返回列表 發帖

[Nov/2020] 張敬軒 × 香港中樂團《盛樂》演唱會

張敬軒 × 香港中樂團《盛樂》演唱會
日期:2020年11月22-25日
時間:8:15PM
地點:香港伊利沙伯體育館
票價:$980 / $680 / $480

唔樂觀兩年都開唔到

咁嘅情況 好難開到
就算開到都唔一定畀坐晒d座位

其實好奇佢仲有幾多 fans 會去睇
識有個朋友對佢似割不割咁

雖然應該都開唔成

留名又開唔成
再將我相信的如煙火般綻放

可以keep住啲飛等出年
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

支持明荃同軒仔開
DM多仔多到覆唔哂

其實好奇佢仲有幾多 fans 會去睇
識有個朋友對佢似割不割咁

雖然應該都開唔成  ...
bagfgfcde 發表於 2020-7-18 21:57

近排唔係開咗官方fans club咩
點會冇fans

近排唔係開咗官方fans club咩
點會冇fans
timc524 發表於 2020-7-18 22:18

CM頭號軒粉入場!
你係咪有join到

就算開到都唔會係呢四場
因為呢四場係補場
除非有好多人退飛先會有得公售
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

就算開到都唔會係呢四場
因為呢四場係補場
除非有好多人退飛先會有得公售 ...
JayantL 發表於 2020-7-18 23:52

但Asiamiles都有得換飛,似乎都有唔少人退咗?

Serendipity 發表於 2020-7-19 01:36

唔奇啦
佢廣東咁多fans而家全部都過唔到嚟
仲有嗰啲本身買星期六但而家delay變咗星期一嘅 可能又走去退
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

其實伊館定紅館
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

影到似林家謙

Serendipity 發表於 2020-7-19 01:36

我一早退咗,錢多洗埋
「微笑之中 接受還未有 答案。」

2021先開啦

老實講而家呢個時勢想開得成需要唔少運氣 但開唔開得成都好,出下歌都得掛

翻黎廣州開

留名又開唔成
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

LM

睇黎有機會開得成
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

睇黎有機會開得成
lightupmylight 發表於 2020-9-16 16:17

坐得一半人昨哦…
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

eeg alexfung呢幾日係紅館... 唔知係咪睇定點搞
呢幾日經過英皇棟樓都仲見到有廣告
可能真係想開返
Week53
1. 陳宗澤 - 滴滴金 2. 陳蕾/岑寧兒 - 言之無物 3. 林家謙 - 記得 4. 雷同二友 - 讓時間變慢 5. 馮允謙 - Me and the Moon

睇黎有機會開得成
lightupmylight 發表於 2020-9-16 16:17

11月我估計應該可以做75%入座率

仲唔宣佈點樣開?

又可以入場大嗌林鄭收檔了

坐得一半人昨哦…
cathay1996 發表於 2020-9-16 17:03

可能分日夜場?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

可能分日夜場?
l00540 發表於 2020-9-22 14:07

可行喎!張生實肯,不過班樂手唔知得唔得。

可行喎!張生實肯,不過班樂手唔知得唔得。
Serendipity 發表於 2020-9-22 14:42

4場得1場係星期日

如果開到就好 希望陸陸續續都有show 可以現場開返

又可以入場大嗌林鄭收檔了
hehehaha 發表於 2020-9-22 01:14

同張敬軒一齊唱出黎

有林鄭祝福

有林鄭祝福
乐坛风云 發表於 2020-10-2 16:51

???下次fc咗先好寸人

有林鄭祝福
乐坛风云 發表於 2020-10-2 16:51

片呢? Cap 圖呢?
再將我相信的如煙火般綻放

佢ig story係咪即係開唔成?

轉做online啦
人人有得睇
楊生蝕少少當做善事囉

其實我都唔知佢想點
係咪全公司上下因為要幫祖祖爭傑青就尤得軒仔自生自滅?

Mani點做嘢架?!
都已經10月,一點交代都冇嘅!

英皇終於有消息喇!

2020年10月11日

鑒於近日新型冠狀病毒疫情反覆,主辦方將會密切留意疫情進展,如因疫情進一步惡化,演唱會逼不得已取消,主辦方將會盡快決定及於官方網站上作出公佈。

如疫情進一步改善,演唱會得以如期舉行,鑒於康樂及文化事務署於2020年9月23日公佈的康文署公共服務最新安排,限制了表演場地的入座人數,主辦方需要配合康文署規定,故會重新安排表演場地座位,為各持票觀眾安排換票或退票退款手續。

主辦方會密切留意新型冠狀病毒疫情進展並公佈最新安排,請各位留意主辦方官方網站及Facebook平台資訊。

英皇娛樂官方網站:eeg.zone
英皇娛樂Facebook平台:www.facebook.com/eegmusichk

轉做online啦
人人有得睇
楊生蝕少少當做善事囉
hehehaha 發表於 2020-10-2 23:14

Online都可以做售票既

Online都可以做售票既
PEACH 發表於 2020-10-11 16:10

支持online 售票方式,希望同kkbox 合作online 直播,kkbox 服務器應該好d...
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

頭條話美蛋準備加2-4場

一連四場《張敬軒 X 香港中樂團盛樂演唱會》,原定去年11月22日至25日在紅館舉行,受社運影響延至今年同月同日開鑼,所有門票都賣光,觀眾人數達到100%,如今在人數限制下,每場只能坐一半,據知,主辦機構英皇娛樂亦決定如常舉行,計畫加開場數來疏導觀眾,暫定會加開二至四場,大部分歌迷亦表示只要有得睇,日子改動都在所不計。

wooo 應該開到了
真係加兩場但坐一半

開得成了~

敬請留意《張敬軒X香港中樂團盛樂》2020年11 月22日至25日的演唱會如期舉行,為配合表演場地的防疫特別座位安排而引致之
補場換票或退票的特別安排通告。

詳情請瀏覽 eeg.zone 。

主辦機構英皇娛樂(香港)有限公司經與康樂及文化事務署商議後決定,《張敬軒X香港中樂團盛樂演唱會2020》(加場)將不會安排於售票處售票,只設網上、流動應用程式及信用卡電話訂購。

售票詳情如下:
《張敬軒X香港中樂團盛樂演唱會2020》(加場)

香港體育館(紅館)
26-27/11/2020
$980, $680, $480

共2場,約6,000張門票於11月10日(星期二)上午10時起於城市售票網公開發售。

此外,於11月22至25日舉行的四場補場場次,約550張門票於同一時間公開發售。

每人每次限購最多4張門票。

若演出途中,有個別觀眾不配合戴口罩點算?表演者會唔會全程戴口罩表演?假如真係出現病例,會唔會腰斬

若演出途中,有個別觀眾不配合戴口罩點算?表演者會唔會全程戴口罩表演?假如真係出現病例,會唔會腰斬 ...
乐坛风云 發表於 2020-11-5 22:44

通常都係樂手戴但歌手唔戴架啦

加場座位表

是咪有顏色果啲聽日就攞出嚟賣?
咁應該都無咩人要調去睇呢兩場
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

加場座位表

咁應該都無咩人要調去睇呢兩場 ...
阻住 發表於 2020-11-9 16:15

調位無得調去26 & 27號

加場座位表

咁應該都無咩人要調去睇呢兩場 ...
阻住 發表於 2020-11-9 16:15

唔係一定要調咩?個個都唔調點符合一半/75%要求?

唔係一定要調咩?個個都唔調點符合一半/75%要求?
Serendipity 發表於 2020-11-9 16:58

有人退飛架嘛