣 - 金都

繼續中一首

原來下季無得投片單
on07111 發表於 2020-7-19 22:23

寄望Zpecial快啲繼續出好歌得到全港九新界認同啦惟有

恭喜mami 恭喜謙B

b01091018 發表於 2020-7-19 22:23

大跌眼鏡

小巧爭少少

水刑物語上季25票今季24票
多謝各位支持
利申 今季冇投呢首 如果投埋就同上季一樣票數 lol
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

投咗
11. Serrini - 網絡安全隱患
15. White Dimension - 黑夢
21. 李拾壹 - 在尋找什麼?
26. 陳凱詠 - 天 ...
bagfgfcde 發表於 2020-7-19 22:25

我們很帥
網絡安全隱患
黑夢
我的片單

我四首中一首咋 不過幫到樹都算係咁

5首中3首
Jace 22票算唔錯了
Steven's Top 20 Collections Week 28
01  到時見 - 張蔓莎 feat. Lewsz
02  So Deep! - The Hertz
03  Not too close - Kayan9896

5首中2首
希望subyub有日可以出人頭地

I am not very surprised that I only got 1 in (Dear Jane) as the competition was really strong this round. I am surprised that the next one that was the closest was Alfred and not SoulJase. Each time I listen to 阿愁 I love it more. Too bad.

(I also voted for Janice and Michael, fyi.)

中咗第一同第三
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

估唔到咁少人投Error先中一首
我估錯這個世界得到教訓

恭喜恭喜